jax7480 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 Μετα απο μια μεγαλη περιπετεια που ειχα με την προσβαση στο ADSL(την οποια θα αναφερω ξανα γιατι θελω να κραξω καποια πραγματα με ορισμενες εταιριες) ακομα μεν, δεν εχω προσβαση στο νετ με ADSL αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κανεις δοκιμασει το D-LINK 504Τ ISDN/ADSL Modem/Router. Δεν μπορω με τιποτα να ρυθμισω το συγκεκριμενο μοντεμ. Η αναβαθμιση σε ADSL εγινε απο ISDN γραμμη και σαν provider εχω την vivodi. Προβλημα με την γραμμη δεν υπαρχει αφου η γραμμη οταν δεν ειναι επανω συνδεμενο το MODEM(router) δουλευει κανονικα με το splitter της. Οταν ομως συνδεω επανω το μοντεμ(ρουτερ) τοτε παγωνει και το netmod του ΟΤΕ και δεν κανει τιποτα κανενα. Εχω δοκιμασει επισης να βαλω μονο του το Router αλλα παλι δεν. Το λινκ για το ADSL δεν αναβει καθολου. Υπαρχει καποιος που να μου πει καποιες στανταρ ρυθμισεις για τον ADSL provider(VIVODI) οπως επισης και για το ADSL MODEM/ROUTER αν υπαρχουν?Δεν γνωριζω τo DSLAM της περιοχης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 22:26] ........... Προβλημα με την γραμμη δεν υπαρχει αφου η γραμμη οταν δεν ειναι επανω συνδεμενο το MODEM(router) δουλευει κανονικα με το splitter της. .... Τι εννοεις δουλευει κανονικα?Μονο τηλεφωνο μαλλον.Εχεις δοκιμασει αλλο Router?Ο ΟΤΕ λεει οτι η γραμμη ειναι πληρως ετοιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Και τηλεφωνο αλλα και net μεσω του Netmod.Στον ΟΤΕ καλεσα και μου ειπαν εκεινη την στιγμη οτι η γραμμη δουλευει κανονικοτατα.Επισης η Vivodi μου εδωσε οσα στοιχεια χρειαζονταν για την συνδεση.Αλλο router/modem δεν δοκιμασα για την ωρα......Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να μου εδιναν δοκιμαστηκα το ADSL modem τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480.........Αλλο router/modem δεν δοκιμασα για την ωρα......Δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να μου εδιναν δοκιμαστηκα το ADSL modem τους. Δεν πιστευω να εχει προβλημα καποιος να σου δανεισει το routerακι του για μιση ωρα-τουλαχιστον εγω δεν θα ειχα. Πρεπει να απορριψεις ενα ενα τους παραγοντες για να βρεις την λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Μπορει να φαινεται χαζο αυτο που θα πω, αλλα εχεις βαλει σωστα το splitter ? Παει τοιχος-->splitter--1-->adsl modem/router και και --2--> Netmod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 21, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Μπορεις να μή χρησιμοποιήσεις καθόλου το νετμοντ για να κανεις δοκιμές. Παρε το καλώδιο που πηγαίνει στο νετμοντ και βάλτο στο dsl modem κατευθειαν να δεις εαν θα συγχρονίσει... Χωρις splitter δηλαδη.. Εαν παιξει ετσι , ισως να φταίει το splitter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 21, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Τελικα παιδες εφταιγε το modem. Προβληματικο απο την μανα του. Αλλαχτηκε και μετα απο ακομα μια μερα ταλαιπωριας, εχω ADSL Vivodi 384/128....Τα υπολοιπα στο αλλο thread.... http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8906 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.