Jump to content

πρόταση για socket 775

achinic

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Έχω Motherboard dfi lanparty dk p45 με socket 775.

Ισχύει οτι θα δυσκολευτώ να βρω επεξεργαστή ?

π.χ. στο eshop δεν βρίσκω κάτι.

Έχετε κάτι να προτείνετε και να είναι διαθέσιμο δεν

έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ταχύτητες.

Ευχαριστώ,

Καλησπέρα και καλωσήρθες στο τεράστιο φόρουμ μας. Θα καταλάβεις γιατί εννοώ τεράστιο στην πορεία. Έχει πολλά θέματα να πιάσεις και να συζητήσεις μέχρι να διαβάσεις και τελικά να μάθεις.

Στο θέμα σου. Η λύση είναι μία. ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Ο λόγος είναι ότι ζητάς cpu για socket που έχει εξαφανανιστεί από τα ράφια. Ακόμα και να βρείς κάπου επεξεργαστή μπορεί οι μαγαζάτορες να έχουν ξεχάσει την τιμή στα ύψη.... κοινώς αναζητάς κάτι που δέν κυκλοφορεί εύκολα αλλά τυχαίνει να μήν είναι ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΑΙΟ. Άν δείς σε αγγελίες και εδώ και σε αντίστοιχα site θα βρείς από απλούς αργούς dual core Μέχρι το φαινόμενο 8600 και quad core.

Πές μας το υπόλοιπο σύστημά σου αν είναι εύκολο, μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις και θα προσπαθήσω να σου δώσω κάποια Links στο free time. Άν θές κάποιον συγκεκριμένο πέστο πάλι.

Ευχαριστώ Predator_Crack

Σε ένα δεύτερο pc που έχω με την ίδια μητρική

έχω Intel Core 2 Duo CPU

E7400 2,80Ghz

1,00 GB Ram

και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τα προγραμματα που τρέχω.

Κάτι τέτοιο ποσο πάει αν γνωρίζεις ?? τάξη μεγέθους ?

γιατι το μηχάνημα το είχα στήσει τις καλες εποχές.

Ο συγκεκριμένος Ε7400 θα τον βρείς από κάνα 30άρι εώς και 50 ευρώ μαζί με coolerάκι της Intel. Γενικότερα όμως μπορείς και άλλα μοντέλα πιό αργά.

Τα παλιότερα μηχανήματα γενικότερα δέν συμφέρουν στην αναβάθμισή τους αλλά εφόσον εδώ έχεις μια μητρικούλα και μάλιστα από τις καλές της εποχής της προχωράς. Όσον αφορά μια μνημούλα 1 gb ddr2 1066 ξεκινά από 20 ευρώ. Υπολόγισε ότι θα βρείς μεχρι δεκάρικο μεταχειρισμένες ότι θές και πολλές φορές χύμα πακέτα.

~ In the end 2 από τα ποιό γερά κομμάτια σε ένα πισί είναι πάντα οι μνήμες και το cpu που δύσκολα κάτι παθαίνουν από μόνα τους. Άρα είναι και κάτι που μπορεί να ρισκάρει κάποιος με την απόκτηση από δέυτερο χέρι.

check pm.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.