Jump to content

S.OS. Πρόβλημα με Αγγελία.

akal

Recommended Posts

Εγώ πάντος θα χάλαγα άλλα 175 σε αυτόν τον τύπο η όσα χρειαζόταν και επειδή η Ελλάδα έχει και τα ασχημά της αλλά και τα λάδια της..το τυπάκι θα το έβρισκα...σε ποιο courier κατάστημα το έδωσε (175 στην πωλήτρια που θα μ ενημερώσει οταν έρθει να παρει τα λεφτά του..) έδωσε λογαριασμό να του τα βάλλουν? γνωστος γνωστου...η όπως μπορέσω να μάθω τα στοιχεία...ΕΤΣΙ πάντως δεν θα έμενε απο εμένα..γιατί δυστηχώς όλοι μας μιλάμε πολύ και γρινιάζουμε σε τέτοιες φάσεις γι αυτό και μόνο δεν πάμε μπροστά...γιατί μιλάμε..αλλά μόνο μιλάμε..αλλά αν το πας δικαστικά χαλάσεις κ λεφτά..αυτό το βλήμα που παίζει με τα ΔΙΚΑ σου λεφτά ιδρώτα διάθεση..μέσω ενός pc πιθανότατα..να τον βρείς και να τον ρωτήσεις απλά γιατί..είναι πολλές οι τρύπες για να βρείς ποιός είναι εφ όσον υπάρχει αντικαταβολή...

Μια φορά μου έκλεψαν ενα μηχανάκι..πλήρωσα και το βρήκα..σε άλλη πόλη..αν θες πιστεψέ το..τα 50 χιλιαρικά που έδωσα τα πήρα διπλά απο τους γονείς...που είχαν τον γιο τους για ΑΓΙΟ..άλλη μια τέτοια περίπτωση...είναι κ αυτή..και αν δεν θες να χαλάσεις λεφτά..να ξέρεις οτι οτι λέμε εδώ ήδη το ξέρει το ΒΛΗΜΑ οποτε ασε τα ποστς και έλα να μας πεις τι έγινε αφού τον βρείς γιατί μπορείς ! ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ "ΩΧ ΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΜΑΣ" ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΗΔΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΣΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΔΩ?ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ?ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ?Ε ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από catgirl

...................

Πιστεύω όμως ότι με το όριο των posts πολύ απλά θα μειωθεί η προσφορά υλικού! ’λλωστε είναι γνωστό από χρόνια ότι τα φορουμς τα παρακολουθούν πολλοί αλλά λίγοι γράφουν! Από κάποια έρευνα που έχω διαβάσει μόνο το 10% γράφει ενώ μόνο το 2% είναι τακτικοί εγγραφείς στα φόρουμ!

Απλά θα μπορούν να πουλάνε μόνο τα παλαιά - γνωστά μέλη του φόρουμ! Το φόρουμ θα βγει χαμένο από μια τέτοια ενέργεια. Περισσότερο χαμένοι θα βγούν οι απλοί αναγνώστες με αποτέλεσμα πιθανόν να μειωθούν!.......

Ε, για τους υπολοιπους υπαρχει το Fleamarket και τα αλλα forums, οι αγγελιες δεν ειναι το thelab

Συμφωνώ κι εγώ με τον unsto, το lab παρέχει μια εξυπηρέτηση με τις αγγελίες, δεν ειναι ο πρωταρχικός του ρόλος. Γιαυτο υπάρχει το fleamarket και η χρυσή ευκαιρία.

Το θέμα ειναι οτι υπάρχουν πολλοι που απλά κανουν ενα ποστ για να πουλήσουν κάτι και μετά εξαφανίζονται.. Αυτοί δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Συμφωνώ με τον unsto σε αυτό... ειλικρινά, μέλος που θα γραφτεί μόνο και μόνο για να "σπρώξει" υλικό, προσωπικά προτιμώ να μην γραφτεί καθόλου.

Το μόνο κακό με το όριο, είναι ότι κάποια μέλη, με λίγα post αλλά με καλή διάθεση, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις συναλλαγές. Επίσης, το μέτρο αυτό δεν αποκλείει την περίπτωση της απάτης.

Από την άλλη, ότι σκέφτεστε το οποίο μπορεί να βοηθήσει, πείτε το :)

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:43]

Το μόνο κακό με το όριο, είναι ότι κάποια μέλη, με λίγα post αλλά με καλή διάθεση, δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στις συναλλαγές.

παντα ομως, μπορουν να ερθουν σε επαφη με καποιο αλλο μελος του φορουμ με το οποιο εχουν καποια σχεση, και να ανεβασει αυτος την αγγελια γι αυτους, τονιζοντας ομως αυτο το πραγμα στην αγγελια. υπο μια εννοια, να λειτουργησει σαν "εγγυητης" για καποιον που δεν εχει ικανο αριθμο Posts.

