XtaZy Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2014 Παρατηρείτε τις in-game διαφημίσεις στα online games (billboards,banners,virtual products κλπ.); Αν ναι θα με βοηθούσατε πολύ αν λαμβάνατε μέρος στην έρευνα μου: http://kwiksurveys.com/s.asp?sid=o9ozkryyhtnmfam271858 Ευχαριστώ πολύ!
ARMAGEDDON Μάρτιος 10, 2014 #2 Μάρτιος 10, 2014 Ντου και Ξύλο στις διαφημίσεις !From mobile phone ....
nikchris Μάρτιος 10, 2014 #3 Μάρτιος 10, 2014 Ντου και Ξύλο στις διαφημίσεις !From mobile phone ....Σε ενα παραλληλο συμπαν βεβαια, απορεις γιατι ολα τα παιχνιδια κοστιζουν και γιατι δεν υπαρχουν δωρεαν!!
ARMAGEDDON Μάρτιος 10, 2014 #4 Μάρτιος 10, 2014 Κοίτα να δεις γιατί αν δεν ήτανε δωρεάν δεν θα τα έπαιζε κανείς, επίσης με τις διαφημίσεις βγάζουν περισσότερα οπότε δεν τους λυπάμαι, τέλος πάντων μην χαλάμε το θέμα εγώ έκανα check inFrom mobile phone ....
XtaZy Μάρτιος 10, 2014 Author #5 Μάρτιος 10, 2014 Χαχαχα όχι ντου και ξύλο και σε όλες ρε φίλε, κάποιες είναι και διακριτικές και μπορούν να κάνουν πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι!Αρκεί να είναι έξυπνα τοποθετημένες και να ταιριάζουν με το όλο concept!
nikchris Μάρτιος 10, 2014 #6 Μάρτιος 10, 2014 Κοίτα να δεις γιατί αν δεν ήτανε δωρεάν δεν θα τα έπαιζε κανείς, επίσης με τις διαφημίσεις βγάζουν περισσότερα οπότε δεν τους λυπάμαι, τέλος πάντων μην χαλάμε το θέμα εγώ έκανα check inFrom mobile phone ....Nαι, κανεις δεν θα τα επαιζε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.