fanisk Οκτώβριος 22, 2004 #142 Οκτώβριος 22, 2004 Chris2004 δεν το ηξερα! Μπορεις αν ειναι ευκολο να μου στειλεις με πμ τι χρειαζομαι?????Ή που πρεπει να απευθυνθω!Συγγνωμη για το Off-Topic αλλα παιδες δε συμφωνω με το μετρο των ποστ...
kagelar34 Οκτώβριος 22, 2004 #143 Οκτώβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από spc :OT: Έλεος! Τα σημεία στίξης τι σου φταίνε; Βάλε και καμιά τελεία! Φιλικά έχεις δίκιο μαν με το ζόρι κατάλαβα τι έγραψαLOL
RootX Οκτώβριος 22, 2004 #144 Οκτώβριος 22, 2004 Παιδιά, μόλις δοκιμαστεί η λύση του περιορισμού και δούμε ότι δουλέυει σωστά, τότε θα κάνουμε ένα poll όπου θα ψηφίσετε και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα εφαρμοστεί ή όχι. Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε εδώ άλλο, στο poll θα μπορείτε να προτείνετε και κάποια άλλη λύση που μπορεί να βοηθήσει.... Όσο αφορά την λύση του Chosen, προτείνω να το επεκτείνουμε λίγο, πχ να νοικιάσουμε ένα χώρο όπου θα μας στέλνει ο κόσμος τα προϊόντα που θέλει να πουλήσει καθώς και αρχική/επιθυμητή τιμή πώλησης, εμείς θα εξετάζουμε αν έχουν τα απαραίτητα συνοδευτικά καθώς και την καλή λειτουργία. Στη συνέχεια, θα λαμβάνουμε και λίστα με υποψήφιους αγοραστές, θα αναλαμβάνουμε το παζάρι και όλα αυτά μόνο με 10% επί της τιμής πώλησης του προϊόντος....
RootX Οκτώβριος 22, 2004 #145 Οκτώβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34προς τους admins ρε παιδιά δεν μπορείτε να βρείτε από ποιά Ip έμπαινε πιο συχνά ?μήπως συμπίπτει με καμιά άλλη άλλου μέλους και στην ουσία πρόκειται για το ίδιο ....το τελευταίο αν το διαβάσετε σβείστε το αν θέλετε Internet cafe στην Θεσ/κη.
Makis Hourdakis Οκτώβριος 22, 2004 #146 Οκτώβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Εγω ομως που δεν εχω βγαλει ακομα ΑΦΜ και ταυτοτητα?????Για ταυτοτητα παω και βγαζω...εκλεισα τα 16 στις 2/10...ΑΦΜ βγαζω?????Εμενα με εχουν δει ο DJD. ο greekfragma και συντομα ο Voudas:p Για ΑΦΜ δεν ξέρω αλλά για ταυτότητα σίγουρα μπορείς! Εδώ έκανα αίτηση εγώ και θα την έχω Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Το όριο ηλικείας είναι 14.
catgirl Οκτώβριος 23, 2004 #147 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 08:39] Ε, για τους υπολοιπους υπαρχει το Fleamarket και τα αλλα forums, οι αγγελιες δεν ειναι το thelab Τότε βάλτε όριο 1000 ποστς... τα 100 ειναι ημίμετρο... Σε λίγο τα φτ'ανω κι εγώ :clap: Δεν είπε κανεις ότι το thelab είναι αγγελίες... περεξιγι'αρη. Απλά αφού είμαστε εδώ να βλέπουμε και τίποτα παραπάνω στην προσφορά. Προσωπικά εγώ δεν μπαίνω πουθενά αλού κι ούτε προκειται γιατί βαριέμαι να το ψάχνω!
catgirl Οκτώβριος 23, 2004 #148 Οκτώβριος 23, 2004 Όσο για τις απόψεις περί ΑΦΜ, ταυτότητας, σταθερών τηλ, αποθήκης προς έλεγχο των αντικειμένων, κλπ...Μάλλον είναι για γέλια! Μαγαζί είστε;;;Σκεφτείτε λογικά! Ιντερνετ είναι το thelab, παιδιά! Ποιός θα δώσει όλα αυτά τα στοιχεία για να μπει σε ένα φόρουμ; Αυτή είναι η γοητεία του ίντερνετ... Όχι η ανωνυμία αλλά η ευκολία πρόσβασης!Δεν κινδύνεύει η αξιοπιστία του λαμπ επειδή έστισε ένας μια απάτη των 180ευρώ... Εξάλλου το λαμπ δεν φέρει καμια ευθύνη... Σοβαρευτείτε έχουν ΄γίνει απάτες πολλών χιλιάδων ευρώ στα διεθνή παζάρια του ιντερνετ...Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πώς αναστατωθίκατε έτσι! Η λύση δώθικε με αυτό το τεράστιο post! Επιμένω! Το διάβασαν η/και θα το διαβάσουν σχεδόν όλοι. Δεν θα την ξαναπατήσει κανείς.
