kpetros Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2014 συνδεω το κινητο και το pc , το pc κανει το χαρακτηριστηκο κουδουνισμα οτι κατι συνδεθηκε , αλλα εως εκει . Οταν μπω στο "ο υπολογιστης μου " δεν εμφανιζεται ο φακελος του κινητου ... Εκανα reset το κινητο , αλλα παλι το ιδιο πραμα Δοκιμασα με αλλο usb , παλι το ιδιο υπαρχει περιπτωση να το εχω μπλοκαρει απο το pc ? αν ναι , ξερετε απο που ?πριν μια βδομαδα δουλευαν ολα ρολοι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Δεν μπορεις να το βαλεις σε USB Storage on απο την status bar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 τιν τουτο ? πως το κανω ... κατι πρεπει να παιζει με το pc , γιατι οπως ειπε μετα απο reset εκανε παλι τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Οταν βαλεις το καλωδιο, κοιτα την status bar του κινητου.Λογικα εκει θα εχει καποια επιλογη για να κανεις mount την sd καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 5, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Ποιος και πώς κατάλαβε για τι τύπου κινητό μιλάμε? Εγώ πάντως όχι. Επίσης ποιο λειτουργικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 5, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 ολος ο κοσμος (σχεδον) εχει android .... οπως και εγω XD εβαλα το κινητο ενος φιλου , ιδιο port , ιδιο καλωδιο , και το βλεπει κανονικα . .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 6, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Την status bar σου την ειδες;Κανε tap εκει που λεει USB...κατι (δε θυμαμαι) και βαλτο στο ON Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 6, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 [MENTION=7117]nikchris[/MENTION] καμοια αντιδραση απτην status bar ... μονο το φωτακι οτι φορτιζει υπαρχει περιπτωση να εχουν χαλασει τα pins ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 6, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Στο device manager στον υπολογιστη τι βλεπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 6, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 ακομα και Unistall + install να το κανω , παλι στο ιδιο πραμα καταληγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Μάρτιος 6, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Δοκιμασε να βαλεις μονος σου usb drivers, πχ απο εδω:http://developer.android.com/tools/extras/oem-usb.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 6, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 .. το κινητο δεν ειναι στην λιστα (xperia Tipo) , να του βαλω κανα driver απο sola/ray? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.