Jump to content

S.OS. Πρόβλημα με Αγγελία.

akal

Recommended Posts

μην ξεχνάμε την αγορά! Να "προσταετυτούμε" στις πωλήσεις αλλά να μας !#@#! στις αγορές?;)

Βέβαια οι αγορές δεν μπορούν να "περιοριστούν" όπως οι πωλήσεις αλλά έτσι όπως θα περιοριστούν οι περιπλανώμενοι πωλητές θα γίνουμε όλοι προσεκτικότεροι και στις αγορες μας.

Είπαμε, εμείς είμαστε υπεύθυνοι και κρίνουμε με ποιον συνεργαζόμαστε:cool:

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

κριμα akal. Προσπαθησε να τον βρεις και να παρεις πισω τα λεφτα σου συν τα @ρχιδια του τυπου αφου σου τα δινει. Αν βρω καμια φτηνη 9800 απο τα στοκ που βγαζουν οι εταιρειες κατα καιρους θα σου στειλω pm.

Eι ειμαι και γώ εδω!!!!!

πάντως αυτό με τα posts είναι πάρα πολύ σωστό.

δυστυχώς κι εγώ εμπιστεύομαι εύκολα...

έχει και μια άλλη ερμηνεία αυτό με τα post: άλλο να έχεις 100 ip και άλλο 3-4,

γιατί πάει ο άλλος στο net-cafe και το παίζει και άρχοντας της τεχνολογίας.

κάντου ένα track απ'το mobile και ψάχτο με τη διεύθυνση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,

δεν μπορεί ο κάθε καρναβάλης να κάνει ότι θέλει.

Edit (να φανώ πιο ήρεμος): Μην τον αφήσεις ατιμώρητο πάντως γιατί θα το ξανακάνει.

Είχα δει κι εγώ την αγγελία αλλά νομίζω πούλαγε μια 6700 οπότε... τι να λέμε...

Αρχική απάντηση από sotiris

πάντως αυτό με τα posts είναι πάρα πολύ σωστό.

δυστυχώς κι εγώ εμπιστεύομαι εύκολα...

έχει και μια άλλη ερμηνεία αυτό με τα post: άλλο να έχεις 100 ip και άλλο 3-4,

γιατί πάει ο άλλος στο net-cafe και το παίζει και άρχοντας της τεχνολογίας.

κάντου ένα track απ'το mobile και ψάχτο με τη διεύθυνση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,

δεν μπορεί ο κάθε καρναβάλης να κάνει ότι θέλει. Κι αν θες αποσύρεις τη μήνυση μετά και

πάμε μια ομαδική the lab να τον πλακώσουμε στο ξύλο, συμφωνείτε??

οχι

Συμφωνώ απολύτως με το όριο των posts για αγγελία όπως επίσης και με τις προειδοποιήσεις. Πιστεύω οτι θα είχε αποτέλεσμα μιας και κάποιος με 150posts ξέρω 'γω είναι κάπως γνωστός οπότε δεν τον συμφέρει έτσι κι αλλιώς να κάνει λαλακία...

Για την προφύλαξη κατά τις αγορές προτείνω πάλι το προειδοποιητικό μήνυμα.

Πάντως εδώ που τα λέμε με το όριο των posts αδικούνται κάποιοι χρήστες π.χ. αυτοί που έχουν pstn σύνδεση οπότε δεν postάρουν με την ίδια άνεση και ευκολία που postαρω π.χ. εγώ. Για παράδειγμα ο ξάδερφός μου (JohnnyBoy) έχει pstn και έχει λίγα posts. Πρόσφατα έβαλε μια αγγελία. Προσωπικά πιστεύω οτι δεν θα 'κανε ποτέ τέτοιου είδους πουsτιά αλλά παρ'όλα αυτά δεν θα μπορούσε να βάλει την αγγελία άμα υπήρχε το μέτρο...

