Jump to content

BenQ XL2720T or BenQ XL2720Z or ASUS VG278HE or something else...???

ckbond

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά...

Τα φώτα σας παρακαλώ στην αγωνιώδη αναζήτηση μου για αγορά ενός gaming monitor.

Είμαι σε δίλημμα ή μάλλον σε τρίλημμα μεταξύ των BenQ XL2720T or BenQ XL2720Z or ASUS VG278HE και δεν ξέρω που να καταλήξω...

Όσον αφορά την Benq καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά τους αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκω την XL2720Z σε Ελληνικό κατάστημα, όπως επίσης αν αξίζει η μεταξύ του Τ μοντέλου και του Ζ μοντέλου η διαφορά και σε ποιότητα αλλά και σε τιμή... και το δεύτερο μου θέμα που αφορά και την Benq αλλά και την Asus, μιας και δεν έχω "δουλέψει" με καμία από τις δύο στο παρελθόν, είναι τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστώ service εντός εγγύησης...??? Έχει κανείς εμπειρία με κάποια από τις δύο εταιρείες έτσι ώστε να μου παραθέσει την εμπειρία του???

Τέλος αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη είμαι όλος αυτιά... :D :D :D

Σας ευχαριστώ όλους εκ' των προτέρων για τον χρόνο σας...

Κωνσταντίνος

έχω δει την xl2420t και xl2411t, είναι πολύ καλά monitors γρήγορα και με ανύπαρκτο bleeding. Το xl2720t λογικά στα ίδια επίπεδα θα είναι. Το xl2720z εκτός των 144hz σε σχέση με το Τ μοντέλο έχει και το motion blur reduction + ότι έχει και καλύτερα χρώματα απο ότι έχω διαβάσει. Το ASUS το έχω, έχει καλύτερη αντίθεση και χρώματα απο το xl2420t που είχα παλιότερα αλλά έχει προβλήματα bleeding.

Αυτήν την στιγμή εγώ θα έπαιρνα το XL2720Z. Πάρτο απο το εξωτερικό αν δεν υπάρχει Ελλάδα. Αν δεν έχεις τα λεφτά τότε πάνε στο xl2720t, που είναι το φθηνότερο απο όλα, δεν θα σε απογοητεύσει.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...:T:

Το να το πάρω από το εξωτερικό είναι το εύκολο κομμάτι... αυτό που με φρενάρει είναι τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα εντός εγγύησης μιας και δεν βρίσκω αντιπρόσωπο ούτε για την Benq αλλά ούτε για την Asus... (το ίδιο βέβαια ισχύει και στην περίπτωση που το αγοράσω από την Ελλάδα...). Αν έβρισκα από Amazon το monitor και σαν πωλητής ήταν το ίδιο το Amazon το πιθανότερο είναι να προχωρούσα στην αγορά μιας και σε τέτοια περίπτωση έχω διαβάσει ότι το Amazon τα αναλαμβάνει όλα...

Θα μου ήταν πάρα πολύ χρήσιμο αν μπορούσε κάποιος να μου παραθέσει πρότερη εμπειρία του είτε με την Benq είτε με την Asus...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.