DJTAKIS_7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8, 2014 Ποιόν SSD 120-128GB θα αγοράζατε και γιατί? Μου έχουν προτείνει OCZ, KINGSTONE, SAMSUNG! Τα νούμερα που πλασάρουν ώς χαρακτηριστικά παίζουν σημαντικό ρόλο?? Πείτε μου λοιπόν τον καλύτερο SSD sata 3 για εσάς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Εδώ και δεν υπάρχει κάτι άλλο...[ame=http://www.amazon.fr/gp/product/B00E391KA8/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers]Samsung MZ-7TE120BW Disque Flash SSD interne Série 840 EVO BASIC 2,5" 120 Go SATA Gris: Amazon.fr: Informatique[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Μάρτιος 8, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 λιγο πολυ ολοι καλοι ειναι...Σε bench που εχω κανει τους δικους μου ο samsung υπερτερει λιγακι σε random αναγνωση του corsair αλλα μιλαμε για μικροδιαφορες που δε γινονται αντιληπτες στον "πραγματικο κοσμο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNaTos Μάρτιος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Samsung 840 evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJTAKIS_7 Μάρτιος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2014 Ο evo με τον pro τι διαφορά έχουν?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Μάρτιος 9, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 Ο evo με τον pro τι διαφορά έχουν?? Ο evo κάνει υποχρεωτικά caching μέσω της μνήμης ram για να πιάσει πολύ υψηλές επιδόσεις. Είναι πάρα πολύ καλός, απλά ο pro είναι καλύτερος και χωρίς caching. Η τελευταία έκδοση του samsung magician επιτρέπει και στον pro να κάνει caching για επιπλέον επιδόσεις. Το caching όμως έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Σε περίπτωση κολήματος του pc ή διακοπής ρεύματος μπορεί να χάσεις δεδομένα που δεν έχουν προλάβει να μεταφερθούν από την ram στον δίσκο. Εγώ το έχω κλειστό. (Διορθώστε εάν έχω κάνει κανά λάθος!) Έχω τον pro 128gb. Στην πρώτη φώτο είναι οι επιδόσεις με caching και η δεύτερη χωρίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cm80 Μάρτιος 9, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2014 Αν αγοραζα τωρα ssd κι εγω αυτον θα επαιρνα. Βεβαια αν σ' ενδιαφερει και η εγγυηση του θα σου προτεινα να δεις κι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 10, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Δε νομιζω οτι θα σου πει κανείς κατι άλλο απο Samsung. Εχω αρχίσει και αισθάνομαι άσχημα με τον force gt που εχω ,ειμαι μειονότητα πλέον ,εκεί που ημουνα ο καλύτερος του χωριού sent from mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 10, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Προτείνω και αυτόν Kingston HyperX 3K SSD 120GB (stand-alone drive) | Skroutz.gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάρτιος 11, 2014 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 έχουν επίσης διαφορά στην εγγύηση ο Pro με τον evo και φυσικά στην τιμή :-)Αν αγόραζα τώρα κι είχα τα χρήματα θα κοιτούσα το Μ6e, νέο μοντέλο της Plextor, που μπαίνει στο PCI-E κι όχι στο SATA. Είναι σαφώς πιο ακριβό από τις συνήθεις επιλογές με περιορισμένη διαθεσιμότητα προς το παρόν, λογικά σε κάνα μήνα θα είναι ευρύτερα διαθέσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.