fanisk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 Παιδες εχω μια απορια, αν εχουμε φτιαξει μια συνθεση στο Πλαισιο, τον Νοεμβρη και εχουμε εγγυηση 3 χρονια, μπορουμε να πουλησουμε καποιο part και να αγορασουμε καποιο αλλο κομματι και να το βαλουμε μονοι μας????? Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση????? Με παραδειγμα, Θελω να πουλησω τις μνημες που εχω απο το Πλαισιο, και να παρω κανα κιτ OCZ! Μπορω να τις πουλησω, ή υπαρχει προβλημα?????Και αν βαλω τις OCZ μονος????? Ευχαριστω
blkik Οκτώβριος 21, 2004 #2 Οκτώβριος 21, 2004 Αν πειράξεις την σύθεση του μηχανήματος δεν ισχύει η εγγυήση. Για να γίνει όπως το θες πρέπει να πας στο plaisio και να σου βάλουν της μνήμες που θες αν τις έχουν. (Φαντάζομαι ότι και τα περαστικά είναι στην εγγύσηση τουλάχιστον του πρώτου χρόνου)
fanisk Οκτώβριος 21, 2004 Author #3 Οκτώβριος 21, 2004 Αυτο ειναι το θεμα ρε γμτ...που να βρει OCZ το πλαισιο?????
voudas Οκτώβριος 21, 2004 #4 Οκτώβριος 21, 2004 γιατί η εγγύηση δεν είναι για κάθε παρτ χωριστά? (cpu πχ 3 χρόνια, μνήμες life time, hdd 3 χρόνια, dvd-r 2 χρόνια κλπ κλπ???)??
netcrawler Οκτώβριος 21, 2004 #5 Οκτώβριος 21, 2004 Οχι φίλε Vouda έχω την εντύπωση οτι είναι για όλο το μηχάνημα γιαυτο βάζουν και αυτή την αυτοκόλητη ταινία απο πίσω απο το Case
Makis Hourdakis Οκτώβριος 21, 2004 #6 Οκτώβριος 21, 2004 Έτσι είναι σε όλα τα έτοιμα μηχανήματα. Προσωπικά, αν ήμουν αστη θέση σου, θα έκανα την αλλαγή και θα την έγγραφα την εγγύηση!
sotiris Οκτώβριος 21, 2004 #7 Οκτώβριος 21, 2004 βασικά κανονικά πρέπει να ισχύει η εγγύηση. αλλά υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην στην αναγνωρίσουν. εγώ πάντως όταν είχα πάρει πριν 4 χρόνια υπολογιστή από γραμμή τον είχα παραγγείλει χωρίς κάρτες, και τους είχα ρωτήσει τι παίζει με εγγύηση αν ανοίξω το κουτι (που προφανώς θα το άνοιγα να βάλω τις κάρτες) και μου είχαν πει οκ. Μάλιστα όταν μου κάηκε ο άθλονας μου τον αλλάξανε. Οπότε κανονικά ισχύει, αλλά εξαρτάται από την πολιτική του εκάστοτε καταστήματος.
fanisk Οκτώβριος 21, 2004 Author #8 Οκτώβριος 21, 2004 Παιδες εγω δεν εχω δει σε καμια συνθεση του Πλαισιου(Περιστερι) αυτοκολλητο μεταξυ case και side παραθυρου...Ουτε το δικο μου, ουτε του αδερφου μου, ουτε του ξαδερφου μου, ουτε των φιλων....Εχει ενα αυτοκολλητο με το S/N πισω ομως...Επισης η εγγυηση ειναι 3 χρονια για ολο το κουτι δυστυχως και οχι κομματι-κομματι..Ρε Μακη κ εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα αμα γινει καμια στραβη?????Θυμασαι την ιστορια με τη καρτα μου?????Χμ, αυριο θα παρω τους τεχνικους τους(αγενεις μεχρι αηδιας!) να δω τι θα μου πουν...
jax7480 Οκτώβριος 22, 2004 #9 Οκτώβριος 22, 2004 Η εγγυηση ισχυει κανονικα για ολα τα κομματια ανεξαρτητως αν ειναι εντως της τριετους εγγυησης ή οχι. Απλα καποια κομματια που με την συναρμολογηση αποκτησαν 3ετη εγγυηση τωρα την χανουν. Π.Χ. η καρτα ηχου που ειχε μεσα το μηχανημα απο 3 χρονια εγγυησης, σαν πληρης συνθεση "πεφτει" στην εγγυηση του κατασκευαστη. Το floppy, το CDRW,DVD-ROM κτλ.Τα υπολοιπα εξαρτηματα που εχουν 3ετη εγγυηση , οπως π.χ. η μητρικη σου Φανη, Asus P4C800 Deluxe ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να εχει την 3ετη της εγγυηση οχι γιατι ετσι βολευει το Πλαισιο αλλα γιατι η εγγυηση ειναι απο την ιδια την ASUS.
