overvolt Απρίλιος 18, 2007 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:48] εγω παλι, ζω για να δω ενα φορουμ που το φροντιζουν οι χρηστες του και δεν εχει την αναγκη του μπαμπουλα του. Εσυ το πας φυρή φυρή , να χάσεις το μεροκάματο του Admin Και ο μπαμπούλας χρειαζετε μερικές φορές , διότι όταν τα συναισθήματα υπερτερούν απο την λογική , σε κάποιες κατά τα άλλα ανθρώπινες στιγμές , του κάθε ένα , χρειαζετε κάποιος να τρέξει με τον πυροσβεστήρα. Το μόνο κακό είναι, οτι εαν την πάθει την κρίση πρώτος ο Moderator, το κακόμοιρο μπαναρισμενο μέλος , δεν μπορεί να τον κανακέψει με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Απρίλιος 18, 2007 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Το ιδανικό νομίζω πως είναι να τον διορθώνει αυτός/αυτοί με τον οποίο κανει συζητηση και όχι να πεταγομαι εγω πχ απο το πουθενα και να του λέω "γράψε με μικρούς χαρακτήρες" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 25, 2007 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Το "γνωμη" παλι το ειδατε? :D http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=38036 Ολα τα λεφτα ο τιτλος, αντε να μαντεψεις τωρα οτι θελει συμβουλη για laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2007 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 και το θεμα ειναι οτι του το χουμε πει 3 φορες αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 25, 2007 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 εγω παλι, ζω για να δω ενα φορουμ που το φροντιζουν οι χρηστες του και δεν εχει την αναγκη του μπαμπουλα του. τα ιαπωνικα φορα,εχουν admin/mod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 25, 2007 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Όχι εκεί οι χρήστες αυτοbanάρονται μόνοι τους (κατά το κλασσικό έθιμο του χαρακίρι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 25, 2007 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από astrolabos Όχι εκεί οι χρήστες αυτοbanάρονται μόνοι τους (κατά το κλασσικό έθιμο του χαρακίρι) Δηλαδη τα Μεσανατολικα forum τι εχουν? Το Μεγα Βασιλια/Δυναστη Ξερξη-Σανταμ Admin, o oποιος με του βλεπει ενα μελος να μην ακολουθει τους κανονες, στελνει σπιτι του την μυστικη αστυνομια να τον βασανισει? Ετοτε σε εμας, το Λικνον της Δημοκρατιας, επρεπε να υπαρχει το ban δια εξωστρακισμου. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Απρίλιος 25, 2007 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2007 πραγματικα το θεμα εχει παραγινει...εκανα προχθες μια αναζητηση για ενα θεμα και μου βγηκαν κατι τιτλοι...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!το PC μου ειναι αρρωστο!τα επαιξε το μηχανημα!επειγον!HELP! και αλλα τετοια παμπολα κουλα...απο εδω και περα σε τετοια θεματα θα μπαινω θα του λεω να αλλαξει τον τιτλο και δεν θα απανταω στο προβλημα του μεχρι να τον αλλαξει...καπως πρεπει να διορθωθει αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 26, 2007 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 εγω παλι, ζω για να δω ενα φορουμ που το φροντιζουν οι χρηστες του και δεν εχει την αναγκη του μπαμπουλα του. Αρχική απάντηση από sakis_the_fraudαπο εδω και περα σε τετοια θεματα θα μπαινω θα του λεω να αλλαξει τον τιτλο και δεν θα απανταω στο προβλημα του μεχρι να τον αλλαξει... καπως πρεπει να διορθωθει αυτο... Τώρα πιστεύω καταλάβατε όλοι τι εννούσε ο admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.