akal Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LAB ΤΟΥ FROZENTRIP ΠΙΑΣΤΗΚΑ ******* ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 9800 ΠΡΟ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ******* ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ . ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ARISTOS 87 NOMIZΩ. ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2004 #2 Οκτώβριος 21, 2004 μήπως έγινε κάποια παρεξηγηση κάποιο μπέρδεμα?αντικαταβολή τα πήρες?τι στοιχεία του έχεις?πρόσεξες πόσα ποστ έχει ?
Suedehead Οκτώβριος 21, 2004 #4 Οκτώβριος 21, 2004 1. Διορθωσε τον τιτλο του thread. Ειναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ παραπλανητικος για καποιον που τον διαβαζει. Νομιζω πως καταλαβαινεις.....2.Μην γραφεις με κεφαλαια3.Το TheLab.gr ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για το περιεχομενο των αγγελιων. Στην περιπτωση που θελεις να προειδοποιησεις καποιο μελος στελνεις πμ. Αν θελεις να "κατηγορησεις¨ καποιον καντο με επιχειρηματα και οχι γενικα και αοριστα με ενα post.4.Δεν ειμαστε λαικο Δικαστηριο - το τι πουλατε και τι αγοραζετε γινεται με δικης ευθυνη. Επιπλεον δεν ειμαστε Fleamarket ή κατι αντιστοιχο.Suedehead
akal Οκτώβριος 21, 2004 Author #5 Οκτώβριος 21, 2004 Εντάξει παιδιά εχετε δίκιο έλεος μην θίγεστε έτσι. ειχε ένα cd χαραγμένο πάρε τα ******α μου. πολύ μεγάλη παρεξήγηση. δεν είμαι μωρό παιδί το ξέρω ότι το lab δεν φέρει ευθύνη αλλού το πήγα όχι φταίνε οι moderators. απλά να προλάβω και τους αλλους δυστηχώς. αυτήν είναι η μαγκιά της υπόθεσης ότι δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.
akal Οκτώβριος 21, 2004 Author #6 Οκτώβριος 21, 2004 επίσης και τα στοιχεία τα έχω και αντικαταβολή τα πήρα ο χαζός αλλά τώρα πανε τα λεφτά .
spc Οκτώβριος 21, 2004 #7 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από akal Εντάξει παιδιά εχετε δίκιο έλεος μην θίγεστε έτσι. ειχε ένα cd χαραγμένο πάρε τα ******α μου. ???
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #8 Οκτώβριος 21, 2004 Φίλε μου, σε καταλαβαίνω(αν έγιναν έτσι όπως τα λες) αλλά δυστηχώς τέτοιες συναλλαγές θέλουν μεγάλη μα πολύ μεγάλη προσοχή.... όσο ευκαιρία και αν είναι κάτι, μην το πάρεις αν δεν ξέρεις τον πωλητή και δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία του.
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #9 Οκτώβριος 21, 2004 τελευταια εχουν αυξηθει τα κρουσαματα η μου φαινεται?
YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2004 #10 Οκτώβριος 21, 2004 Εννοεις πως το πακετο περιειχε ενα cd με χαραγμενο "πάρε τα ******α μου" ?Aν ναι, παρτο στην Αστυνομια και κατειγγειλε τον οτι στελνει ενοχλητικα μυνηματα. θα ελεγξουν αποτυπωματα και θα μπορεσεις να εχεις βασεις να τον κυνηγησεις. Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσεις να παρεις τα χρηματα πισω για την 9800 σου, αλλα θα σιγουρα θα τον κυνηγησεις για παρενοχληση !
darkCount Οκτώβριος 21, 2004 #11 Οκτώβριος 21, 2004 Ειχε 1 cd με χαραγμένη τη φράση "Παρα τα @@@ μου"?Μα τι γραφεις ρε φίλε?Τι πρέπει να καταλάβουμε τώρα όλοι εμείς από αυτα που γράφεις?Αν θες να ενημερώσεις για "περίεργη" συμπεριφορά κάποιου χρήστη εδω μέσα...καλά κάνεις...αλλά κάνε το κατανοητά για ολους εμάς μεν, και με επιχειρήματα δε!
