Johnny_Sco Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2014 Γεια σας παιδιά! Λόγω κάποιων αλλαγών στις ανάγκες μου, θέλω να μου προτείνετε τι πρέπει να αγοράσω για αναβάθμιση υπολογιστή, ώστε να μπορώ να επεξεργαστώ εικόνα, ήχο στα μέγιστα! Θέλω να συνδέω τα πλήκτρα (μουσικό όργανο) με τον υπολογιστή και να κάνω ηχογραφήσεις! Τι προτείνετε και τι χρειάζομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Όταν αναφέρεις αναβάθμιση, υπονοείς ότι έχεις ήδη κάποιον υπολογιστή από τον οποίο διατήθεσαι να κρατήσεις κάποια κομμάτια. Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να μας πεις από τι αποτελείται αυτός ο υπολογιστής, αν έχεις οθόνη κτλ.Επίσης πρέπει να αναφέρεις πόσα χρήματα μπορείς να διαθεσεις. Τέλος, πρέπει να μας πεις με τι interface συνδέονται τα "πλήκτρα" που έχεις με τον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάρτιος 9, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 + τι καρτα ηχου εχεις? ειναι zero latency? θεωρωντας οτι τα πληκτρα ειναι usb θα χρειαστεις extra υποδοχες audio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny_Sco Μάρτιος 9, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 + τι καρτα ηχου εχεις? ειναι zero latency? θεωρωντας οτι τα πληκτρα ειναι usb θα χρειαστεις extra υποδοχες audio?έχω αυτή τη μητρική κάρτα Gigabyte Technology Co., Ltd. G31M-S2L (Socket 775) και ειναι usb τα πλήκτρα! Τα πλήκτρα είναι αυτά: JUNO STAGE ! Δεν ξέρω πολλά από αυτά! Θεωρήστε ότι δεν έχω αυτά που χρειάζονται! Τι πρέπει να αγοράσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Μάρτιος 9, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 κανε μια δοκιμη να συνδεσεις τα πληκτρα μεσω usb και πες μου πως τα βλεπει ο υπολογιστης σου (δεν εχω δουλεψει ποτε με πληκτρα τετοιου τυπου για να σου πω, μηπως το δει σαν αυτονομο d.a.w.)θα χρειαστεις1) προγραμμα d.a.w (digital audio workstation) τα καλυτερα imho ειναι το sonar και το cubase... δοκιμασε και αυτο το free REAPER | Audio Production Without Limits ...σε περιπτωση που δεν χρησιμοποιεις audio (κιθαρα-μπασσο-φωνη) τσεκαρε το reason2) σε περιπτωση που το pc σου βλεπει τα πληκτρα απλα σαν midi keyboard θα χρειαστεις και μια καρτα ηχου. τι budget υπολογιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.