λοιπόν παιδιά πήγα στην αστυνομία αλλά δύσκολα θα βγει κάτι αν και μου είπαν θα ειδοποιήσουν. Δεν γίνεται τίποτα αν έμπαινε από net cafe - έφτιαξε συγκεκριμένο hotmail accouντ για την φάση αυτή - το κίνητο είναι με κάρτα. Για μένα τα λεφτά πλέον είναι χαμένα αν και κακώς βέβαια το λέω αυτό γιατί σίγουρα όλη αυτήν την συζήτηση την έχει διαβάζει σαν επισκέπτης ή με αλλο nickname και θα καμαρώνει ή γελάει σίγουρα. Φυσικά την πάτησα και φταίω εγώ και κανείς άλλος και φυσικά δεν ρίχνω ευθύνες στο lab αφού οι συναλλαγές είναι καθαρά δική μας ευθύνη άσχετα αν κάποιοι εκεί το πήγαν . Επειδή έχω κάνει αρκετές αγορές από εδώ χέρι με χέρι και πήγαν όλα καλά ήμουν τελείως ανυποψίαστος και πίστευα ότι όλοι είναι σωστοί. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι είναι απαράδεκτο να κανονίζεις συναλλαγες με αντικαταβολή χωρίς να ξέρεις τον χρήστη εκτός και να είναι γνωστό μέλος όπως πολλοί εδώ πέρα. πρώτα γιατί δεν μπορείς να ελένξεις το δέμα πριν το παραλάβεις και δεύτερον μπορεί νά είχε 9800 προ μέσα και να ήταν καμμένη και εγώ μετά άντε να βρω άκρη. εγώ το ανέφερα στο forum για να μην πιαστεί ξανά κανείς ******* σαν και εμένα. Από την άλλη φορά πιο προσεκτικός . ευχαριστώ για όσους ενδιαφέρθηκαν .

Ρε παιδια αυτο με το οριο των post δεν το καταλαβενω....?????

Δεν γινετε δηλαδη να εχει καποιος εναν μεγαλο αριθμο ποστ και να την κανει την τσατσια;;;;

@akal μην απελπιζεσε....:turn:

$George Vasil$ υπάρχουν 10-20 απαντήσεις που περιγράφουν σε ΤΙ θα εξυπηρετούσε το όριο των ποστς. ΑΝ τα διάβασες και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις η επιστήμη σηκώνει τα ΄χερια ψηλά.Αμφιβάλλω αν τα διάβασες όμως.

Μην το πάρουμε όλο το θέμα απο την αρχή όμως.

Επιγραμματικά να σου πω ότι το όριο στα ποστ θα αποτρέψει τους πλανόδιους πωλητές που γράφονται για να πουλήσουν ή για να βρουν κορόιδα πχ. συγκεκριμένη περίπτωση. No offence akal:T:

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 13:55]

$George Vasil$ υπάρχουν 10-20 απαντήσεις που περιγράφουν σε ΤΙ θα εξυπηρετούσε το όριο των ποστς. ΑΝ τα διάβασες και πάλι δεν μπορείς να καταλάβεις η επιστήμη σηκώνει τα ΄χερια ψηλά.Αμφιβάλλω αν τα διάβασες όμως.

Μην το πάρουμε όλο το θέμα απο την αρχή όμως.

Επιγραμματικά να σου πω ότι το όριο στα ποστ θα αποτρέψει τους πλανόδιους πωλητές που γράφονται για να πουλήσουν ή για να βρουν κορόιδα πχ. συγκεκριμένη περίπτωση. No offence akal:T:

Οκ δεν τα ειχα διαβασει ολα....:o sorry....

το μόνο που θα μπορούσε άλλο να γίνει, είναι αξιολόγηση πωλητών/αγοραστών ανά πώληση, και έτσι θα υπάρχει βάση με προηγούμενες συναλλαγές χρηστών για να δεις το ιστορικό τους... κάτι φαντάζομαι δύσκολο να γίνει και εφόσον δεν είναι αυτό το κύριο αντικείμενο του λαμπ, νομίζω να μην το τραβήξουμε τόσο... ας μπει ένα όριο γύρω στα 100 ποστς και ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά!

Αρχική απάντηση από RootX

Από την άλλη, ότι σκέφτεστε το οποίο μπορεί να βοηθήσει, πείτε το :)

Υποχρεωτικο πεδιο "Σταθερο τηλφωνο" στην εγγραφη (για ολους) διπλα απο ενα checkbox πεδιο "Επιθυμειτε να συμμετεχετε και στις αγοραπωλησιες μεταξυ μελων του TheLab?". Το τηλεφωνο θα γνωστοποιειται μονο στους admins οι οποιοι θα πρεπει πριν την ολοκληρωση της εγγραφης να τσεκαρουν το στοιχειο αυτο.

Ψιλο-παλουκι αυτο για σας τους 3-4, αλλα ειναι το λιγοτερο που μπορειτε να κανετε για να μην υπαρχουν αυτα τα συμβαντα.

