mer Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2014 Έχω στην κατοχή μου το thomson το v8. Θέλω να μάθω άμα κάνω κάτι λάθος γιατί θα τρελαθώ.. Λοιπόν έχουμε και λέμε θέλω να ανοίξω την 5005 θύρα. Πατάω ξέρω γω Create a new game or application>manual entry port maps>βάζω 5005 έως 5005 tcp και πατάω οκ. Την κάνω Assign στην συσκευή που θέλω πάω εδώ μετά Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router και μου λέει closed. Τι μπορώ να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάρτιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 Δεν ξέρω αν πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτό το σάιτ. μόλις δοκιμασα με το δικό μου και για πόρτες που ξέρω σίγουρα ότι είναι ανοιχτές μου έβγαζε κλειστές. Δεν ξέρω γιατίSent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 Βασικά δεν δουλεύει για την εφαρμογή που το θέλω και για αυτό κοίταξα και εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Μήπως έχεις ΟΤΕ; Αν ναι πάρε τους ένα τηλέφωνο να βεβαιωθείς ότι δεν την έχουν αυτοί κλειστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 10, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Forthnet έχω...edit:τώρα δεν μπορώ να κάνω ούτε unassign μια θύρα που έχω ήδη.. σκ***ά ολέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 12, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Μου φαίνεται θα αλλάξω μόντεμ ή θα του καρφώσω ένα ρούτερ γιατί δεν παλεύεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 16, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 Με τα πολλά reset ψιλοεστρωσε και έκανα ότι ήθελα. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.