Επίσης όσον αφορά τον περιορισμό για το avatar πιστεύω οτι καλά κάνει και υπάρχει μόνο με τη λογική του να μην μαζεύονται πολλά ΜΒ από avatar και βαραίνει το σύστημα οπότε επιτρέπεται μόνο σε αυτούς που κινούνται να έχουν avatar και να μην δεσμεύνται κάθε φορά πχ 150KB για κάθε χρήστη που εγγράφεται αλλά δεν έχει κάνει ούτε ένα post.

Αριστος87 εσυ δεν επαθες οτι ο ακαλ .

Αρα εσυ ισως πρεπει να περιμενεις κατα την γνωμη μου :)

@Makis

Πιστεύω ότι τα posts και το μύνημα είναι μια ασφάλεια και θα συμφωνήσω μαζί σου.

Για αυτούς που λες πως αδικούνται, OK τι να γίνει? ’λλωστε το thelab.gr αποτελεί εξυπηρέτηση σε αγοραπωλησίες μεταξύ των forumίτων και δεν είναι fle@market. Υπάρχουν site για αυτή τη δουλειά αποκλειστικά.

Ίσως απλά ένα link στο fle@market ή άλλο τέτοιο να ησύχαζε πολλούς...

καλά είχα ένα ορθογραφικό..... θα μ'έτρωγε όποιος το'βλεπε!

αφήστε που άν κάποιος έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ posts πάει να πει ότι όλη την ημέρα είναι μπροστα στο PC....

άρα ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..........:confused:

:D :D :D :D

ρε παιδιά,όσοι μιλάμε τώρα και λέμε ναι στο όριο, έχουμε 800, 1500, 2500+ ποστς... τί νόημα έχει? το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ θα αγόραζα από κάποιον που δεν ξέρω τπτ, οπότε δε με νοιάζει αν θα μπορεί να΄βάλει αγγελία, είτε τη βάλει είτε όχι, το ίδιο μου κάνει.

ούτε είμαστε μωρά να υπάρχει υπενθύμιση...

ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήμουν θετικός για το όριο, είναι γιατί τσαντίζομαι να βλέπω αγγελίες και δίπλα αριθμό ποστς=1... ε εκεί παραπάει... και την έχω πει και σε ένα παλικάρι που το έκανε...

οπότε ναι στο όριο αλλά μην τρελαινόμαστε ότι αυτό θα σώσει καταστάσεις... πρώτα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εμείς και επιφυλακτικοί...

Αρχική απάντηση από Voudas

ρε παιδιά,όσοι μιλάμε τώρα και λέμε ναι στο όριο, έχουμε 800, 1500, 2500+ ποστς... τί νόημα έχει? το θέμα είναι ότι εγώ ΔΕΝ θα αγόραζα από κάποιον που δεν ξέρω τπτ, οπότε δε με νοιάζει αν θα μπορεί να΄βάλει αγγελία, είτε τη βάλει είτε όχι, το ίδιο μου κάνει.

ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ήμουν θετικός για το όριο, είναι γιατί τσαντίζομαι να βλέπω αγγελίες και δίπλα αριθμό ποστς=1... ε εκεί παραπάει... και την έχω πει και σε ένα παλικάρι που το έκανε...

οπότε ναι στο όριο αλλά μην τρελαινόμαστε ότι αυτό θα σώσει καταστάσεις... πρώτα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εμείς και επιφυλακτικοί...

Well said....

Συμφωνω και εγω απολυτα με το Vouda τις συναλλαγες να τις κανουμε χερι με χερι η απο εμπιστα ατομα και αφου παραλαβουμε μετα να δεινουμε τα λεφτα!γιατι απο οτι φαινεται πολλοι αλητες κυκλοφορουν!:TD:

Εγω νομίζω οτι ενα καλο οριο ποστ 100+ μονο καλό θα κάνει.

Οτιδηποτε εχω αγοράσει απο αθηνα με αντικαταβολή εχω ζητήσει ονοματεπώνυμο διευθυνση και συνενόηση μεσω σταθερου τηλεφωνου το οποιο ψάχνω μετά στον τηλεφωνικό καταλογο για να δώ αν ολα τεριάζουν ( www.ote.gr ).

