fanisk Οκτώβριος 23, 2004 Author #21 Οκτώβριος 23, 2004 Παιδες σημερα ρωτησα του τεχνικους στη Στουρναρη... Ακουστε τι μου ειπαν! -Μπορω να βαλω αλλες μνημες χωρις να χασω την εγγυηση? Φυσικα κ μπορω αλλα σε περιπτωση που καουν και καει κ κατι αλλο τοτε χανω την εγγυηση λεει...αυτο δεν το καταλαβα κ πολυ ομως! Λεει πως αν εχω 400 και βαλω 333 ή ανεβασω ρευματα κ καουν, τοτε χανω την εγγυηση.. -Μπορω να τρυπησω το κουτι? Φυσικα κ μπορω αλλα θα πρεπει να προσεξω μηπως κανω ζημια σε καποιο part με τους κραδασμους, με καποιο βιδακι που βραχυκυκλωσε κατι κλπ.. Σε αυτη τη περιπτωση ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ και οχι οτι εχει μεσα.. Δηλαδη τι μπορει να παθει ενα κουτι και να θελει RMA????? Κ καλα για το πρωτο..αλλα για το δευτερο σας φαινεται λογικο?????Λιγο τρελο μου φαινεται...
event Δεκέμβριος 12, 2004 #22 Δεκέμβριος 12, 2004 ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΓΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ;
fanisk Δεκέμβριος 12, 2004 Author #25 Δεκέμβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από event ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΓΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ; Χεχεχε...φιλε μου ειμαι σιγουρος οτι εισαι απο το Πλαισιο!!!!!Καλυτερα ομως για να μας βοηθησεις σε τυχον αποριες...εγω εχω πολλεεεεεεεες! Κατ'αρχας να γραφεις ελληνικα και με μικρα...ειναι πιο ευκολο! Φιλε μου μου ειχαν πει πως οτι και να πειραξω θα χασω την εγγυηση την 3ετη.... Ρωτησα ομως αν μπορω να ανοιξω μια τρυπα στο κουτι και μου ειπε πως ναι και δεν χανω την εγγυηση...μιλαω για τον ιδιο τεχνικο στο πλαισιο της Στουρναρη... Τωρα, τι εγγυηση μπορει να εχει ενα κουτι και να χρειαστει επιστροφη πχ... Η μαλλον καλυτερα τι μπορει να παθει? Για αυτο μου λεει θα χασω την εγγυηση του...πως κανω κατι σε μια μητρικη και χανω την εγγυηση? ετσι... Δεν ειναι παραξενο? Οι τεχνικοι σας αν εχετε πχ 100, οι 85 ειναι απαραδεκτοι, αγενεις κ ασχετοι.... Συγγνωμη αλλα ετσι ειναι! Ειμαι 100% σιγουρος οτι εισαι απο το Πλαισιο(ο Αγης μηπως?) μεινε στο φορουμ μας γιατι θα μας λυσεις πολλες αποριες σχετικα με το Πλαισιο, και τυχον προβληματα... Καλως ηρθες στη παρεα μας!
Chris2004 Δεκέμβριος 12, 2004 #26 Δεκέμβριος 12, 2004 Κοίταξε να δείς τώρα τί γίνεται με τις έτοιμες συνθέσεις, κανονικά πρέπει να έχεις εγγύηση για κάθε κομμάτι του κουτιού....αν τώρα σου δώσουν εγγύηση για το κουτί σαν μονάδα τη πάτησες....
jogi Δεκέμβριος 12, 2004 #27 Δεκέμβριος 12, 2004 Στο πλαίσιο εχεις εγγύηση για κάθε τμήμα χωριστά. Οταν είχα πάρει απο εκεί έναν turbox τους είχα ζητήσει μία συγκεκριμένη κάρτα γραφικών που υπήρχε μόνο στο μαγαζί και όχι στην αποθήκη. Μου έφεραν το μηχανημα χωρίς καρτα και μου την δώσανε στο χέρι και την έβαλα μόνος μου (φυσικά ανοιξα το κουτί για να την βάλω!!) για να μην χρειαστεί να περιμένω εξτρα μέρες για να πάει στην αποθήκη και να την βάλουν οι τεχνικοί. Αρα...
FrOsT Δεκέμβριος 12, 2004 #28 Δεκέμβριος 12, 2004 Λογικά δεν χάνεις την εγγύηση για το PC αν έχεις αλλάξει ένα μέρος του (πχ. κάρτα γραφηκών).Εκτός και άν στο στο χαρτί της εγγύησης αναφέρετε ότι αυτή δεν ισχύει σε περίπτοση επέμβασης στο PC μη εξουσιοδοτημένου από το κατάστημα τεχνικού...
hellrider Δεκέμβριος 13, 2004 #29 Δεκέμβριος 13, 2004 Συνηθως τα ετοιμα εχουν αυτοκολητακι απο πισω για να μπορουν να δουν αν εχει ανοικτει το μηχανημα!!!Βεβαια κανονικα η εγγυηση πρεπει να ισχυει για το καθε part ξεχωριστα αλλα πολες φορες δινεται για ολο το μηχανημα μαζι Αν ισχυει για καθε κοματι ξεχωριστα δεν εχεις προβλημα στην περιπτωση που αλλαξεις κατι
abarth Δεκέμβριος 13, 2004 #30 Δεκέμβριος 13, 2004 Κοιτα γενικα σχεδον παντοτε ισχυει μια συνολικη εγγυηση και συχνα υπαρχουν και επιμερους εγγυησεις. Υποτιθεται πως αν εσυ πειραξεις κατι παπαλα η εγγυηση. ΑΛΛΑ αν εσυ πχ βαλεις νεες μνημες, γινει πατατα και μετα βαλεις τις παλιες και το πας κανεις δεν θα καταλαβει κατι ΕΚΤΟΣ αν ηταν 'σφραγισμενο' ... (ταινια κλπ) απο κει και περα παιρνει ο καθενας τα ρισκα του εγω παντως θα εβαζα ΟΤΙ θα εβρισκα στο μαγαζι απο οπου αγορασα το συστημα οσο ισχυει η εγγυηση ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.