GAngel Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2014 σε γράφουν ξανά ως άνεργο στα κατάστιχα του Ο.Α.Ε.Δ ή δεν σε θέλουν ούτε καν ως άνεργο! ;; Το ρωτάω αυτο διότι μπήκα σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναi για να το πω ευγενικά για τα "γιδια μύδια κύματα " και σκέφτομαι να παραιτηθώ. Yστερόγραφo : Ας απαντήσει κάποιος που να έχει φύγει απο πρόγραμμα (τουτέστιν να είναι παθών).
trendy Μάρτιος 10, 2014 #2 Μάρτιος 10, 2014 Γενικότερα όταν παραιτείσαι δεν μπορείς να γραφτείς στον ΟΑΕΔ.
artyom Μάρτιος 10, 2014 #3 Μάρτιος 10, 2014 Τοσο χαλια? Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
GAngel Μάρτιος 10, 2014 Author #4 Μάρτιος 10, 2014 Γενικότερα όταν παραιτείσαι δεν μπορείς να γραφτείς στον ΟΑΕΔ.Εχεις προσωπική εμπειρία ;!
GAngel Μάρτιος 10, 2014 Author #7 Μάρτιος 10, 2014 Κανείς άλλος γνωρίζει τι μπορώ να κάνω ; Υστερόγραφο :Δεν με νοιάζει να ξαναπέσω στην ανεργία (στην τελική ας προσλάβουν άλλον στην θεση μου αντί για μένα ) απλα να ειμαι άνεργος και γραμμένος στον οαεδ με νοιάζει για να μπορέσω να παω σε καμια εταιρεία .
wrong method Μάρτιος 11, 2014 #8 Μάρτιος 11, 2014 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γραφτείς στον οαεδ απλά δεν θα παίρνεις το επίδομα λόγω παραίτησηςτο πρώτο χαρτί που ζητάνε για το ταμείο ανεργίας είναι η απόλυση από τον εργοδότη
GAngel Μάρτιος 11, 2014 Author #9 Μάρτιος 11, 2014 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να γραφτείς στον οαεδ απλά δεν θα παίρνεις το επίδομα λόγω παραίτησηςτο πρώτο χαρτί που ζητάνε για το ταμείο ανεργίας είναι η απόλυση από τον εργοδότηΣε ευχαριστώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.