Jump to content

Τιτλοι των Threads

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:48]

εγω παλι, ζω για να δω ενα φορουμ που το φροντιζουν οι χρηστες του και δεν εχει την αναγκη του μπαμπουλα του.

Εσυ το πας φυρή φυρή , να χάσεις το μεροκάματο του Admin :D

Και ο μπαμπούλας χρειαζετε μερικές φορές , διότι όταν τα συναισθήματα υπερτερούν απο την λογική , σε κάποιες κατά τα άλλα ανθρώπινες στιγμές , του κάθε ένα , χρειαζετε κάποιος να τρέξει με τον πυροσβεστήρα.

Το μόνο κακό είναι, οτι εαν την πάθει την κρίση πρώτος ο Moderator, το κακόμοιρο μπαναρισμενο μέλος , δεν μπορεί να τον κανακέψει με τίποτα :D

Το ιδανικό νομίζω πως είναι να τον διορθώνει αυτός/αυτοί με τον οποίο κανει συζητηση και όχι να πεταγομαι εγω πχ απο το πουθενα και να του λέω "γράψε με μικρούς χαρακτήρες" .

Αρχική απάντηση από astrolabos

Όχι εκεί οι χρήστες αυτοbanάρονται μόνοι τους (κατά το κλασσικό έθιμο του χαρακίρι):p

Δηλαδη τα Μεσανατολικα forum τι εχουν?

Το Μεγα Βασιλια/Δυναστη Ξερξη-Σανταμ Admin, o oποιος με του βλεπει ενα μελος να μην ακολουθει τους κανονες, στελνει σπιτι του την μυστικη αστυνομια να τον βασανισει?:p

Ετοτε σε εμας, το Λικνον της Δημοκρατιας, επρεπε να υπαρχει το ban δια εξωστρακισμου.:D :D

πραγματικα το θεμα εχει παραγινει...

εκανα προχθες μια αναζητηση για ενα θεμα και μου βγηκαν κατι τιτλοι...

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!

το PC μου ειναι αρρωστο!

τα επαιξε το μηχανημα!

επειγον!

HELP!

και αλλα τετοια παμπολα κουλα...

απο εδω και περα σε τετοια θεματα θα μπαινω θα του λεω να αλλαξει τον τιτλο και δεν θα απανταω στο προβλημα του μεχρι να τον αλλαξει...

καπως πρεπει να διορθωθει αυτο...

Αρχική απάντηση από .38-.45

εγω παλι, ζω για να δω ενα φορουμ που το φροντιζουν οι χρηστες του και δεν εχει την αναγκη του μπαμπουλα του.

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

απο εδω και περα σε τετοια θεματα θα μπαινω θα του λεω να αλλαξει τον τιτλο και δεν θα απανταω στο προβλημα του μεχρι να τον αλλαξει...

καπως πρεπει να διορθωθει αυτο...

Τώρα πιστεύω καταλάβατε όλοι τι εννούσε ο admin ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.