pigassos19 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 Μηπως εχει κανεις καμια καλη ιδεα για το πως θα συνδεσω 3 mini-jack σε μια καρτα ηχου?Βασικα θελω να δυνδεσω 2 ζευγαρια ενεργων ηχειων και ενα ενεργο υπογουφερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Οκτώβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αν εχει 2 εξοδους η καρτα τοτε με ενα splitter μπορεις να τα βαλεις ολα. αλλιως θα πρεπει να χρησιμοποιησεις 2 splitter.Splitter για minijack θα βρεις σε καταστηματα με ειδη μουσικης πχ στον Νακα ή ηλεκτρονικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Εχω ηδη 1 splitter και πολλες φορες μου κανει παρασιτα και θορυβο και πρεπει αν το κουναω πανω κατω μεχρι να βρω θεση για να σταματησει!Αν βαλω και δευτερο θα εχω περισσοτερο προβλημα.Σκεφτομουν αν υπαρχει καμια καλυτερη λυση ή εστω αν υπαρχει splitter σε 3 mini-jack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.