greekfragma Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21, 2004 γεια χαρα παιδες........ με συγχωρειτε για την απουσια μου απο το μετωπο της DFI και γενικοτερα αλλα πεσαν πολλες κακοτοπιες μεσα σε λιγες μερες...........προβλημα υγειας-καηκε δισκος-αλλαγη μητρικης Asus--->DFI......... μπαινω στο θεμα. σημερα ξεκινησα να σεταρω την DFI με δανεικο 512αρι (Samael)......ειμαι λοιπον για αγορα 1 γιγα μνημης και ειμαι στο ψαξιμο κανα μηνα περιπου............ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟ FSB 1:1 και ας μην εχω και τα σκληροτερα timings οι 2 προτασεις στις οποιες εχω καταληξει ειναι οι value for money A-Data Vitesta PC4400 4500 ή 4600 (αν βρω) και οι Gskill PC4400 TCCD για τις οποιες εχει γινει πολυς ντορος και λογικα θα υπαρξουν οριστικες απαντησεις μεσα στο επομενο 10ημερο(απο οτι διαβασα) εχω αποκλεισει οποιοδηποτε αλλο κιτακι ισαξιο ή καλυτερο των 2 παραπανω λογω χρηματων(260ευρω μαξιμουμ)) παραθετω τιμες που εχω βρει...... ADATA VITESTA 2x512MB PC4000 240Ε ADATA VITESTA 2χ512MB PC4500 265Ε Gskill 2x512MB PC4400 2.5-3-3-7 285δολλαρια(250ευρω νομιζω) θα ηθελα να ακουσω την γνωμη των πιο ειδικων και θα με ενδιεφερε οποιαδηποτε πληροφορια για καλυτερη τιμη....(λινκς απο σαητ που ειδατε κλπ κλπ) να τσιμπησω Βιτεστα που ειναι εγγυημενες και φθηνες σχετικα?????να περιμενω τι θα γινει με Gskill????? ενα πραγμα ειναι σιγουρο..........δυσκολη περιοδος για 64bit AMD-ακιδες που ψαχνουν φθηνες μνημες.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Αρχηγε... οι pc4000 adata που σκεφτεσαι εχουν Hynix chips και οχι TCCD. Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια νομιζω οτι ειναι καλυτερα να πας σε TCCD παρα σε Hynix. Ακομα κι αν υποθεσουμε οτι φτανουν στα ιδια MHz με τα ιδια (χαλαρα) timings, οι TCCD σου δινουν την δυνατοτητα για 2-2-2-5 χαμηλα. Ειχε ποσταρει ενα thread o Shaman αν δεν κανω λαθος για διαφορα PCB σε TCCD τσιπς και ειχε βγει καλυτερο PCB αυτο των OCZ, PQI. Ενταξει οι πρωτες κανουν 330 ευρω αλλα οι PQI πρεπει να ειναι φτηνοτερες. Τσεκαρε τις κι αυτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Θα στα πω κ απο κοντα Γιωργακη,αλλα οι επιλογες θα επρεπε να ειναι δυο Gskill - PQI Αυτα λογο BrainPower pcb που ανεβενει καλητερα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tig@s Οκτώβριος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Κοιτα το θεμα είναι ποσα δεινις εγω από τα λεφτα που βλεπω θα τσιμπαγα 2χ512 a-data pc4000 και θα ημουν οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.