voudas Οκτώβριος 21, 2004 #21 Οκτώβριος 21, 2004 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8432 προφανώς αυτή είναι η αγγελία (είδα στο search όλοι ψάχνετε)
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #23 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SLN Ασχετο,χωρις να θελω να πω τιποτα για την "περιπετεια" του φιλου, αλλα αυτο που ζητας δεν θα κανει την ιστορια του λιγοτερο ή περισσοτερο πιστευτη. Αμα θες σου χαραζω ενα cd το τραβαω μια φωτο και στο ποσταρω.... σωστα
akal Οκτώβριος 21, 2004 Author #24 Οκτώβριος 21, 2004 παιδιά έχω κάνει συναλλαγές μέ κάποια μέλη από εδώ και δεν έιχα κανένα πρόβλημα . τώρα είναι λογικό να μην με πιστεύετε και κάποιοι από εσάς να κράζετε δεκτό. εγώ απλά το είπα εδώ μέσα για το γαμώτο και να προλάβω κανέναν άλλο μην παραλάβει. ο frozentrip είναι και το τηλέφωνο που έχει δώσει . *******. το ότι το έχει ανοιχτό πάει να πει ότι χρησιμοποιεί και το έχει μελετήσει τι κάνει . το γαμώτο είναι εντάξει του πέρασε με την απάτη δεν θα πεθάνω για 175 ευρώ αλλά αυτό με το cd παραήταν.
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #25 Οκτώβριος 21, 2004 Φίλε akal, τα είπαμε και σε πμ, σε καταλαβαίνω απόλυτα και την ίδια οργή θα ένιωθα και εγώ, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε μένα. Προσωπικά στοιχεία όμως, όπως κινητό, ονομα/νυμα, διευθύνσεις κλπ μην τα βγάζεις στον αέρα....α) δεν βοηθάει κάνέναν, ούτε λύση θα δώσειβ) είναι προσωπικά στοιχεία που πρέπει να παραμείνουν προσωπικά.
fanisk Οκτώβριος 21, 2004 #26 Οκτώβριος 21, 2004 Akal μηπως εσυ μας κοροιδευεις?????Θα μπορουσε να γινει κ το αναποδο..δλδ ο FROZENTRIP να ειχε αποφασισει να δωσει τη καρτα στον Αριστο, να σου ειπε ξερω γω "φιλε λυπαμαι αλλα προλαβε αλλος" και εσυ απο εκδικηση να μπηκες στα φορουμ και να ειπες ειναι απατεωνας, μην παραλαβετε κλπ..Ουτε τον ενα ξερω ουτε τον αλλο...και το θεμα ειναι λεπτο...
voudas Οκτώβριος 21, 2004 #27 Οκτώβριος 21, 2004 ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ εγώ νομίζω ότι πρέπει να το κυνηγήσεις νομικά... να πας με το πακέτο στην αστυνομία και ότι βγει... ξέρεις πραγματικά στοιχεία ή όλα είναι ψεύτικα? το κινητό έψαξες σε ποιο όνομα είναι καταχωρημένο?
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #28 Οκτώβριος 21, 2004 ρε παιδια μισο λεπτο ο ανθρωπος πουλουσε 1 καρτα 9800 και λες οτι αγορασατε εσυ και ο αλλος 2. Πως εγινε αυτο αφου ειναι μια καρτα? μηπως ειναι κανενα κυτταρο και διαιρεθηκε μονο του στα δυο??? αφου ξερατε οτι πουλαει μια και ξερεις οτι υπαρχει και αλλος γιατι δεν αναρωτηθηκες μα καλα πως εγινε αυτο? κατι δεν μου αρεσει....
darkCount Οκτώβριος 21, 2004 #29 Οκτώβριος 21, 2004 Ρε συ fANiS_K....αφου το θέμα είναι λεπτο, κατηγορείς εσυ αυτόν τώρα?Μην αρχίσουμε τα x-files τωρα γιατι δέσαμε. Αν και δεν νομιζω ότι μπορει να βγει κάτι παραπάνω εκτός του ότι δεν θα σκεφτόμαστε πλέον να κάνουμε συναλλαγη με τον akal ή τον frozentrip εξίσου.
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #30 Οκτώβριος 21, 2004 Παίδες, μην το τραβάμε άλλο, το ξαναλέω, δυστηχώς σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα.... οι συναλλαγές αυτές γίνονται με ευθύνη του αγοραστή/πωλητή, άκρη δεν μπορούμε να βγάλουμε εμείς σαν 3οι.Και δεν το λέω για να μην θιχτεί το site, ή τα παιδιά πίσω από το site, απλά δεν γνωρίζουμε ποιος ευθύνεται και ποιος είναι εντάξει.Τα μάτια σας 14 λοιπόν, ειδικά οι αγοραστές.
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2004 #31 Οκτώβριος 21, 2004 Το ολο σκηνικο υπαρχει σε ενα άυπνο φορουμ.....
fanisk Οκτώβριος 21, 2004 #32 Οκτώβριος 21, 2004 darkCount δεν τον κατηγορησα, μαλλον το διαβασες γρηγορα..εγραψα σχετικα με το ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...διαβασε..μηπως....θα μπορουσε....κλπ
akal Οκτώβριος 21, 2004 Author #33 Οκτώβριος 21, 2004 αυτό μπορεί να το απαντήσει και ο aristos σιγά μην κάνω τέτοιο θέμα για να κλέισω μία 9800 προ 175 ευρώ είπαμε καλή τιμή ήταν αλλά όχι και 100 ευρώ . το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω κάτι voudas αυτός μπορεί να πει ότι την έστειλε την 9800 προ. το πακέτο είναι ανοιγμένο και μπορώ να βάλω το οτιδήπότε μέσα. επίσης το παίρνω τηλέφωνο και δεν απαντάει ούτε θα απαντήσει κάτι σε όλα αυτά είμαι σίγουρος.