voudas Οκτώβριος 22, 2004 #11 Οκτώβριος 22, 2004 σκέψου το προφανές, χαλάει το μόμπο και το πας για αλλαγή... τί θα πουν? "μυρίσαμε ότι βάλατε άλλες μνήμες από αυτές που σας επιτρέπουμε και γι'αυτό χάσατε την εγγύηση"???
georgeadams Οκτώβριος 22, 2004 #12 Οκτώβριος 22, 2004 Είναι παράνομο να σου απαγορεύουν να αγοράσεις κάτι από άλλο μαγαζί για να μην χάσεις την εγγύηση. Αυτό είναι κουτοπονηριά από μέρους διάφορων ελληνικών εταιριών.Αφού επιμένουν να σφραγίζουν τα κουτιά με αυτοκόλλητα, πρέπει στην περίπτωση που αγοράσεις κάποιο εξάρτημα από αλλού (πχ μνήμη), να τους πας το PC μαζί με το επιπλέον εξάρτημα και να στο εγκαταστήσουν αυτοί ΧΩΡΙΣ χρέωση και μετά να βάλουν νέα αυτοκόλλητα εγγύησης.
fanisk Οκτώβριος 22, 2004 Author #13 Οκτώβριος 22, 2004 Αρα παιδες να προχωρησω αφοβα στην αγορα των OCZ ε?Κ εγω το σκεφτηκα οτι ειναι πολυ νταβατζιδικος τροπος να μη μπορεις να βαλεις κατι αλλο που εχεις αγορασει..Και αν ανοιξω τρυπα στο κουτι? Παλι χανω την ΤΡΙΕΤΗ εγγυηση και μενω με την εγγυηση των κατασκευαστων ε?????
Zarras Οκτώβριος 22, 2004 #14 Οκτώβριος 22, 2004 βαλε κατω απο τι μια μασχαλη το κουτιαπο την αλλη μασχαλη τις οcz και πανε στους "επαγγελματιες"να στο φτιαξουν αν δε θες να χασεις την εγγυηση....παιξτο λιγο χαζος του στυλ"δεν θελω να χασω την εγγυηση γιαυτο σας το εφερα" και εισαι οκ.Αν παλι σου πουν μα μου....οκ τους κανεις διασημους σε 2-3 φορουμ, και μετα σε παιρνουν οι ιδιοι τηλ. και σου λενε συγνωμη φερτε το να σας το φτιαξουμε
fanisk Οκτώβριος 22, 2004 Author #15 Οκτώβριος 22, 2004 Ζαρρα ωραια ιδεα! Σε περιπτωση που μου πουν ομως πχ δεν μπορεις να βαλεις τπτ μεσα κλπ κανονικα εγω δεν εχω δικιο????? Χμ...θα γινουν διασημοι σε πολλα φορα Βασικα θελω να τις βαλω μονος μου γιατι αυτοι ειναι ικανοι να τους πας κατι σωστο και να στο δωσουν καμμενο... Θα ηθελα να παθω και τι παιζει με το κουτι αν το τρυπισω κλπ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ γιατι μου φαινεται καπως δυσκολο να τους πω "τι θα γινει αν τρυπισω το κουτι"?????
Zarras Οκτώβριος 22, 2004 #16 Οκτώβριος 22, 2004 κοιτα το σφραγισμενο κουτι εχει (κακιν κακος)3 χρονακια εγγυηση..αν λοιπον εσυ θες να κανεις αναβαθμιση τι κανεις?θα πρεπει να περιμενεις να ληξει η εγγυηση? -ΟΧΙ-αρα8α πρεπει να το κανει καποιο εξουσιοδοτημενο χερι, εστω και για τυπικους λογους..οποτε.... πας στο service του πλαισιου και στο κανουνε...ετσι ολοι ειναι ευχαριστιμενοι και η εγγυηση θα ισχυει ακομα....
zavaras Οκτώβριος 22, 2004 #17 Οκτώβριος 22, 2004 Και με την εγγύηση των εξαρτημάτων να μείνεις εντάξει είσαι. Απλά αν σου "χαλάσει" ο υπολογιστής θα πρέπει να βρεις ποιό κομμάτι φταίει, να το αφαιρέσεις μόνος σου και να τους το πας.
fanisk Οκτώβριος 22, 2004 Author #19 Οκτώβριος 22, 2004 Ωραια παιδες αυριο θα κατεβω στη Στουρναρη και θα περασω να τους ρωτησω...
zavaras Οκτώβριος 23, 2004 #20 Οκτώβριος 23, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από Zarras εεπ, γεια σου μακρυνε ξαδερφε!!!! lol!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.