Jump to content

S.OS. Πρόβλημα με Αγγελία.

akal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LAB ΤΟΥ FROZENTRIP ΠΙΑΣΤΗΚΑ ******* ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 9800 ΠΡΟ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ******* ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ . ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ARISTOS 87 NOMIZΩ. ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

μήπως έγινε κάποια παρεξηγηση κάποιο μπέρδεμα?

αντικαταβολή τα πήρες?

τι στοιχεία του έχεις?

πρόσεξες πόσα ποστ έχει ?

1. Διορθωσε τον τιτλο του thread. Ειναι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ παραπλανητικος για καποιον που τον διαβαζει. Νομιζω πως καταλαβαινεις.....

2.Μην γραφεις με κεφαλαια

3.Το TheLab.gr ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για το περιεχομενο των αγγελιων. Στην περιπτωση που θελεις να προειδοποιησεις καποιο μελος στελνεις πμ. Αν θελεις να "κατηγορησεις¨ καποιον καντο με επιχειρηματα και οχι γενικα και αοριστα με ενα post.

4.Δεν ειμαστε λαικο Δικαστηριο - το τι πουλατε και τι αγοραζετε γινεται με δικης ευθυνη. Επιπλεον δεν ειμαστε Fleamarket ή κατι αντιστοιχο.

Suedehead

Εντάξει παιδιά εχετε δίκιο έλεος μην θίγεστε έτσι. ειχε ένα cd χαραγμένο πάρε τα ******α μου. πολύ μεγάλη παρεξήγηση. δεν είμαι μωρό παιδί το ξέρω ότι το lab δεν φέρει ευθύνη αλλού το πήγα όχι φταίνε οι moderators. απλά να προλάβω και τους αλλους δυστηχώς. αυτήν είναι η μαγκιά της υπόθεσης ότι δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.

επίσης και τα στοιχεία τα έχω και αντικαταβολή τα πήρα ο χαζός αλλά τώρα πανε τα λεφτά .

Αρχική απάντηση από akal

Εντάξει παιδιά εχετε δίκιο έλεος μην θίγεστε έτσι. ειχε ένα cd χαραγμένο πάρε τα ******α μου.

???

Φίλε μου, σε καταλαβαίνω(αν έγιναν έτσι όπως τα λες) αλλά δυστηχώς τέτοιες συναλλαγές θέλουν μεγάλη μα πολύ μεγάλη προσοχή.... όσο ευκαιρία και αν είναι κάτι, μην το πάρεις αν δεν ξέρεις τον πωλητή και δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία του.

Εννοεις πως το πακετο περιειχε ενα cd με χαραγμενο "πάρε τα ******α μου" ?

Aν ναι, παρτο στην Αστυνομια και κατειγγειλε τον οτι στελνει ενοχλητικα μυνηματα. θα ελεγξουν αποτυπωματα και θα μπορεσεις να εχεις βασεις να τον κυνηγησεις. Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσεις να παρεις τα χρηματα πισω για την 9800 σου, αλλα θα σιγουρα θα τον κυνηγησεις για παρενοχληση !

Ειχε 1 cd με χαραγμένη τη φράση "Παρα τα @@@ μου"?

Μα τι γραφεις ρε φίλε?Τι πρέπει να καταλάβουμε τώρα όλοι εμείς από αυτα που γράφεις?

Αν θες να ενημερώσεις για "περίεργη" συμπεριφορά κάποιου χρήστη εδω μέσα...καλά κάνεις...αλλά κάνε το κατανοητά για ολους εμάς μεν, και με επιχειρήματα δε!

να σας το ξαναπώ. πήγα να πάρω την 9800 προ με αντικαταβολή 174 ευρώ σύνολο. το δέμα είχε πέντε συσκευασίες και όπως είπα ο βλάκας για πάνω από όλα εγώ είμαι αφελής μέχρι να το ανοίξω έδωσα τα λεφτά . όταν το άνοιγα είδα μέσα μία σπασμένη κάρτα τηλεόρασης με ένα cd που έγραφε από την πρώτη πλευρά drivers kai utilities και από την άλλη μεριά είχε μήνυμα χαραγμένο αυτό που σας είπα πριν. απλά . αν θέλετε με πιστεύετε.

Αρχική απάντηση από akal

να σας το ξαναπώ. πήγα να πάρω την 9800 προ με αντικαταβολή 174 ευρώ σύνολο. το δέμα είχε πέντε συσκευασίες και όπως είπα ο βλάκας για πάνω από όλα εγώ είμαι αφελής μέχρι να το ανοίξω έδωσα τα λεφτά . όταν το άνοιγα είδα μέσα μία σπασμένη κάρτα τηλεόρασης με ένα cd που έγραφε από την πρώτη πλευρά drivers kai utilities και από την άλλη μεριά είχε μήνυμα χαραγμένο αυτό που σας είπα πριν. απλά . αν θέλετε με πιστεύετε.

φωτο παιζει? μου φαινεται απιστευτο να το κανει αυτος που το εκανε

Αυτό που υποθέτω μπορούμε να κάνουμε, είναι να στείλω ένα πμ στον πωλητή και να του ζητήσω να απαντήσει, αν δεν το κάνει σε έυλογο χρονικό διάστημα, θα γίνει ban από το lab και η ip του(αν βοηθά σε κάτι) θα είναι στην διάθεση όποιας αρχής ασχοληθεί με το θέμα.

Από την άλλη, μέσα από εδώ είναι δύσκολο να βρεθεί άκρη, διότι είναι ο λόγος του ενός έναντι του άλλου(αν υπάρξει απάντηση από την άλλη πλευρά).

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:35]

φωτο παιζει? μου φαινεται απιστευτο να το κανει αυτος που το εκανε

Ασχετο,χωρις να θελω να πω τιποτα για την "περιπετεια" του φιλου, αλλα αυτο που ζητας δεν θα κανει την ιστορια του λιγοτερο ή περισσοτερο πιστευτη. Αμα θες σου χαραζω ενα cd το τραβαω μια φωτο και στο ποσταρω.... ;)

Αρχική απάντηση από akal

Χωρίς να θέλω να σε θίξω φίλε μου, από την μία είναι χτυπιέσαι από τα γέλια με το όλο σκηνικό (το CD με το μήνυμα χαραγμένο) ενώ ταυτόχρονα είναι κι ένα σοβαρό ζήτημα.

Μήπως μπορείς να μας πεις το nickname του μέλους για να έχουμε τις επιφυλάξεις μας κι εμείς? (είτε εδώ, είτε σε PM).

Επίσης αφού έχεις τα στοιχεία (σίγουρα είναι τα πραγματκά?), προσπάθησε να πάρεις τα χρήματά σου πίσω εάν είναι δυνατόν.

Αρχική απάντηση από akal

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LAB ΤΟΥ FROZENTRIP

Αρχική απάντηση από akal [Σήμερα, στις 16:07]

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ LAB ΤΟΥ FROZENTRIP ΠΙΑΣΤΗΚΑ *******

Edit : RootX - ο πιο γρηγορος poster των Δυτικων προαστειων :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.