DjAzDeck Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2014 Καλησπέρα , σκεφτομαι να προμηθευτώ ενα πληκτρολόγιο K95 της Corsair απο το Amazon.com .Ερώτηση 1:Το προιόν συνοδεύετε απο 2ετή εγγύηση η πρεπει να την αγορασω για 10 $ οπως μου δίνει την επιλογη?Ερώτηση 2:Με το θέμα εγγύησης τι παίζει? Αμα χαλάσει το στελνω που ?? Με δικά μου έξοδα ?? Θα μου βγει μια περιουσία...Τι προτείνετε? Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 [ame=http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468634]Amazon.com Help: About Shipping Restrictions[/ame]Buyers outside the U.S. cannot purchase the following types of items from sellers: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAzDeck Μάρτιος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Δηλαδή δεν μπορώ να το πάραγγειλω ε ?Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Τα προιοντα της Corsair εχουν advance RMA, δηλαδη αμα χαλασει κατι τοτε μιλας με τους ιδιους, ΔΕΝ το στελνεις πισω στο καταστημα απο το οποιο το αγορασες ! να το αγορασεις μεταχειρισμενο εντος Ελλαδος συμφερει πιο πολυ imo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAzDeck Μάρτιος 6, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Και από που να το βρω μεταχείρισμενο τώρα... Πάντως δεν Παίζει παραγγελία από Amazon ε?Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 6, 2014 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Δεν θέλω να γίνω εριστικός αλλά πόσες φορές έχει τεθεί το θέμα αγορών από Amazon Αμερικής, Newegg, Overclockers.co.uk κλπ;Μήπως ένα sticky thread ποιος στελνει που και τι και να ανανεώνεται αν αλλάζει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAzDeck Μάρτιος 6, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Προφανώς δεν είμαι ενημερωμένος και δεν.βρήκα κάποια απάντηση από την γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο φόρουμ για αυτό και ρώτησα... Αν ξέρει κάποιος μπορεί να με.κατατοπίσει χωρίς να γινόμαστε εριστικοι κτλπ... :-P Στάλθηκε από το C6903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 6, 2014 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2014 Δεν πήγαινε προσωπικά το σχόλιο γι'αυτο και δεν σε quotara η οτιδήποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Μάρτιος 12, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Αυτό λες ? [ame]http://www.amazon.co.uk/Corsair-CH-9000020-UK-Vengeance-Performance-Mechanical/dp/B00CJULZZ8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1394662145&sr=8-1&keywords=corsair+k95[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.