Jump to content

ψήκτρα για Χ800ΧΤ PE modαρισμενη ?

Borg

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από το mod που έκανε ο hipro στην κάρτα μου χρειάζομαι και μια ψήκτρα

Λέω να βάλω ψήκτρα από chipset, τi λέτε ? έχετε να προτείνετε καμία ?

Βασικά χρειάζομαι να είναι με βίδες και φυσικά σε συγκεκριμένη απόσταση να είναι οι τρύπες

βρήκα την γνωστή ψήκτρα , τι λέτε ?

http://www.swiftnets.com/products/mcx159.asp

Καλυτερα να παρεις μια ψυκτρα για Cpu και να την μονταρεις μονος σου, θα εχεις πολυ καλυτερη αποδοση και πιο φτηνα θα σου βγει.

Υπάρχει κάπου αυτό το mod στο foroum να το δουμε κι εμείς;

Αρχική απάντηση από catgirl

Υπάρχει κάπου αυτό το mod στο foroum να το δουμε κι εμείς;

Θα βγαλω φωτος απο την δικια μου

Αρχική απάντηση από Borg

Πες καμία που αξίζει

To θεμα ειναι τι ζητας εσυ απο αποψη μεγεθους, αφου με τις πολυ μεγαλες δεν θα εχεις την δυνατοτητα για ram heatsinks

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Βorg, Η αctive cooling rev 4 για Χ800, ψύχουν ΚΑΙ τις μνημης της μιας πλευρας....

δεν με αρεσε αυτο ..:(

Αρχική απάντηση από unstoppable

Θα ερθουν, don't worry, το βραδυ που θα παω σπιτι θα τις βγαλω.

ok ;)

Σε ευχαριστώ unstoppable

Αλλά δεν κατάλαβα πως την έβαλες , με κόλλα οι τρύπες ? και επίσης με ποιο τρόπο άμα είναι ένα από αυτά τα 2

Εννοώ ότι έκανες τις τρύπες μέσα από την ψήκτρα , αν κατάλαβα είναι ψήκτρες από socket a , σωστά ?

Αρχική απάντηση από Borg

Εννοώ ότι έκανες τις τρύπες μέσα από την ψήκτρα , αν κατάλαβα είναι ψήκτρες από socket a , σωστά ?

H stock ψυκτρα απο εναν 2500+ ειναι, θα σου βγαλω φωτο και αυτη αυριο για να δεις ακριβως πως τις εχω κανει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.