Jump to content

Από hd5850 σε 750ti

mordred

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αξίζει μία τέτοια μετάβαση; Έχω μία 5850 σε media center και έλεγα μήπως να περάσω σε 750ti και για θέμα κατανάλωσης και επιδόσεων. Είναι όμως η διαφορά αξιοπρόσεχτη;

Ναι το είδα με την 5870... Δεν είναι λίγο υπερβολικό... Οπότε θέλει να μας πει ότι στην 5850 ρίχνει φόλα...

Αμα η entry level καρτα του σημερα τις κάνει πατάκι για τα πόδια,καταλαβαίνεις....

sent from mobile

Toσες γενιες πισω ειναι πλεον οι 58xx τι περιμενατε δηλαδη, ποσο ακομα:p

η σειρά 5 βγήκε το 09 άρα είναι παλαιολιθικό εύρημα, και δεν λες κάρτα των 150 ευρώ entry level, αυτός ο τίτλος πάει στην 610

Εγω entry level τη λεω .

Αμα παιζει μονο κααααποια παιχνιδάκια του σήμερα και αυτα σε μεσαίες ρυθμίσεις entry level τη λέω.

Αν εχει άλλες τρεις κάρτες απο πάνω της(760,770,780) ,επίσης.

Το αν δεν εχεις λεφτα δεν εχει να κανει με την entrylevelοσυνη της.

Τα 150€ δεν ειναι καθόλου υψηλό ποσό για το μεσο (μη μεσογειακό) Ευρωπαίο. (Αν και θα έπρεπε να ειναι κατανοητό εξαρχής αυτο,αφου έχουμε στην αγορά κάρτες των 800€).

Οι καρτουλα που λες ειναι entry level μεν ,απευθεινεται σε αλλο τομεα και αναξια λόγου σε κανονικό pc δε,ειδικά απο τη στιγμη που ακομα και η igpu ενός pentium τα παει τουλάχιστον το ίδιο καλά.

Δεν τη λες και entry level καρτα για παιχνιδια,αλλα entry and stay ,στην κατηγορία που δε θα παίξει ποτε τίποτα.

sent from mobile

Αν αύριο η AMD και η Nvidia βγάλουν κάρτες των 2000€ (5% ποιο γρήγορες από αυτές των 1000€) θα λέμε entry level την 290 και την 780? don't think so.

Αν πούμε ότι οι 64bit πλέον δεν είναι entry level αλλά obsolete, τότε entry level θα πει κάποιος την 240 την 250 την 630 την 640. Η 750(ΤΙ) είναι mid range.

Και η 760;

Η 770 ;

Αυτές ειναι οι midrange σήμερα.

This is today.

sent from mobile

υπερβολές. αν η 750ti είναι entry level τότε η 7770 τι είναι; υπόψιν παίζει 1080p χωρίς να είναι όλα στο "low"

Καλά το entry level κλπ δεν έχει σημασία. Κι εγώ mid range τι θεωρώ όπως είναι και η 760... das με την δικιά σου λογική οι κάρτες πρέπει να είναι ίδιες σε αριθμό με τις κατηγορίες. Δηλαδή τρεις... Δε πάει έτσι. Η 770 είναι high end όπως και η 780. Και για τα λεφτά της η 750ti πιστέυω ότι παίζει τα περισσότερα παιχνίδια ικανοποιητικά σε 1080p και σε αρκετά high settings. Για media center την θέλω για κανενα fifa nba, 2k14, κανα ραλάκι... Δε θα σκάσω κάρο λεφτά για την χρήση που θέλω.

Αλλά ξεφεύγουμε. Νομίζω είναι καλή αγορά και η 5850 ακόμα μπορώ να την δώσω.

H 750 ti ειναι μια χαρα καρτουλα ακομα και για crysis3 που ειναι οτι πιο βαρυ σε παιχνιδι σημερα.Παντα μιλαμε για 1080p εδω επαιζα με 35 frames με την 560 oc ολα σε high settings κάποτε. Η 750 ti για τον λογο που την θες και για τα παιχνιδια που ανεφερες πιο πανω ειναι μια χαρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.