Jump to content

Γνωρίζει κανείς αν παραιτηθείς απο 5μηνο κοινωφελές πρόγραμμα απασχόλησης αν......

GAngel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σε γράφουν ξανά ως άνεργο στα κατάστιχα του Ο.Α.Ε.Δ ή δεν σε θέλουν ούτε καν ως άνεργο

! ;;

Το ρωτάω αυτο διότι μπήκα σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναi για να το πω ευγενικά για τα "γιδια μύδια κύματα " και σκέφτομαι να παραιτηθώ.

Yστερόγραφo :

Ας απαντήσει κάποιος που να έχει φύγει απο πρόγραμμα (τουτέστιν να είναι παθών).

Γενικότερα όταν παραιτείσαι δεν μπορείς να γραφτείς στον ΟΑΕΔ.

Τοσο χαλια?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Γενικότερα όταν παραιτείσαι δεν μπορείς να γραφτείς στον ΟΑΕΔ.

Εχεις προσωπική εμπειρία ;!

Κανείς άλλος γνωρίζει τι μπορώ να κάνω ;

Υστερόγραφο :

Δεν με νοιάζει να ξαναπέσω στην ανεργία (στην τελική ας προσλάβουν άλλον στην θεση μου αντί για μένα ) απλα να ειμαι άνεργος και γραμμένος στον οαεδ με νοιάζει για να μπορέσω να παω σε καμια εταιρεία .

αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γραφτείς στον οαεδ απλά δεν θα παίρνεις το επίδομα λόγω παραίτησης

το πρώτο χαρτί που ζητάνε για το ταμείο ανεργίας είναι η απόλυση από τον εργοδότη

αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γραφτείς στον οαεδ απλά δεν θα παίρνεις το επίδομα λόγω παραίτησης

το πρώτο χαρτί που ζητάνε για το ταμείο ανεργίας είναι η απόλυση από τον εργοδότη

Σε ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.