Jump to content

Συμβουλές για OC: Ι5 2500Κ @4.5GHz

zantetheo

Recommended Posts

Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω το voltage μόνιμα κολλημένο σταθερά, αντί αυτού με το αυτόματο που ήδη έχω πέφτει όταν δεν χρειάζεται πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Kάνε OC με offset... ενδεικτικά 1.6GHz με 0.872V και 4GHz με 1.208V Vcore ο 2500K.

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Μετά απ' όλη αυτήν την ωραία συζήτηση αποφάσισα να μην προχωρήσω σε overclocking αλλά να προτιμήσω το αυτόματο της Asus στα 4.3Ghz.

Ο λόγος είναι ότι δεν θέλω το voltage μόνιμα κολλημένο σταθερά, αντί αυτού με το αυτόματο που ήδη έχω πέφτει όταν δεν χρειάζεται πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Στο μέλλον (1-2 χρόνια) ίδωμεν

Που την βρήκες αυτήν την ρύθμιση να την δοκιμάσω;

Εγώ πάντως 3 χρόνια που τρέχω σε 1.280v στα 4.5 μια χαρά απλά πληροφοριακά στο λέω εκτός αν το λες από άποψη κατανάλωσης.

Που την βρήκες αυτήν την ρύθμιση να την δοκιμάσω;

Εγώ πάντως 3 χρόνια που τρέχω σε 1.280v στα 4.5 μια χαρά απλά πληροφοριακά στο λέω εκτός αν το λες από άποψη κατανάλωσης.

Από την mobo, εννοεί το OC tunner κάνει oc αυτόματα αλλά δίνει πολύ vcore…

Το αυτόματο μην το βαζετεεε...

Αμα δε σκαμπαζετε απο oc και αμα βαριέστε τοσο πολυ να διαβάσετε 20 σειρές ,καλύτερα μην το κάνετε.

Αμα δείτε κανένα άρθρο απο εργαζόμενους της asus που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς ,για το πως βγαίνει το αυτόματο,θα αναθεωρήσετε .

Σκεφτείτε οτι με την ιδια ρύθμιση παίζουν οοοοοολα τα cpu.

Οποτε παίρνουν σα βαση τα χειρότερα κομμάτια (σε απαίτηση τάσεως) και βάζουν και λιγη τάση ακόμα μετά!

Και δεν το αφηνατε μαμα καλύτερα;

sent from mobile

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.