Μερικοι μου την καναν γυριστή οταν τα ζητούσα ολα αυτα ή μου αρχιζαν τα μα μου αλλά τους ειπα να πανε να πανε καμια βολτα Βαρδάρη μερια. (γλιτωσα και τα $$ που θα εχανα)

Δεν μπορώ να πιστεψω οτι καποιος θα αγοραζε κατι χυμα με ενα ονοματεπώνυμο ενα κινητο και ενα Hotmail account (χωρις να θελω να προσβάλω το φιλο που εχασε τα λεφτά του η οποιονδήποτε αλλον)

Αρχική απάντηση από Voudas

σωστα αλλα δεν παμε να εξαλειψουμε το φαινομενο αλλα να το περιορισουμε.

ρε παιδια δεν βαρεθηκατε να λετε για το ιδιο θεμα τοσες ωρες? :mad:

ο καθενας εχει συνεπειες των πραξεων του...

μην βαζουμε ορους και κανονες παντου...

το θεμα ΕΚΛΕΙΣΕ.

ε?

περαστικα φιλε ακαλ... :...:

50-100 posts όριο είναι αρκετά καλά πιστεύω

Μετά όποιο καινούριο μέλος θέλει κάτι να πουλήσει, μπορεί να το ζητήσει από κάποιον φίλο του εδώ στο thelab.

Αν δεν έχει με κανέναν επαφές, τότε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

Παίδες τον φιλαράκο άρχισα να τον λυπάμαι με αυτά που διάβασα και δεν είναι για τα χρήματα όσο για την ηθική ......δλδ εγώ θα ήθελα να καταστραφεί πραγματικά αυτός ο Π??στης όσο για το όριο και γω συμφων΄ώ θα περιορίσει το φαινόμενο αρκετά ...βάλτε το κάπου στα 150 κάντε ένα Poll αν θέλετε πιο δημοκρατικό τροπο αλλά μην βάλετε επιλογή κάτω από 100-150 βάλτε το και 200

Προσωπικά πιστεύω ότι το καλό παιδί πιάστικε εύκολα στον ύπνο...

Πρέπει να είμαστε περισσότερο υποψιασμένοι... Τι να πώ... Επειδή μπορεί κι εγώ να αγοράσω κάποια πράγματα από εδώ με ενδοιαφέρει να είναι κάπως περισσότερο ασφαλείς οι συναλλαγές... Αλλά είναι προσωπικό θέμα πόσο εμπιστεύεσαι κάποιον άγνωστο... Ακόμα και προσωπικά να γνώριζα κάποιον που έχει κάνει 200 ποστ, αν δεν ήξερα τη διεύθυνση του το σταθερό τηλ. του, πάλι δεν θα τον εμπιστευόμουν!

Εννοείτε για να αγοράσω με τέτοιο τρόπο.... Οι συναλλαγές τέτοιου είδους με αγνώστους πρέπει να γίνονται χέρι με χέρι! Πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην δουλεύει αυτό που θα πάρεις... Όπως επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει δουλέψει καιρό υπερχρονισμένο και να τα τινάξει σε κανα-δυό μήνες!:eek:

Πιστεύω όμως ότι με το όριο των posts πολύ απλά θα μειωθεί η προσφορά υλικού! ’λλωστε είναι γνωστό από χρόνια ότι τα φορουμς τα παρακολουθούν πολλοί αλλά λίγοι γράφουν! Από κάποια έρευνα που έχω διαβάσει μόνο το 10% γράφει ενώ μόνο το 2% είναι τακτικοί εγγραφείς στα φόρουμ!

Απλά θα μπορούν να πουλάνε μόνο τα παλαιά - γνωστά μέλη του φόρουμ! Το φόρουμ θα βγει χαμένο από μια τέτοια ενέργεια. Περισσότερο χαμένοι θα βγούν οι απλοί αναγνώστες με αποτέλεσμα πιθανόν να μειωθούν!

Δεν συμφωνώ με το όριο πόστ για πωλήσεις.... Η καλύτερη άμυνα είναι αυτό εδώ το θέμα που έγινε γνωστό και πήρε τέτοιες διαστάσεις ώστε να το πληροφορηθούν όλοι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.