Jump to content

MOTHERBOARD

Adrianos

Recommended Posts

Θέλω να στήσω καινούργιο μηχάνημα και είμαι ανάμεσα σε 2 motherboard τις GIGABYTE 8I915P DUO PRO και το 8I925X. Τα γνωρίζετε?

Η βασική διαφορά τους είναι το chipset.

Αξίζει να πάω στο 925 ?

Δεν θα το 'λεγα. Και υποχρεωμένος είσαι να πας σε DDR2 και είναι πιο ακριβές και δεν σου προσφέρει πιστεύω τίποτα το τρομερό παρασπάνω... Αν μου έλεγες πριν ένα χρόνο για 865\875 θα σου έλεγα 875, αλλά τώρα...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Δεν θα το 'λεγα. Και υποχρεωμένος είσαι να πας σε DDR2 και είναι πιο ακριβές και δεν σου προσφέρει πιστεύω τίποτα το τρομερό παρασπάνω... Αν μου έλεγες πριν ένα χρόνο για 865\875 θα σου έλεγα 875, αλλά τώρα...

Για το 875 το ήξερα , αλλά τώρα δεν βρίσκεις, λένε όμως ότι το 925 υποστηρίζει 64bit και θα δουλέψει με 64 λειτουργικά, αυτό με προβληματίζει.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

E; Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Που το άκουσες;

To 925Χ είναι η ναυαρχίδα της intel, γρηγορότερο(στην απόδοση της μνήμης) από το 915P και υποστηρίζει και την τεχνολογία Intel

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.