aspirin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 Σήμερα έβαλα έναν 80άρη σάτα δίσκo. Επίσης έχω έναν ακόμα 40άρη ide ο οποίος δουλέυει ως single πλεόν. Επίσης έχω ghost-arismena τα ΧΡ όταν τα είχα παλιά στο e: Τώρα με τον σατα έχει γίνει ένα ψιλομπάχαλο στα drive names. Πώς θα ορίσω να μπουτάρει ο sata δίσκος κ όχι ο π-ατα? Επίσης πώς θα ορίσω ο σάτα δίσκος να πάρει τα c: d: e: f: g: και τα υπόλοιπα ό άλλος δίσκος? Αν λύσω αυτά τα 2 προβλήματα δεν θα έχω πρόβλημα. ’ρα ψάχνω να βρω πώς θα ξεκινάνε τα ΧΡ από τον sata disko+ 2ον πώς θα δώσω το e: ston sata again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Οκτώβριος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Με τόσα γράμματα καταμπερδεύτηκα για να ξεκινάει ο σατα πρώτος θα πρέπει να το ορίσεις απο το Βιος (δεν αναφέριεις αν ο σατα κάθεται σε εξωτερικο controler ή on board αν είναι η πρώτη περίπτωση θα πρέπει να δείς τι ρυθμίσεις έχει κατα την εκκίνηση. απο εκεί και πέρα τα γράμματα μπορείς να τα δώσεις με το fdisk εκτός και αν έχεις εγκαταστήσει τα παρθύρια οπότε είτε με το manage είτε με κάποιο άλλο εργαλείο (π.χ. partition magic). τέλος καλο είναι πιστεύω να βγάλεις εκτός τον π-ατα μέχρι να γίνει η όλη ''μανέστρα'' γιατί έχει την τάση να ''ανακατεύεται'' στα πόδια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Οκτώβριος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 τελικά το έλυσα το πρόβλημα κάνοντας repair στο partition και το πρόβλημα με τα γράμματα λύθηκαν. Ευχαριστώ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forwardS Οκτώβριος 22, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από aspirin Σήμερα έβαλα έναν 80άρη σάτα δίσκo. Επίσης έχω έναν ακόμα 40άρη ide ο οποίος δουλέυει ως single πλεόν. Επίσης έχω ghost-arismena τα ΧΡ όταν τα είχα παλιά στο e: Τώρα με τον σατα έχει γίνει ένα ψιλομπάχαλο στα drive names. Πώς θα ορίσω να μπουτάρει ο sata δίσκος κ όχι ο π-ατα? Επίσης πώς θα ορίσω ο σάτα δίσκος να πάρει τα c: d: e: f: g: και τα υπόλοιπα ό άλλος δίσκος? Αν λύσω αυτά τα 2 προβλήματα δεν θα έχω πρόβλημα. ’ρα ψάχνω να βρω πώς θα ξεκινάνε τα ΧΡ από τον sata disko+ 2ον πώς θα δώσω το e: ston sata again!!! Αρχική απάντηση από anhelito τελικά το έλυσα το πρόβλημα κάνοντας repair στο partition και το πρόβλημα με τα γράμματα λύθηκαν. Ευχαριστώ για την απάντηση. μόλις πιάστηκε κάποιος μου φαίνεται με διπλό λογαριασμό:cry: :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Οκτώβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 είναι το γνωστό πρόβλημα μου έχω. Το έχω αναφέρει ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.