Jump to content

wifi σημα σε αποσταση

axilleaszante

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ. θελω να μπορω να ΄΄στηλω΄΄ το wifi σημα μου σε ακτηνα τουλαχιστον 1ος χηλιομετρου . εχω το ρουτερ μου και πρεπει να βαλω ενα access point ?. παιδια θελω βοηθηα :help1: . Λευτα μορω να χαλασω μεχρι 500 με 600 ευρω. περιμενω τα σχολια σας.

• 2 weeks later...

Πήγαινε στο forum του awmn, θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Να ξέρεις ότι πρέπει να έχεις οπτική επαφή με το άλλο σημείο για να στείλεις το σήμα σου τόσο μακριά.

Στο awmn δεν θα του απαντησει κανεις, αν δεν εχει κομβο, η δεν προκειται να στησει κομβο.

(Γνωριζω μιας και εχω, δες υπογραφη).

Όπως σου ειπαν, χρειαζεσαι να εχεις οπτικη επαφη. Αν εχεις, μπορεις να το μεταφερεις μεχρι και 20-30 χλμ, με 2 τετοια...

Ubiquiti NanoBridgeM5, NB-5G22 AirMax AP-CPE - TP-Link.gr

ή

Δικτυακά Προϊόντα :: Ασύρματα :: Εξωτερικού Χώρου :: 5.xGHz :: Ubiquiti Bullet5 802.11A AP-CPE - Hellas Digital - Προϊόντα

σε συνδυασμο με

Δικτυακά Προϊόντα :: Ασύρματα :: Antenna 5GHz :: Grid :: Gold Wireless GOLD-SAD56030 Wideband 5GHz 30dBi Grid Antenna - Hellas Digital - Προϊόντα

και οι 2 περιπτωσεις θα δουλεψουν αψογα και θα βγαλεις link πανευκολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.