Jump to content

Πρόγραμμα για να βλέπω τα FPS των παιχνιδιών

koproskylo

Recommended Posts

Έβαλα το EVGA Precision X και μου φαίνεται καλό, αλλά δεν μου εμφανίζει τα FPS στο ghost. Σε άλλα παίζει μια χαρα.

Οι παλιότερες εκδόσεις από αυτά τα προγράμματα δε λειτουργούσαν με 64bit games. Δοκίμασε να κατεβάσεις νεότερη έκδοση του προγράμματος που χρησιμοποιείς ή πήγαινε στο fraps που λειτουργεί σίγουρα.

Τελικά το μόνο πρόγραμμα που δουλεύει παντού είναι το Fraps, Μέχρι 92 έπιασε στο Ghost, και 63 στο BF4.

Επιπλέον έχοντας GPUZ ανοιχτό, βάζεις και το addon OSDServer και βλέπεις και επιπλέον πληροφορίες της επιλογής σου. Πάντως το FRAPS παίζει παντού αν θες μονο fps.

Στην περίπτωση που θέλει κάποιος μόνο FPS η Demo έκδοση αρκεί ή θα πρέπει να γίνει αγορά???

Στην περίπτωση που θέλει κάποιος μόνο FPS η Demo έκδοση αρκεί ή θα πρέπει να γίνει αγορά???
Νομίζω ότι αρκεί η demo, εγώ σήμερα το κατέβασα από το site του Fraps Download Fraps 3.5.99 free version

Για cpu usage?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Για cpu usage?

Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

HWinfo + RTSS. Μπορείς να κάνεις overlay τα πάντα όλα, από θερμοκρασία σκληρού μέχρι cpu usage!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.