Zarko1 Μάρτιος 27, 2014 #21 Μάρτιος 27, 2014 [MENTION=22392]Zarko1[/MENTION]Το monitor είναι πάνω σε μια Asus R9 270X DirectCU II Nice. Από εμένα, κανένα πρόβλημα. Θα σου στείλω pm σύντομα για τα περαιτέρω. Έχεις δημιουργήσει profile με κάποιο πρόγραμμα ή την παίζεις default;
felix Μάρτιος 27, 2014 #22 Μάρτιος 27, 2014 Nice. Από εμένα, κανένα πρόβλημα. Θα σου στείλω pm σύντομα για τα περαιτέρω. Έχεις δημιουργήσει profile με κάποιο πρόγραμμα ή την παίζεις default; ...την παίζει default... με το profile που περνάνε οι drivers.. [MENTION=31334]it.expert[/MENTION]
it.expert Μάρτιος 27, 2014 Author #23 Μάρτιος 27, 2014 Σε συνδυασμό με adobe rgb setting από το menuSent from my Note II
felix Μάρτιος 27, 2014 #24 Μάρτιος 27, 2014 ....και είναι και full δροσερή... Δεν βάζεις και ένα διπλό arm να κερδίσεις και λίγο χώρο ( να απλώνεις και λίγο τραχανά βρε αδερφέ ) ?
Zarko1 Μάρτιος 27, 2014 #25 Μάρτιος 27, 2014 Σε συνδυασμό με adobe rgb setting από το menuSent from my Note IIΈχεις προσέξει μήπως εάν έχει στα μενού της στο Color Management ρύθμιση για τη φωτεινότητα των χρωμάτων (πρωτεύοντα και δευτερεύοντα);Γιατί εάν έχει ρυθμιστικό φωτεινότητας των χρωμάτων (τα Dell π.χ., δεν έχουν, έχουν μόνο απόχρωση και κορεσμό), τότε μπορούμε να δοκιμάσουμε να την καλιμπράρουμε με τα δικά της ρυθμιστικά, για να δούμε πόσο καλά θα μας πάει...
it.expert Μάρτιος 28, 2014 Author #26 Μάρτιος 28, 2014 ....και είναι και full δροσερή...Δεν βάζεις και ένα διπλό arm να κερδίσεις και λίγο χώρο ( να απλώνεις και λίγο τραχανά βρε αδερφέ ) ? Δώσε μου κανα 150άρι για arms και θα βάλω
felix Μάρτιος 28, 2014 #27 Μάρτιος 28, 2014 ...στις επομενες αγορες σου....αφου ψωνιζεις διαρκως.......αλλιως ας προσεχες τι ζηταγες....
it.expert Μάρτιος 28, 2014 Author #28 Μάρτιος 28, 2014 Έχεις προσέξει μήπως εάν έχει στα μενού της στο Color Management ρύθμιση για τη φωτεινότητα των χρωμάτων (πρωτεύοντα και δευτερεύοντα);Γιατί εάν έχει ρυθμιστικό φωτεινότητας των χρωμάτων (τα Dell π.χ., δεν έχουν, έχουν μόνο απόχρωση και κορεσμό), τότε μπορούμε να δοκιμάσουμε να την καλιμπράρουμε με τα δικά της ρυθμιστικά, για να δούμε πόσο καλά θα μας πάει... Δεν εννοείς αυτό ε? Sent from my Note II
Zarko1 Μάρτιος 28, 2014 #29 Μάρτιος 28, 2014 Δεν εννοείς αυτό ε?Sent from my Note II Όχι. Αυτά είναι τα ρυθμιστικά του RGB. Κοίταξα και σε δύο τρία reviews, αλλά δεν αναφέρουν τίποτε σχετικό, μια και όλοι επιλέγουν τον "εύκολο" τρόπο, να δημιουργήσουν δηλαδή ένα profile με τη βοήθεια ενός προγράμματος. Never mind, θα το κοιτάξω εγώ όταν θα έρθει η ώρα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.