Jump to content

Help!! : Αναβαθμιση του pc

Liapis

Recommended Posts

Γεια σας και ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας. Το setup μου ειναι σχεδον 2 ετων και θελω να κανω μερικες φθηνες αναβαθμισεις που θα μου προτινετε με σκοπο το gaming (elder scrolls online).

PSU: OCZ StealthXtreme 550w

Mobo: Gigabyte GA-P55a-UD3 (rev2.0)

CPU: i5-760 2.8ghz

GPU: Sapphire Radeon HD 6850

RAM: 2x2GB Mushkin 1333

HDD: Seagate Barracuda 500gb

Υπαρχει κατι που μπορω να βελτιωσω με μικρο κοστος?

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Λογικα θα παω για ssd και 8gb ram. Τωρα για ram εχω μια ερωτηση. Η μητρικη μου σηκωνει 2200/1600/1333/1066/800 MHz ram αλλα ο επεξεργαστης μου 1066/1333. Σε τι ram να παω? Μια 1333 με μια 1600 εχει μεγαλη διαφορα?

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Λογικα θα παω για ssd και 8gb ram. Τωρα για ram εχω μια ερωτηση. Η μητρικη μου σηκωνει 2200/1600/1333/1066/800 MHz ram αλλα ο επεξεργαστης μου 1066/1333. Σε τι ram να παω? Μια 1333 με μια 1600 εχει μεγαλη διαφορα?

Γενικότερα δέν θα δεις ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ από 1333 στα 1600. Θα την δείς σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και σε μετρήσεις. Ειδικά όσοι ασχολούνται με Overclocking τα κοιτούν αυτά. Μήν ασχολείσαι και μήν ανχώνεσαι με αυτά. Στην θέση σου αρχικά θα πήγαινα για ότι σου είπαν + άν σου είναι έυκολο να πουλήσεις την 6850 και να πάρεις κάποια ποιό νέα. Θα πάρεις ίδιες μνήμες με ότι έχεις τώρα άν θές να συμπληγρώσεις τα υπόλοιπα 2 κενά και να αποφύγεις θέματα. Άν όχι πάλι 2*2gb 1333 άλλης μάρκας αλλά με ίδιους χρονισμούς τάσης.

ή πουλάς τις υπάρχουσες μνήμες και τις αντικαθιστάς με ένα καινούριο kit 2*4. Σε μνήμη να πας στην ταχύτερη που σου κάνει αν η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη, μην πληρώσεις μεγάλη διαφορά λόγω ταχύτητας. Θα τρέχει σε χαμηλή ταχύτητα έτσι κι αλλιώς. Πρόσεχε να χωράει αν τυχόν έχεις μεγάλη ψύκτρα στον επεξεργαστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.