aristos87 Οκτώβριος 21, 2004 #81 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Πολυ παραπανω....150-200 θα ελεγα ! Συμφωνώ!!!!!!!
JiMk Οκτώβριος 21, 2004 #82 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:38] μιτσακο, δε εχουν ολοι τις ακρες. ξερεις τι εννοω.@ ολους:πως θα σας φαινοταν, αν υπηρχε ενα ελαχιστο οριο posts, πχ 40-50, πριν καποιος εχει το δικαιωμα να αρχισει τις αγοραπωλησιες; Με βρίσκεις σύμφωνο συνονόματε, έτσι δε θα μπαίνουν άτομα στο λάμπη με σκοπό μόνο να πουλήσουν.
dfragos Οκτώβριος 21, 2004 #83 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 πως θα σας φαινοταν, αν υπηρχε ενα ελαχιστο οριο posts, πχ 40-50, πριν καποιος εχει το δικαιωμα να αρχισει τις αγοραπωλησιες; Πιστεύω ότι είναι πολύ σωστό. Ίσως αν ήταν και μεγαλύτερο το νούμερο ακόμα καλύτερα...
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2004 #84 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Αμα έχει κινητό με κάρτα μπορείς να πάρεις στοιχεια???? Θυμαμαι οταν ειχα παρει καποτε καρτα, για να την ενεργοποιησω επρεπε να παρω τηλ κ να τους δωσω πληρη στοιχεια + ταυτότητα. Αυτο απο το '98, ακομα ετσι πρεπει να ειναι
JiMk Οκτώβριος 21, 2004 #85 Οκτώβριος 21, 2004 Γιάννη, πλέον δεν είναι υποχρεωτικό, ΑΝ θέλεις τα δίνεις, αν στα ζητήσουν δηλαδή,
.38-.45 Οκτώβριος 21, 2004 #86 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:42] Θυμαμαι οταν ειχα παρει καποτε καρτα, για να την ενεργοποιησω επρεπε να παρω τηλ κ να τους δωσω πληρη στοιχεια + ταυτότητα. Αυτο απο το '98, ακομα ετσι πρεπει να ειναι ακομα και τοτε, δε γινοταν ελεγχος των στοιχειων. εδινες οτι ηθελες. τα ηθελαν για να επιβεβαιωσουν πως μιλουν με τον κατοχο της καρτας, οταν καλουσες την εξυπηρετηση πελατων.τωρα τα δινεις αν θελεις, αλλα παλι δε γινεται επιβεβαιωση. δινεις οτι κατεβασει η κουτρα σου, φτανει να θυμασαι μετα τι τους ειπες.
Giorgos Οκτώβριος 21, 2004 #87 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 19:38] @ ολους:πως θα σας φαινοταν, αν υπηρχε ενα ελαχιστο οριο posts, πχ 40-50, πριν καποιος εχει το δικαιωμα να αρχισει τις αγοραπωλησιες; Σωστό αλλά οι υπεύθυνοι πρέπει να έχουν την υπομονή να στέλνουν στη μαύρη τρύπα όσα posts ενδεχομένως θα γίνονται μόνο και μόνο για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός για την παραχώρηση του δικαιώματος.Ήδη τα 50 post για το δικαίωμα χρησιμοποίησης avatar, έχουν προκαλέσει παρόμοιο φαινόμενο.
jpavly Οκτώβριος 21, 2004 #88 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 μιτσακο, δε εχουν ολοι τις ακρες. ξερεις τι εννοω.@ ολους:πως θα σας φαινοταν, αν υπηρχε ενα ελαχιστο οριο posts, πχ 40-50, πριν καποιος εχει το δικαιωμα να αρχισει τις αγοραπωλησιες; Safe mode μου φαίνεται...