blkik Οκτώβριος 23, 2004 #149 Οκτώβριος 23, 2004 Το όριο αν και είναι ένα μέτρο πολυ φοβάμαι ότι θα δώσει άλλα αποτελέσματα. Θα αρχίσουν να ποστάρονται αγγελίες όπου να ναι σε άσχετες κατηγορίες και θα έχουν πολυ δουλεια η admins/mods να τα σβήνουν. Οποιος θέλει να ποστάρει θα το κάνει αλλού. Φυσικά είναι στο χέρι αν θα αγοράζουμε η όχι απο αυτόν που δεν ποσταρε στο σωστό μέρος.Υπάρχει και το άλλο να ποστάρουν συνέχεια μεχρι να φτάσουν τα 100. Το off-topic είναι το καταλληλο μέρος για αυτό.Καλη ιδέα αλλα επιφυλάσσομαι.
fanisk Οκτώβριος 23, 2004 #150 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Για ΑΦΜ δεν ξέρω αλλά για ταυτότητα σίγουρα μπορείς! Εδώ έκανα αίτηση εγώ και θα την έχω Νοέμβρη-Δεκέμβρη. Το όριο ηλικείας είναι 14. Ναι Μακη αλλα τοσο καιρο δεν ετυχε να παω να βγαλω και αφου ειχα και το διαβατηριο επειδη ειχαμε παει ταξιδακι εξω, δεν ειχα προβλημα..Αλλα ουτως ή αλλως θα πηγαινα για την ταυτοτητα..θα παω εντος των ημερων!!!!!
Chris2004 Οκτώβριος 23, 2004 #151 Οκτώβριος 23, 2004 To όριο Catgirl είπαμε ΠΟΛΛΕΣ φορές ότι δεν είναι για να αποτρέψει τις απάτες αλλά να αποτρέψει μέλη τα οποία γράφονται μόνο και μόνο να πουλήσουν η να κοροιδέψουν.Όσο για την ανωνυμία αυτό είναι το ΤΡΩΤΟ σημείο του Internet όσον αφορά τις συναλλαγές....εμάς μας συμφέρει βέβαια για άλλους λόγους....
kagelar34 Οκτώβριος 23, 2004 #152 Οκτώβριος 23, 2004 ΛΟιπόν διάβασα τα του Φάνη παραπάνω και λέω προς τους admins να αφaιρέσουν αυτόματα από όλους τον αριθμό των Posts που είναι στο off-topic κάτι σαν το pCtechnology (έχει γέλιο εκεί προσπαθώ να τους πείσω να κάνουν ότι έσείς και εδώ το αντίστροφο λολ)και μετά υπάρχουν και οι προειδοποιήσεις ( μετά από τρεις μπούλο) τ΄ρα για προσωπικά στοιχεία ούτε εγώ δίνω στον αέρα αλλά ο αριθμός των Posts είναι καλό μέτρο
unstoppable Οκτώβριος 23, 2004 #153 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από kagelar34 ΛΟιπόν διάβασα τα του Φάνη παραπάνω και λέω προς τους admins να αφaιρέσουν αυτόματα από όλους τον αριθμό των Posts που είναι στο off-topic κάτι σαν το pCtechnology ....... Πολυ σωστο αυτο, συμφωνω και εγω
YDinopoulos Οκτώβριος 23, 2004 #155 Οκτώβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka πολυ το ζαλισαμε το θεμα
manosone1416003187 Οκτώβριος 24, 2004 #156 Οκτώβριος 24, 2004 Θα βγαλουμε καμια ακρη η απλα θα ανεβαζουμε τις καταχωρισεις???
unstoppable Οκτώβριος 24, 2004 #157 Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από manosone Θα βγαλουμε καμια ακρη η απλα θα ανεβαζουμε τις καταχωρισεις??? Ολα θα γινουν
RootX Οκτώβριος 24, 2004 #158 Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Παιδιά, μόλις δοκιμαστεί η λύση του περιορισμού και δούμε ότι δουλέυει σωστά, τότε θα κάνουμε ένα poll όπου θα ψηφίσετε και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα εφαρμοστεί ή όχι.Οπότε δεν έχει νόημα να συζητάμε εδώ άλλο, στο poll θα μπορείτε να προτείνετε και κάποια άλλη λύση που μπορεί να βοηθήσει....
nikos Οκτώβριος 25, 2004 #159 Οκτώβριος 25, 2004 λοιπόν φίλε akal , 'ακου τι μπορείς να κάνεις .1. Θα πας στην αστυνομία και θα κάνεις μύνηση κατά αγνώστων . Αν δεν το δεχθεί η αστυνομία θα κάνεις έγγραφη καταγγελία ότι έπεσες θύμα απάτης .2.Θα πάρεις αντίγραφο της μήνυσης ή της καταγγελίας και θα πας στα κεντρικά των ταχυδρομείων (Αιόλου 100) και θα ζητήσεις να μπλοκαριστεί η αντικαταβολή . 3. Αν σου πούνε ότι δεν μποκάρεται θα τους απειλήσεις ότι θα πάρεις εντολή από τον εισαγγελέα 4. Αν δεν πρόλαβες να μπλοκάρεις τον λογαριασμό , να ζητήσεις εγγράφως τα στοιχεία αυτού που παρέλαβε τα χρήματα.Και άλλη φορά να προσέχεις δυστυχώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι καλοί . Εκμεταλλέυονται ακόμη και μας που από το υστέρημά μας συντηρούμε το χόμπι μας .Σε καταλαβαίνω απόλυτα.καλή τύχη
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.