Jump to content

Βοηθεια με Desktop

Chans

Recommended Posts

Μια αναβαθμιση σιγουρα μονο καλο θα κανει, αλλα μην περιμενεις σε mmo παντα θαυματα γιατι ειναι και αλλα θεματακια που παιζουν (γραμμη, θορυβος, ping κτλ κτλ κτλ οπως και λαγκαρισμα απο το server λογο υπερπλυθισμου σε καποιο σημειο του χαρτη) στα οποια ελαχιστα μπορεις να επεμβεις. (ειδικα και πολυ χειροτερα αν μιλας για κανενα private server)...

Καλησπερα:) Μπορω να διαθεσω 250-300 ευρω για επεξεργαστη κ μητρικη. Μ εκανε 1 προταση ο Jim κ ευχαριστω πολυ . Απλα σκεφτηκα να ξαναρωτησω μηπως μεσα σε ενα μηνα αλλαξε κατι ή να παρω αυτα π μ προτεινει o Jim???

1o πακετο σε AMD

CPU: AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX 144.00 €

MO/BO:ASUS M5A97 R2.0 80.70 €

2ο σε INTEL

CPU: INTEL CORE I5-4440 3.30GHZ LGA1150 - BOX 162.60 €

MO/BO:GIGABYTE GA-B85-HD3 75.90 €

οσον αφορα το τροφοδοτικο, ακομα και με ενα ποιοτικο 450αρι κανεις την δουλεια σου χαλαρα ακομα και εαν προσθεσεις καποια καρτα γραφικων με εξωτερικη τροφοδοσια. για να εισαι ομως καλυμενος στην περιπτωση που θελεις να προσθεσεις εξτρα σκληρους,dvd,ανεμιστηρες και καρτα γραφικων με απαιτηση 1 6πινο+1 6+2πιν τοτε με ενα 550αρι εισαι υπερκαλυμενος...

ενα ποιοτικο και φτηνο παραλληλα ειναι αυτο: XFX PRO SERIES 550W 61.38 €

για καλυτερες τιμες μπορεις να ψαξεις στον σκρουτζ ;)

1. Επεξεργαστής i5 4670

2. Μητρική Asus H87-Pro (C2)

ΣΥΝΟΛΟ: Περίπου 280€

Νομίζω ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα.

Καλό είναι να υπολογίσεις και ψύκτρα μαζί για να είσαι εντάξει από θερμοκρασίες.

Η πιό value for money ψύκτρα και πολύ δοκιμασμένη σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι αυτή. 32€ το κόστος.

Την ξεπερνάνε μόνο ψύκτρες που κοστίζουν πάνω από 65-70€.

Edit: Εναλλακτική πρόταση για μητρική είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/3426173/Gigabyte-GA-H87-D3H.html

Επίσης, με ελάχιστη διαφορά στην απόδοση (1-2%) υπάρχει και καλή εναλλακτική στον επεξεργαστή ο i5 4570. To Το 10άρικο που γλυτώνεις το βάζεις για ψύκτρα, οπότε το σύνολο: επεξεργαστής-μητρική-ψύκτρα φτάνουν ακριβώς 300€

Εγω σου λεω δωσε 300 και κατι αν ειναι για να παρεις 4670Κ και Ζ μιτρικη.Μη το μετανιωσεις μετα.για 20-30 ευρω ειναι κριμα να χασεις το overclock.

https://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/3445917/Asrock-Z87-Pro4.html

Επισης μετα μαζευεις μερικα και περνεις ψυκτρα η οιποια ειναι απαραιτητ για oc αλλα σε stock δουλευει μια χαρα και χωρις.

Εγω σου λεω δωσε 300 και κατι αν ειναι για να παρεις 4670Κ και Ζ μιτρικη.Μη το μετανιωσεις μετα.για 20-30 ευρω ειναι κριμα να χασεις το overclock.

https://www.skroutz.gr/s/3405078/Intel-Core-i5-4670K-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/3445917/Asrock-Z87-Pro4.html

Επισης μετα μαζευεις μερικα και περνεις ψυκτρα η οιποια ειναι απαραιτητ για oc αλλα σε stock δουλευει μια χαρα και χωρις.

+1 :T:

Ι5 4670Κ + Ζ87 + την ψυκτρα που προτεινε ο pnick = ο καλυτερος συνδυασμος για overclocking και για συστημα το οποιο μπορει να "κρατησει" τουλαχιστον 4-5 χρονακια ;)

Δεν είπε ο άνθρωπος ότι ενδιαφέρεται για oc'ing. Gamer δεν είμαι αλλά από τα λίγα που ξέρω, μικρό όφελος θα έχει (το βάρος πέφτει στην κάρτα γραφικών). Θα τον συμβούλευα να πάει σε ξεκλείδωτο επεξεργαστή μόνο αν ασχολείται με βαριά προγράμματα: σχεδιαστικά, rendering, επεξεργασία εικόνας και ήχου κ.λπ. (εκεί η κάρτα γραφικών έχει βοηθητικό χαρακτήρα). Σε αυτή την περίπτωση θα έβλεπε βελτίωση στις επιδόσεις ευθέως ανάλογες με τον υπερχρονισμό. Το γνωρίζω επειδή ασχολούμαι λίγο με τα αρχιτεκτονικά.

Σε αυτή την περίπτωση, και επειδή μιλάμε για Haswell, θα πρέπει να ανέβει το budget για ψύκτρα.

Αλλά, ας σκεφτεί ο TS το θέμα αυτό ψύχραιμα και όχι βιαστικά, και εδώ είμαστε.

Και πάνω από όλα, ας δεί reviews (περισσότερα από ένα) για τα κομμάτια που του προτάθηκαν, για να ξέρει τί παίρνει.

το overclocking θα χρειαστει μελλοντικα σε περιπτωση που αρχισει να του φαινεται αργο το συστημα και θα θελησει να δωσει το κατι παραπανω...εαν και εφοσον οντως δεν τον απασχολει αυτο, τοτε μπορει να παρει τον ποιο φτηνο 4πυρηνο haswell+μητρικη h81/b85 για να κανει την δουλεια του αξιοπρεπεστατα..αφου αναφερθηκε το θεμα ψυξη και haswell, τοτε αντ' αυτου θα μπορουσε να παρει ενα συστημα το οποιο να ειναι βασισμενο σε ivybridge, μιας και σε επιδοσεις ειναι τα ιδια πανω κατω σε σχεση με τους haswell(εκτος του igp) και να του ερθει ποιο οικονομικα!!

Καλησπέρα. Με το συνεχες στα καταστηματα αργω λιγο να απαντησω. Κατ' αρχας δεν μπορω να κανω. OC γτ δεν εχω τις γνωσεις. Αν μπορουσα θα εκανα κ σε αυτον π εχω οποτε τσαμπα το 10ευρω και αν καταλαβα καλα χωρις OC δεν χρειαζεται ψυκτρα. Οποτε λεω για τον i5 4670 μια μητρικη οχι asrock γτ αυτη π εχω ειναι asrock κ με εχει ξενερωσει .

Κατι αλλο ,ενας φιλος π ξερει πολλα σε σχεση με μενα μ πε να παρω σκληρο ssd κ ολα θα φτιαξουν γτ εβαλε αυτος κ το μηχανημα τ πεταει. Οποτε μην παρω τον amd π μ προτεινατε κ εναν ssd .

Ευχαριστω πολυ κ παλι. Μονο για Wow το θελω το pc τπτ αλλο δεν κανω , κ συγνωμη αλλα τ χρηματα ειναι πολλα κ θελω να το ψαξω λιγο παραπανω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.