DarkSaga Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 ξέρεις κανένας τι σημαίνει αυτό? όταν βγάζω την κάρτα αλλάζει ο κωδικός όταν αφαιρώ τις μνήμες πάλι αλλάζει αυτο σημαίνει οτι παίζουν σωστα τα κομμάτια αυτα η όχι? και το premature που μου λέει τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 με το Ti μου απάνω παίζει με τη δικιά του δεν παίζει μπορεί να είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 H δικιά του τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 21, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 5200 Manli,Εlixir μνήμεςμου παραπονιόταν οτι μέχρι να ζεσταθεί αλλό εικονίδιο σημαδευε και 'αλλο πετύχαινε και οτι μετα έστρωνε.στο σπιτι μου δεν εκανε τιποτα και μετα που το πηρε παλι deadεγώ με γνωμονα τα τρεμοπαιγμα και οτι εδω δεν εκανε τιποτα του είπα να τσεκαρει το μονιτορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.