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #89 Οκτώβριος 21, 2004 εγω νομιζα οτι ηδη υπηρχε ενα τετοιο οριο!!!, κακως προτεινω 100 ποστς και οχι του στυλ 1,2,3,4,5, , κανονικοτατα!!! θυμαμαι εναν στο πιστιτεχ που επειδη ειχε χασει τον αριθμο του απλα εγραφε 1,2,3, και ετσι πηρε πισω τα ποστ του.
darkCount Οκτώβριος 21, 2004 #90 Οκτώβριος 21, 2004 Πάντως παρόλες τις δυσκολίες που παρουσιάζει ενας περιορισμός στον αριθμό των ποστς προτού μπορέσει κάποιος να βάλει αγγελία, πιστεύω ότι είναι απαραίτητος.Προσωπικά πιστεύω ότι πιο ρατσιστικό είναι να μην επιτρέπεις στον καθένα να βάλει αβαταρ πριν τα 50 ποστς παρά αυτό με τις αγγελίες! By the way αυτό με τα αβαταρ με ποια λογική το εφαρμόσατε? Για να μη μπαίνει ο κάθε π@π@ρ@ς και κοτσάρει μια φωτό προτού "δουμε" τι ρόλο βαράει και αν πραγματικά τον ενδιαφέρει το φόρουμ? Προσωπικά μόνο αυτόν το λόγο μπορώ να σκεφτώ ως λογικό.Οπότε στο ίδιο μοτίβο...γιατί να μην υπάρχει η ίδια λογική και στις αγγελίες? Πόσες αγγελίες βλέπουμε κάθε βδομάδα από ανθρώπους με 1-4 ποστς? που και αυτά τα 1,2,3,4 ποστ που έχει είναι αγγελίες?!’λλωστε αφου ο σκοπός της ύπαρξης είναι μια απλή εξυπηρέτηση μεταξυ των μελών ωστε να αλλάξει χερι καποιο hardware...γιατι να μην προφυλαχτούμε καλύτερα μεταξύ μας? Όταν ενας ανθρωπος έχει "κίνηση" εδω μέσα, ε λίγο πολύ ξέρεις τι ρόλο βαράει. Αντίθετα με τύπους που γράφονται απλα για να βάλουν αγγελίες?Τεσπα αυτές είναι οι σκέψεις μου...
overclocked Οκτώβριος 21, 2004 #91 Οκτώβριος 21, 2004 ρε παιδια και εσεις μην αγοραζεται κατι απο καποιον που εχει 10-20-30 Posts....εγω προσωπικα περνω μονο απο ατομα που ειναι πολυ καιρο εδω και ξερω οτι αμα κανουν κατι θα τους βρω ,,θα τους κανω και ρομπα...
unstoppable Οκτώβριος 21, 2004 #92 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από Giorgos Σωστό αλλά οι υπεύθυνοι πρέπει να έχουν την υπομονή να στέλνουν στη μαύρη τρύπα όσα posts ενδεχομένως θα γίνονται μόνο και μόνο για να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός για την παραχώρηση του δικαιώματος....... Αυτο γινεται ηδη σε οσα βλεπουμε.
zyx Οκτώβριος 21, 2004 #93 Οκτώβριος 21, 2004 100ποστ ειναι καλα πιστευο. για να βγαζουμε ακρη περι τινος προκειτε
outlaw Οκτώβριος 21, 2004 #94 Οκτώβριος 21, 2004 Εκ 1ης όψεως καλό ακούγεται, αλλά στην ουσία είναι ψιλοάκυρο....δηλ π.χ. εγώ που έχω κλείσει τα 100 ποστ τι είμαι? Έμπιστος? Με γνωρίζει κανένας σας ή διασφαλίζεστε στο οτι δεν θα έκανα κάτι σαν αυτό που έγινε? Περισσότερο θα προτιμούσα να γραφτεί μία καλά μελετημένη προειδοποίηση του στιλ "Προσοχή α. στον αριθμό των πόστς, β. Το λάμπ δεν φέρει ευθήνη κτλ κτλ.....η οποία θα εμφανίζετε προτού εισέλθει κάποιος στις αγγελείες και φυσικά ένα συμφωνητικό "Αποδέχομαι....ή Είμαι αόματος take me back to google". ΄΄Ετσι θα μπαίνουν λίγο ψίλοι στα αυτιά αυτών που το παίρμουν κάπως αψίφιστα ή τέλος πάντω δεν έχουν υπ όψη τους τους κινδύνους...
unseen Οκτώβριος 21, 2004 #95 Οκτώβριος 21, 2004 κριμα akal. Προσπαθησε να τον βρεις και να παρεις πισω τα λεφτα σου συν τα @ρχιδια του τυπου αφου σου τα δινει. Αν βρω καμια φτηνη 9800 απο τα στοκ που βγαζουν οι εταιρειες κατα καιρους θα σου στειλω pm.
