Kostas T Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9, 2014 Καλημέρα σε όλους.Εδώ και μερικές μέρες έχω διαπιστώσει ότι δε λειτουργεί μια θύρα USB 2 από το laptop μου. (HP PAVILION DV6-6003 LL055EA - ).Ενώ δίνει ρεύμα δεν αναγνωρίζει καμία συσκευή. Για παράδειγμα όταν συνδέω έναν εξωτερικό δίσκο με ανεμιστηράκι, ενώ το ανεμιστηράκι λειτουργεί και τα λαμπάκια του ανάβουν δεν τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής. ότι δοκίμασα να συνδέσω δεν αναγνωρίστηκε.Να επισημάνω ότι έκανα και format αλλά το πρόβλημα παραμένει.Τι πιστεύετε ότι φταίει; είναι λέτε θέμα hardware ή κάποιο πρόβλημα στο bios ή windows;ευχαριστώ
Alexgk Μάρτιος 11, 2014 #3 Μάρτιος 11, 2014 Πιθανών να έχει χαλάσει η usb θύρα. Ρεύμα δίνει αλλά δεδομένα δε μπορεί να διαβάσει.
Predator_Crack Μάρτιος 11, 2014 #4 Μάρτιος 11, 2014 Τσέκαρε να δείς τί κάνει σε linux live cd η το οποιοδήποτε εικονικό λειτουργικό που μπορείς να δοκιμάσεις. Λογικά εφόσον κάνει και παντού τα ίδια στο τέλος, θα ισχύει ότι λέει ο φίλος alex.
Kostas T Μάρτιος 13, 2014 Author #5 Μάρτιος 13, 2014 Πιθανών να έχει χαλάσει η usb θύρα. Ρεύμα δίνει αλλά δεδομένα δε μπορεί να διαβάσει.Σ'αυτή την περίπτωση πιστεύεις ότι μπορεί να επιδιορθωθεί από κάποιον τεχνικό ή απλά την αφήνω χαλασμένη;
dimgr Μάρτιος 14, 2014 #6 Μάρτιος 14, 2014 Σ'αυτή την περίπτωση πιστεύεις ότι μπορεί να επιδιορθωθεί από κάποιον τεχνικό ή απλά την αφήνω χαλασμένη;Η θύρα έχει χαλαρώσει; Κουνιέται; Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να έχει σπάσει μια σύνδεση από μέσα και να διορθώνεται με κολλητήρι, από τεχνικό καλό γνώστη.
Kostas T Μάρτιος 16, 2014 Author #7 Μάρτιος 16, 2014 Η θύρα έχει χαλαρώσει; Κουνιέται; Αν ναι, υπάρχει περίπτωση να έχει σπάσει μια σύνδεση από μέσα και να διορθώνεται με κολλητήρι, από τεχνικό καλό γνώστη.όχι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. είναι σταθερή. Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπε ο φίλος από επάνω με τα linux μήπως και δω κάποια διαφορά. Αλλιώς γνωρίζετε μήπως αν είναι εύκολο να αντικατασταθεί και περίπου πού κυμαίνεται το κόστος;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.