Τι μπορει να παει στραβα: Να μην εχει καποιος σταθερο τηλεφωνο. Bad luck, και πιστωτικη καρτα δε μπορεις να βγαλεις αμα δεν τηρεις καποιες προϋποθεσεις. Κανενα δικαιωμα δεν ειναι δικαιωμα σου μεχρι να το αποκτησεις.

Τι αλλο μπορει να μην αρεσει: Να μη θες να δωσεις το σταθερο σου. Δε θα μπορεις να δεις τις αγγελιες, απλο.

Τι μπορει να μην αρεσει στα αντμινια: που θα παρουν τηλεφωνο απο μια φορα τον καθε χρηστη (οχι ολους, μονο αυτους που διατιθεντε να συμμετεχουν) για επιβεβαιωση. Αν και το κοστος δεν ειναι μεγαλο, θα φροντισουμε να τους κανουμε ενα καλο δωρακι τα Χριστουγεννα...

Αν δεν σας φαινεται γενικοτερα καλη ιδεα, μπορειτε να πειτε οτι εκανα πλακα και να το μετακινησετε στο thread με τα αστεια :)

μανίκι ακούγεται...

σκέψου σκηνικό... να γραφτεί κανας πιτσιρικάς και να πάει ο Κωστάκης να του τηλ για επιβεβαίωση, να το σηκώσει η μανούλα και να τσιρίζει ότι ο γιος της γράφτηκε σε κάποιο περίεργο "εργαστήρι..."και ξέρεις πως είναι υστερικές οι μανάδες...

από την άλλη μπορεί να χρειαστεί να προσληφθεί τηλεφωνήτρια και να έχουν κανα τυχερό τα αντμινιστρόνια...

ρε ακαλ μπορεί με ψευδή στοιχεία να παρει τα λεφτά?

μίλησες με το κουριερ να μπλοκάρουν την κίνηση?

απο εκει το έψαξες?

αυτοι τον ξ'ερουν γιατι για να πάρει λεφτά θα δώσει ταυτότητα η κάποιο άλλο μοναδικο στοιχειο

μη χάνεις χρόνο

ρε καλά l;eei o darksaga μην κάθεσαι εγώ θα είχα πάρει από πίσω το φορτηγό των ταχυδρόμων δεν μπορεί να πάρει τα πράγματα με λανθασμένα στοιχεία μην κάθεσαι ρε φίλε δλδ αν μπορούσα θα τον κυνηγούσα εγώω τον τύπο ψάξτο από courier αν θές δώσε μου ότι στοιχεία έδωσε και την εταιρία μεταφοράς και θα δω αν μπορώ να κάνω κάτι

προς τους admins ρε παιδιά δεν μπορείτε να βρείτε από ποιά Ip έμπαινε πιο συχνά ?μήπως συμπίπτει με καμιά άλλη άλλου μέλους και στην ουσία πρόκειται για το ίδιο ....

το τελευταίο αν το διαβάσετε σβείστε το αν θέλετε

η όλη συννενόηση ήταν να γίνει με αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου. φυσικά πρέπει να πάει μία γκόμενα με τα στοιχεία που έχω στο δέμα. ρώτησα στο ταχυδρομείο αν και αυτοί έχουν τα ίδια στοιχεία. για να τα παραλάβει πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα της. άρα είναι υπαρκτό πρόσωπο. όμως μπορεί να κάνουν καμιά πουστιά με διαβατήριο δίπλωμα ούτε που ξέρω.αλλά από εκεί και πέρα δεν έχω αποδείξεις να το μπλοκάρω αυτό.

Εγω ομως που δεν εχω βγαλει ακομα ΑΦΜ και ταυτοτητα?????

Για ταυτοτητα παω και βγαζω...εκλεισα τα 16 στις 2/10...ΑΦΜ βγαζω?????

Εμενα με εχουν δει ο DJD. ο greekfragma και συντομα ο Voudas:p

re akal; πόσο είσαι πραγματικά όμως ?

τράβα ρε φίλε έξω από το ταχυδρομείο και στήσε ένα αντίσκηνο μου λες ότι δεν έχει πάρει ακόμη τα χρήματα και εσύ δεν κάνεις τίποτα

πες στο ταχυδρομείο να φωνάξουν αστυνομία να την πάνε για ανάκριση όταν πάει

τι θα πει δεν μπορείς να την μπλοκάρεις

Αρχική απάντηση από kagelar34

ρε καλά l;eei o darksaga μην κάθεσαι εγώ θα είχα πάρει από πίσω το φορτηγό των ταχυδρόμων δεν μπορεί να πάρει τα πράγματα με λανθασμένα στοιχεία μην κάθεσαι ρε φίλε δλδ αν μπορούσα θα τον κυνηγούσα εγώω τον τύπο ψάξτο από courier αν θές δώσε μου ότι στοιχεία έδωσε και την εταιρία μεταφοράς και θα δω αν μπορώ να κάνω κάτι

:OT:

Έλεος!

Τα σημεία στίξης τι σου φταίνε; :D

Βάλε και καμιά τελεία! :rofl:

Φιλικά ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.