akal Οκτώβριος 21, 2004 Author #12 Οκτώβριος 21, 2004 να σας το ξαναπώ. πήγα να πάρω την 9800 προ με αντικαταβολή 174 ευρώ σύνολο. το δέμα είχε πέντε συσκευασίες και όπως είπα ο βλάκας για πάνω από όλα εγώ είμαι αφελής μέχρι να το ανοίξω έδωσα τα λεφτά . όταν το άνοιγα είδα μέσα μία σπασμένη κάρτα τηλεόρασης με ένα cd που έγραφε από την πρώτη πλευρά drivers kai utilities και από την άλλη μεριά είχε μήνυμα χαραγμένο αυτό που σας είπα πριν. απλά . αν θέλετε με πιστεύετε.
aristos87 Οκτώβριος 21, 2004 #13 Οκτώβριος 21, 2004 ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΦΘΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΑ!!!!!!!!!!!!!
ea6gka Οκτώβριος 21, 2004 #14 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από akal να σας το ξαναπώ. πήγα να πάρω την 9800 προ με αντικαταβολή 174 ευρώ σύνολο. το δέμα είχε πέντε συσκευασίες και όπως είπα ο βλάκας για πάνω από όλα εγώ είμαι αφελής μέχρι να το ανοίξω έδωσα τα λεφτά . όταν το άνοιγα είδα μέσα μία σπασμένη κάρτα τηλεόρασης με ένα cd που έγραφε από την πρώτη πλευρά drivers kai utilities και από την άλλη μεριά είχε μήνυμα χαραγμένο αυτό που σας είπα πριν. απλά . αν θέλετε με πιστεύετε. φωτο παιζει? μου φαινεται απιστευτο να το κανει αυτος που το εκανε
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #15 Οκτώβριος 21, 2004 Αυτό που υποθέτω μπορούμε να κάνουμε, είναι να στείλω ένα πμ στον πωλητή και να του ζητήσω να απαντήσει, αν δεν το κάνει σε έυλογο χρονικό διάστημα, θα γίνει ban από το lab και η ip του(αν βοηθά σε κάτι) θα είναι στην διάθεση όποιας αρχής ασχοληθεί με το θέμα.Από την άλλη, μέσα από εδώ είναι δύσκολο να βρεθεί άκρη, διότι είναι ο λόγος του ενός έναντι του άλλου(αν υπάρξει απάντηση από την άλλη πλευρά).
SLN Οκτώβριος 21, 2004 #16 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:35] φωτο παιζει? μου φαινεται απιστευτο να το κανει αυτος που το εκανε Ασχετο,χωρις να θελω να πω τιποτα για την "περιπετεια" του φιλου, αλλα αυτο που ζητας δεν θα κανει την ιστορια του λιγοτερο ή περισσοτερο πιστευτη. Αμα θες σου χαραζω ενα cd το τραβαω μια φωτο και στο ποσταρω....
Guest Οκτώβριος 21, 2004 #17 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από akal να σας το ξαναπώ. πήγα να πάρω την 9800 προ με αντικαταβολή 174 ευρώ σύνολο. το δέμα είχε πέντε συσκευασίες και όπως είπα ο βλάκας για πάνω από όλα εγώ είμαι αφελής μέχρι να το ανοίξω έδωσα τα λεφτά . όταν το άνοιγα είδα μέσα μία σπασμένη κάρτα τηλεόρασης με ένα cd που έγραφε από την πρώτη πλευρά drivers kai utilities και από την άλλη μεριά είχε μήνυμα χαραγμένο αυτό που σας είπα πριν. απλά . αν θέλετε με πιστεύετε. Χωρίς να θέλω να σε θίξω φίλε μου, από την μία είναι χτυπιέσαι από τα γέλια με το όλο σκηνικό (το CD με το μήνυμα χαραγμένο) ενώ ταυτόχρονα είναι κι ένα σοβαρό ζήτημα.Μήπως μπορείς να μας πεις το nickname του μέλους για να έχουμε τις επιφυλάξεις μας κι εμείς? (είτε εδώ, είτε σε PM).Επίσης αφού έχεις τα στοιχεία (σίγουρα είναι τα πραγματκά?), προσπάθησε να πάρεις τα χρήματά σου πίσω εάν είναι δυνατόν.
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #19 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από akal ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LAB ΤΟΥ FROZENTRIP
SLN Οκτώβριος 21, 2004 #20 Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από akal [Σήμερα, στις 16:07] ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LAB ΤΟΥ FROZENTRIP ΠΙΑΣΤΗΚΑ ******* Edit : RootX - ο πιο γρηγορος poster των Δυτικων προαστειων :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.