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #34 Οκτώβριος 21, 2004 εγω φιλε προλαβα και ειδα το νουμερο και το νουμερο που εδωσες ΧΤΥΠΑΕΙ!!
akal Οκτώβριος 21, 2004 Author #36 Οκτώβριος 21, 2004 fanis_k ήμαρτον χτυπάει είπε το ξέρω δεν απάντησε όμως.
fanisk Οκτώβριος 21, 2004 #37 Οκτώβριος 21, 2004 Σορρυ αλλα πανω στη βιασυνη μου, επειδη παραλληλα επρεπε να απαντησω και στο MSN καταλαβα λαθος..Αλλα και παλι βρε akal κατι μου βρωμαει...
Kanonieris Οκτώβριος 21, 2004 #38 Οκτώβριος 21, 2004 Αν δεν εμφανιστούν και οι 2 πλευρές(και ο FROZENTRIP) δεν γίνεται δουλεια.Αν όντως είναι αλήθεια ο λάμπης δεν είναι δικάστης.Ψάξε καλά το θέμα και μην το αφήσεις(κινήσου νομικά).
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #39 Οκτώβριος 21, 2004 παιδες εδω ερχομαστε σε μια σοφη ρηση, αγοραζουμε μονο απο ατομα τα οποια γνωριζουμε καλα και ειναι καιρο εδω μεσα, χωρις να θελω να μειωσω τους υπολοιπους
aristos87 Οκτώβριος 21, 2004 #40 Οκτώβριος 21, 2004 Ακουστε τι έγινε!!!!!!Εγώ του έστειλα πμ του τύπου στο Insomnia για την κάρτα.... Μου στέλνει τηλέφωνο τον παιρνω τα κανονίζουμε του δίνω στοιχεία και την επόμενη θα πήγαινε ταχυδρομίο να μου την έστελνε!!! Πέρναγαν οι μέρες και έβλεπα στο insomnia ποστς στο θρεντ του απο διάφορους που ήθελαν την κάρτα... Ε και ποστάρω και γω παιδια μην αγχώνεστε την κάρτα την έχω πάρει εγώ και την περιμένω.... Την επώμενη μερα βλέπω πμ απο τον akal να μου λεεί οτι και αυτος έκλεισε την κάρτα!!! Στέλνω πμ στον άλλον τύπο και του λέω τι έγινε γράφοντας του πως έιναι δυνατόν να έστειλε και στον ακαλ την κάρτα και μου απαντάει ''RE file entaksi steile ena logariasmo trapezis kai ean h karta den einai entaksi mou thn stelneis piso kai sou bazw ta lefta sto logariasmo!!! DEn eimai xazos na dwsw ta stoixeia mou ths tautotitas mou!!kai na paiksw poustia. Apla enas filos mou exei kai autos 9800pro kai otan tou eipa thn timh pou thn dinw egw mou eipe dwse ean mporeis kai thn dikia mou, Kai ta dio einai sto onoma mou. Stathero den exw gi auto kai den apantaw grigora giati mpainw apo filo kai apo internet cafe. Twra ean den thn pareis .... Den kserw egw sou eipa ta parapanw..''Μετά του απαντάω εγώ οτι κάτι βρωμάει στην υπόθεση και οτι η όλη κατάσταση με προβληματίζει και μου ξαναπαντάει ''Φίλε δεν έβαλα στην αγγελία ότι πωλείται και 2η γιατί 1ον δεν έχω σταθερό, άρα και ίντερνετ και 2ον τρέχω όλη μέρα στην σχολή και δεν πολύ μπαίνω στον net! Τα στοιχεία, που μου ζητάς είναι και επάνω στο χαρτί που θα σου έρθει και εγώ θα πρέπει να πάω με την ταυτότητα μου για να παραλάβω τα χρήματα, οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να δώσω ψευδή στοιχεία! Όσο για το σταθερό που σου φαίνεται περίεργο, για ρώτησε φοιτητές να δεις αν έχουν όλοι σταθερό; Και σου είπα ότι η δεύτερη είναι του κολλητού μου,είναι η ίδια κάρτα...Μαζί μένουμε!Και να ξέρεις ότι για την κάρτα την πρώτη συμφώνησα για 169 ευρώ. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το αφύσικο να έχω αρχικά μία κάρτα για πούλημα και μετά να έχω να πουλήσω και μία δεύτερη.Οι συμφωνίες κλείστηκαν σχεδόν την ίδια στιγμή!Και αρχικά η δεύτερη δεν ήταν για πούλημα απλά ο φίλος μου μπήκε στον πειρασμό αφού είχε και έτοιμο αγοραστή. Εάν ήμουν απατεώνας θα μπορούσα να γράψω πουλάω 3443535 κάρτες θα ήσουν πιο ήσυχος?''Τέλος πάντων ο φίλος akal την πάτησε και παραλίγο και γώ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.