Jump to content

Ερώτηση για ups+συνδεσμολογία...

aspirin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω το Mustek από e-shop. Έχω βάλει πάνω το tower και θέλω επίσης να συνδέσω το φωτιστικό του γραφείου(λοοοοολ) και το ρολόι!!! Τα καλώδια όμως που δίνουν μαζι με το ups είναι για συσκευές όπως το pc. ’ρα το πρόβλημα μου είναι πώς θα συνδέσω το πολύμπριζο με τ

πας σε μαγαζι με ηλεκτρονικα και παιρνεις ενα καλωδιο για pc που ειναι σαν και αυτα που ηδη εχει το Ups και ενα καλωδιο/βησμα σουκο. κοβεις το καλωδιο pc κρατας την μερια που θες και το σνδεεις στο σουκο!!!! προσοχη με τα καλωδια ειναι 220βολτ εδω

η γειωση ειναι το διχρωμο καλωδιο και τα αλλα δεν παιζουν ρολο

εχω βαλει σε ups 1 laptop χωρις καθολου μπαταρια, την τρομπα του wc, το φωτιστικο και το μοντεμ

αυτό που φοβάμαι είναι η συνδεσμολογία των καλωδίων για pc. Μπορώ να κόψω το ένα από τα 2 καλώδια που φεύγουν από το ups και να τα ένώσω σε ένα πολύμπριζο που του έχω κόψει το φίς φυσικά.

δεν ειμαι ηλεκτρολογος αλλα πιστευω πως ναι αν ειναι σουκο η μπριζα του πολυμπριζου και αρα εχει 3 καλωδια πρεπει να ειναι το ιδιο πραγμα

δηλαδής θα πάρω το καλώδιο που φέυγει από το ups και θα το κόψω στην άκρη. Το μαύρο με το μαύρο του πολύμπριζου(του οποιού θα έχω κόψει το φίς) το κόκκινο(ή μπλέ) με το αντίστοιχο και το πολύχρωμο με το πολύχρωμο. Είμαι σωστός?

λογικα ναι και εγω δεν ηξερα και ρωτησα εκει που τα πηρα

μου εφτιαξε ενα ο τυπος να δω πως γινεται και τα αλλα τα εκανα μονος μου

το καλώδιο που φεύγει από το ups έχει 3 καλώδια πράσινο-μπλέ-καφέ. Τί από΄όλα είναι ή γείωση μήπως ξέρεις?

λοιπόν εγώ πήρα ένα αντάπτορα και έκανα την δουλεία μου έχ βάλει τα άπειρα επάνω γιατί έχω συνδέσει ένα πολύμπριζο και εκεί πάνω ότι μου κατέβαινε

αν πήγες και δεν βρήκες σου στέλνω εγώ έναν μου στέλνεις εσύ ένα CD με όλο το Software της Creative γιατί μου το έστειλαν στα ιταλικά? %^#@$%^. αν δεις το τελευταίο μου thread θα καταλάβεις τα δικά μου τα ζόρια .

πρόσεχε το σημείο δεν έχει καμια σχέση με τα VOLt των υπολογιστών μια μ@λ@κία και έγινε στιφάδο

δεν θα χρειαστώ αντάπτορα. Αλλά κ αν χρειαζόμουνα δεν μου φτάνει μόνο ένας. Εγώ ζητάω από κάποιον να μου πεί τη συνδεσμολογία των καλωδίων που φεύγουν από το ups. Το κεντρικό είναι η γείωση?

τελικά το πράσινο είναι πρασινοκίτρινο κ είναι η γείωση. Εντάξει τα ένωσα τα καλώδια κ είναι τσιτσί φάση τώρα. Περιμένω πώς κ πώς να σβήσει το ρεύμα!!!!!!

Οπότε kagkelar με 20 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά σου κατεβάζω το cd και στο στέλνω.

θα κατεβάσεις το CD και θα μου το στείλεις μαζί με 20 και με δικά σου μεταφορικά ????Είσαι κορυφαίος !!!!!

λολ

έκανα κονέ ρε !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.