xkabamarux Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12, 2014 Πριν απο μερικες ημερες πηγα στο γνωστο καταστημα της Μεταμορφωσης (δεν λεμε ονοματα, οποιος καταλαβε...καταλαβε) και ρωτησα ποσο το εχουν. Η απαντηση ηταν (και ειναι ακομα στο σαιτ τους) 799 !!!Τους λεω οτι το εχω βρει σε ενα σκρουτζομαγαζο στα 448 και μου λενε το κορυφαιο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κτλπ...Πηγα στο σκρουτζοκαταστημα, το ειδα, μου τα ανοιξαν (πριν το πληρωσω), διαβασα το ΙΜΕΙ της συσκευης, πηρα απο το εκει την SAMSUNG ΕΛΛΑΣ, τους ειπα τα στοιχεια του κινητου και οτι αλλο με ρωτησαν, μου ειπαν οτι εχω 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ απο αυτους και πως απλα το κινητο εχει ερθει απο Αυστρια. Μου ανοιξαν και καρτελα πελατη για οτι χρειαστω, μου εδωσαν τον κωδικο...και αυτο ηταν ολο.Αυτη ηταν η ιστορια μου, ελπιζω να βοηθησει οποιον θελει να γλυτωσει αρκετα χρηματα για το ιδιο ακριβως προιον.Καλη συνεχεια.ΥΓ: Το κινητο απλα τα σπαει. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Εχω sony, iphone κτλπ...σαν αυτο δεν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 ειναι χρονια αυτη η ιστοριατα μεγαλα μαγαζια (κωτσοβολος,ηλεκτρονικη,πλαισιο)προτιμουν να τα παιρνουν με τιμες ελληνικες αντιπροσωπειαςενω τα μικρα τα φερνουν συνηθως απο ξω δλδ ρουμανια,γερμανια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 12, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Ευχαριστουμε για την ενημερωση.Πραγματικα δεν ηξερα οτι υπαρχουν πιο φτηνα μαγαζια σε μηχανες αναζητησης, εκτος των μεγαλων, που να εχουν εγγυηση αντιπροσωπιας.ΥΓΕχει και αλλες μηχανες εκτος απο το Skroutz, καλο ειναι να τις χρησιμοποιουμε γιατι το skroutz ειναι ληστρικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassman Μάρτιος 18, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Μπορειτε με pm εστω να μας πειτε απο που το πήρατε ευχαριστώSent from my GT-N7105 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Μάρτιος 18, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 Εδώ και 3 μέρες παίζω με ένα iPad Air. Πήγα πρώτα μεταμόρφωση για να ακούσω την τιμή στα 639 ευρώ και ότι τα σκρουτζομαγαζα πουλάνε χωρίς εγγύηση. Την επόμενη μέρα πάω στο κινητομανια παίρνω το ίδιο προϊόν με 511 ευρώ και εγγύηση από infoquest. Bye bye Γεραρδε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Μάρτιος 19, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Πριν απο μερικες ημερες πηγα στο γνωστο καταστημα της Μεταμορφωσης (δεν λεμε ονοματα, οποιος καταλαβε...καταλαβε) και ρωτησα ποσο το εχουν. Η απαντηση ηταν (και ειναι ακομα στο σαιτ τους) 799 !!!Τους λεω οτι το εχω βρει σε ενα σκρουτζομαγαζο στα 448 και μου λενε το κορυφαιο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κτλπ...Πηγα στο σκρουτζοκαταστημα, το ειδα, μου τα ανοιξαν (πριν το πληρωσω), διαβασα το ΙΜΕΙ της συσκευης, πηρα απο το εκει την SAMSUNG ΕΛΛΑΣ, τους ειπα τα στοιχεια του κινητου και οτι αλλο με ρωτησαν, μου ειπαν οτι εχω 2 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ απο αυτους και πως απλα το κινητο εχει ερθει απο Αυστρια. Μου ανοιξαν και καρτελα πελατη για οτι χρειαστω, μου εδωσαν τον κωδικο...και αυτο ηταν ολο.Αυτη ηταν η ιστορια μου, ελπιζω να βοηθησει οποιον θελει να γλυτωσει αρκετα χρηματα για το ιδιο ακριβως προιον.Καλη συνεχεια.ΥΓ: Το κινητο απλα τα σπαει. Δεν υπαρχει ανταγωνισμος. Εχω sony, iphone κτλπ...σαν αυτο δεν υπαρχει.Μόλις ανακάλυψες την Αμερική και είσαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Αυτή την δουλειά την κάνουμε χρόνια φίλε. Δεν είσαι μόνος... Πάντως μου αρέσει ο ενθουσιασμός σου.. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Μάρτιος 19, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Για να είμαστε ακριβείς η κάλυψη της ελληνικής αντιπροσωπείας εναπόκειται στην σύμβαση που έχει υπογράψει με την μητρική εταιρία. Αυτό που ισχύει για την samsung hellas, όπως το ανέφερε ο φίλος, είναι πιθανό να μην ισχύει για την Sony hellas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 19, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 Ισχυει και για τη Sony... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 19, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2014 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάρτιος 25, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Εχει και αλλες μηχανες εκτος απο το Skroutz, καλο ειναι να τις χρησιμοποιουμε γιατι το skroutz ειναι ληστρικο.πες καποιες αλλες εναλλακτικές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 25, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 bestprice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.