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 21, 2004 #96 Οκτώβριος 21, 2004 Γιατί θα πρέπει μια φωτογραφία σήμα, να απαιτεί όριο απαντήσεων, και όχι η αγοροπωλησία, πράξη πολύ σοβαρότερη. Δεν θα αποτρέψει τον μεθοδικό επαγγελματία.Θα απογοητεύσει όμως τον περιστασιακό, που είναι συνηθέστερο φαινόμενο.
manosone1416003187 Οκτώβριος 21, 2004 #97 Οκτώβριος 21, 2004 Εγω θα ελεγα να υπηρχε ενας αλλος,πιο σιγουρος τροπος για να ειμαστε σιγουροι οτι ο αλλος δεν θα κανει μ@λ@κι@.Δεν μου ερχετε κατι,αλλα αυτο με τον αριθμο των posts,δεν νομιζω οτι θα βοηθησει πολυ.Πανω κατω οπως τα ειπε ο outlaw..,εκτος απο..:---Περισσότερο θα προτιμούσα να γραφτεί μία καλά μελετημένη προειδοποίηση του στιλ "Προσοχή α. στον αριθμό των πόστς, β. Το λάμπ δεν φέρει ευθήνη κτλ κτλ.....η οποία θα εμφανίζετε προτού εισέλθει κάποιος στις αγγελείες και φυσικά ένα συμφωνητικό "Αποδέχομαι....---.To θεμα δεν ειναι η προηδοποιηση,αλλα το να μην γινει η στραβη καν...
Giorgos Οκτώβριος 21, 2004 #98 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:18] Αυτο γινεται ηδη σε οσα βλεπουμε. Ε ναι, το ξερω. Το θέμα είναι να μην αυξηθεί το φαινόμενο, διότι και η δική σας "δουλεία" θα αυξηθεί..
darkCount Οκτώβριος 21, 2004 #99 Οκτώβριος 21, 2004 ρε σεις τι λέτε τώρα?Ποιος μίλησε για "σιγουριά" στις αγοραπωλησίες? Είπε κανείς ότι εξασφαλίζεται επιτυχημένη συναλλαγή αν ο άλλος έχει 100+ ποστ? Ή είπε κανεις ότι ο σκοπός είναι να απαλάξουμε το lab από ευθύνες?Ούτως ή άλλως το lab ΔΕΝ φέρει ευθύνη! ΑΠΛΑ εξυπηρέτηση παρέχει!Το νόημα με τα 100+ ποστ που λέμε είναι ότι ΕΣΥ που συμμετέχεις εδώ και βλέπεις μια αγγελία...θα μπορείς να δεις μερικά πράγματα για αυτόν που πουλάει! Να δεις πως φέρεται και ΕΣΥ θα αποφασίσεις αν θα κάνεις δουλειές μαζί του!Το ίδιο είναι να συναλλάσεσαι με ανθρώπους που μιλάς καθημερινά και το ίδιο ανετα αισθάνεσαι με τον κάθε @αρχίδ@ που γράφεται στο φόρουμ για να ποστάρει μια αγγελία? Ή να αγοράσει...Δεν είναι και τίποτα δυσκολο να καταλάβει κανεις αυτο που λέμε...η επιλογή παραμένει πάντα δική μας με ποιον θα κάνουμε δουλειές. Ας είμαστε όσο πιο καλυμένοι μπορούμε...
enduracell Οκτώβριος 21, 2004 #100 Οκτώβριος 21, 2004 συμφωνώ απόλυτα με το όριο των 100 post για το δικαίωμα πώλησης.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.