Jump to content

AMD R9 290 SHAPPHIRE ρύθμισης για παιχνίδια

Darap21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν έχω ενα πρόβλημα...έκανα benchmark σε 2 παιχνίδια και μου βγάζει πολύ λίγα FPS

Τα παιχνίδια είναι το:

HITMAN ABSOLUTION

HSkcbUG.png

THIEF

46vp0Lq.png

Τι πρέπει να κάνω???

Νομίζω πως ναι...

Δεν ξέρω τπτ για το atiman uninstaller..πρώτη φορά το ακούω...

Πως μπορώ να δω αν έχω τους τελευταίους drivers???

Διάβασε στο ανάλογο θέμα για τον atiman uninstaller και την τελευταία του έκδοση.. κατέβασέ την, εγκατέστησέ την και τρέξε την..

Μετά πας και κατεβάζεις αυτούς εδώ (14.2 beta) που είναι οι τελευταίοι.

Εννοείται πως μετά από κάθε βήμα κάνεις restart κι αν έχεις απορίες μας ρωτάς.

γράψε και το υπόλοιπο σύστημά σου και σε τι ανάλυση έτρεξες το bench

είχες άλλη κάρτα στο μηχάνημα πριν; αν ναι nvidia ή ATI πάλι;

αν είχες nvidia θα έλεγα να κάνεις format

Για το φορμάτ δεν συμφωνώ, είναι λίγο ακραία λύση, αλλά βήμα βήμα, μπορούμε να τον βοηθήσουμε και θα βρει μια άκρη.. :T:

Κοιτάξτε φορματ θα κάνω έτσι και αλλιώς γιατί θα πάρω καινούργιο σκληρό....

Το παιχνίδι το παίζω σε ανάλυση 1920x1080 HDMI στην οθόνη SAMSUNG SyncMaster P2270HD

Η προηγούμενη κάρτα που είχα ήταν η Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5...

Ε μάλλον δεν ξέρω...:/ Πως μπορώ να καταλάβω αν το έχω κάνει...??

Αν είναι θα παραγγείλω τον σκληρό να κάνω φορματ κιόλας και να τελειώνει...

Επίσης θέλω να πω κάτι άλλο...όταν παίζω games κάνει πολύ θόρυβο το pc...

Αρχηγέ μου, ένα-ένα.

Όταν βγάζουμε μια κάρτα γραφικών κ βάζουμε μια άλλη, κάνουμε απεγκατάσταση ότι έχει σχέση με την πρώτη. Έκανες αφαίρεση από τον πίνακα ελέγχου ότι έχει να κάνει με nvidia;

Επίσης για το θόρυβο, είναι ψιλοφυσιολογικό, μια και η κάρτα που έχεις είναι η non-custom και είναι θορυβούτσικη. Το διακοπτάκι του bios το έχεις στο uber ή δεν ξέρεις καν σε τι αναφέρομαι;

υ.γ.: Πραγματικός λόγος να κάνεις φορμάτ δεν υπάρχει, ακόμα κι αν πάρεις άλλο δίσκο.

Ααααα φίλε μου δεν ήξερα κάτι για αυτό..άρα πρέπει να βγάλω ότι έχει σχέση nvidia..όταν το κάνω αυτό θέλει τπτ αλλο να κάνω μετά...???

Έχεις κάνει τα παραπάνω; Αν όχι, καθάρισε τα πάντα (χρησιμοποίησε τον atiman uninstaller για ότι έχει να κάνει με ati), restart και εγκατάσταση σε φουλ καθαρό pc τους νέους drivers..

γιατι εχω την εντυπωση οτι στο thief εισαι οκ?

τα δικα μου με την 290 στα 1150core και μνημες στα 1400και τον επεξεργαστη στα 4.8 ειναι αυτα.(με 14.2 drivers.

thief_bench_4816ghz_1150_1400.png

To κοινο στοιχειο που εχετε και οι δυο που βγαζετε ~50fps average στο thief ειναι ο FX 8350 απ οτι βλεπω στις υπογραφες σας...

Εχει γουστο να υπαρχει bottleneck στο συγκεκριμενο game:p

To κοινο στοιχειο που εχετε και οι δυο που βγαζετε ~50fps average στο thief ειναι ο FX 8350 απ οτι βλεπω στις υπογραφες σας...

Εχει γουστο να υπαρχει bottleneck στο συγκεκριμενο game:p

γι αυτο εκανε mantle support το thief βρε! Γιατι τα cpuκαζανακια της δεν τραβανε....

γιατι δεν κοβουνε 2,3 φιλτρα(οι κατοχοι των FX) να ρθει στα ισια του το game,ετσι κι αλλιως αυτο κανει το mantle :p.Πρεπει να χαλανε τοσα λεφτα τσαμπα,ενω θα μπορουσαν με τα χρηματα αυτα να γινει πιο ομορφο το παιχνιδι

Κριμα το game μεγαλη μαπα!

γιατι βρε,εχει προβλημα καποιος να παιξει το thief με 50 average?

τωρα παλι εκανα ενα τεστακι με ολα τερμα σε 1920Χ1200 με 14.2 Beta drivers-stock η 290 και ο επεξεργαστης στα 4800. (το bench σε εμενα τουλαχιστον οσες ποιο πολλες φορες το τρεχεις τοσο πεφτουν τα νουμερα οποτε ειναι το πρωτο run αυτο).

Thief_4_1920_X1200_4800ghz_stock_290.png

δεν θελει πυρηνες το thief.ρολογια θελει και αποδοση πυρηνα.ενταξει,σε αυτο το ξερουμε οτι χανουν οι amd.αλλα απο την αλλη βλεπω τους πυρηνες να καθονται και λεω,εχουμε ακομη μελλον μπροστα μας για αλλαγη επεξεργαστη :p

και εδω εικονα απο το πρωτο review που πετυχα ετσι για να ποσταρω.με ιδιους drivers και 4770Κ stock επεξεργαστη.

Max_02.png

CPU_01.png

Edit:και επειδη βλεπω οτι στο review εχουν την 290Χ στο cpu comparison,ας ανεβασω μια τα ρολογια στα 1050mhz 1250 μνημη εμενα για να compensate λιγο την διαφορα με της 290 με 290Χ και ξαναποσταρω φωτο.

Thief_4_1920_X1200_4800ghz_290_1050_1250.png

σε τι ανάλυση είναι η κάρτες γραφικών? εάν είναι 1080 δεν ισχύει το 68.

αυτό είναι το αποτέλεσμα μου stock όλα foul όλα

THIEF.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.