AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2014 Ότι λέει ο τίτλος...Είμαι ανάμεσα στις δυο αυτές οθόνες και δεν ξέρω ποια να αγοράσω.Η u2412m εκτός τη μεγαλύτερη ανάλυση προσφέρει κάτι παραπάνωσε σχεση με την p2414h?Η χρήση της θα ειναι κανα παιχνιδάκι,ίντερνετκαι πολύ σπάνια (σχεδόν πότε) καμιά ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Δεν παίρνεις την u2412m μιας και είναι καιρό στην αγορά, έχει δοκιμαστεί απο πολούς και έχει τα λιγότερα προβλήματα απο όλες τις DELL και τα καλύτερα reviews? Με δελεάζει και μένα η p2414h μιας και είναι ποιο φρέσκια με καλύτερο design αλλά άν την πατούσα μια φορά απο DELL και δεν ήθελα να πάω σε άλλη μάρκα θα προτιμούσα κάτι ποιο σίγουρο απο τα μοντέλα της. Όχι ότι δεν μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα και η u2412m αλλά πιστεύω ότι θα είναι μειωμένες η πιθανότητες σε σχέση με κάποιο ποιο καινούργιο μοντέλο. Επειδή την έχω πατήσει και εγώ με DELL (U2713HM) την φοβάμαι λίγο την εταιρία. *Περίμενε και post του sebastian να σε προτείνει HP τώρα απο στιγμή σε στιγμή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Μάρτιος 5, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Βασικα ειναι το τι θες...16:10 vs 16:9H 2414 ειναι σιγουρα πιο γρηγορο monitor απο το 2412..Εχω 3 u2414(σχεδον ιδιο με το p2414) και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ελαχιστο bleed..Διαβασε και μερικα reviews στο νετ και διαλεγεις μετα.Αν συμβιβαζεσαι με το 16:9 τοτε για μενα 2414 καθως υπερτερει σε ολους τους αλλους τομεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 20, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Παρέλαβα την Ρ2414Η (rev A01) και εκτός από το backlight bleeding είναι και σαν να μην έχουν κουμπώσει καλά τα πλαστικά.Περιμετρικά στο πάνελ φαίνεται απο μέσα το μέταλλο.Στην προηγούμενη Ρ2414Η (rev A00) δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο Πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος η όλες έτσι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Μάρτιος 20, 2014 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Την πρωτη γιατι την αλλαξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 20, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Εδώ είναι η ιστορία της προηγούμενης οθόνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olanzapine Μάρτιος 20, 2014 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Παρέλαβα την Ρ2414Η (rev A01) και εκτός από το backlight bleeding είναι και σαν να μην έχουν κουμπώσει καλά τα πλαστικά.Περιμετρικά στο πάνελ φαίνεται απο μέσατο μέταλλο.Στην προηγούμενη Ρ2414Η (rev A00) δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιοΠρόκειται για κατασκευαστικό λάθος η όλες έτσι είναι?Έτσι είναι και σε εμένα (rev A01). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 20, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Έτσι είναι και σε εμένα (rev A01).Από backlight bleeding πώς πας;Βάλε καμιά φώτο αν δεν σου κάνει κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olanzapine Μάρτιος 20, 2014 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Από backlight bleeding πώς πας;Βάλε καμιά φώτο αν δεν σου κάνει κόπο. Δεν έχω πρόβλημα. Αν και δεν ξέρω αν φαίνεται από την φωτογραφία που έβγαλα με το κινητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 20, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Η δικιά μου είναι χειρότερη.Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξουν μια οθόνη χωρίς bleeding? Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάρτιος 20, 2014 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Συγγνώμη αλλά με τέτοιο ανύπαρκτο Quality Check (βλέπε μη σωστά κουμπωμένα πλαστικά) περιμένεις να μην έχεις bleeding? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 20, 2014 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 είναι συνηθισμένο το bleeding σε όλες τις οθόνες, αλλά στις DELL το φαινόμενο του "υπερβολικού" bleeding είναι πιο σύνηθες σε σχέση με άλλες μάρκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 20, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Αφού δεν έβαλα μυαλό με την πρώτη dell και πήρα και δεύτερη καλά να πάθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Μάρτιος 20, 2014 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Φιλε γιατι δεν κοιτας και κατι σε ΑΟC ? Εχω την ΑΟC i2757FH και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο αυτη την οθονη. Για τα λεφτα που την πηρα ειναι πραγματικα απιστευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 20, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2014 Εφόσον άνοιξα τη συσκευασία για να τη δεχτούν πίσω στο κατάστημα θα μου σπάσουντα φρύδια.Πρέπει πάλι να κάνω καταγγελία και φτου κι απ την αρχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 21, 2014 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Εφόσον άνοιξα τη συσκευασία για να τη δεχτούν πίσω στο κατάστημα θα μου σπάσουντα φρύδια.Πρέπει πάλι να κάνω καταγγελία και φτου κι απ την αρχή... ας δοκίμαζες άλλο κατάστημα Βασικά η Benq απο προσωπική εμπειρία έχει το λιγότερο bleed που έχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 21, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 Από καλό κατάστημα την αγόρασα αλλά κάνεις δεν τηρεί το νόμο και θα πρέπεινα κάνω φασαρία.Για Benq και μάλιστα VA ήμουνα αλλά όλοι λένε dell και ipsκαι με ψήσανε.Οσο για το bleed οι παλιές μου οθόνες samsung syncmaster t220και LG W2286L δεν έχουν ίχνος από αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 21, 2014 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2014 άλλη μία φορά που το κλασικό greek στοιχείο κυριαρχεί βρε πάρτε ότι γουστάρετε και μην ρωτάτε ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρί του ... dell οχοαχοαχοαχοα για οθόνες κατεμε (εξηγώ για να μην παρεξηγούμε η DELL δεν λέω κάνει καλή δουλειά αλλά που πας βρε καραμήτρο με 5ms και 8ms GTG εν έτος 2014, οπότε -1 , επίσης η DELL είναι κάτι πως να το πω σαν την ASUS στην Ελλάδα (δεν εννοώ ότι δεν βγάζει καλά προϊόντα αλλά είναι σαν την μόδα πχ το iphone , αλλά η asus κρατάει αρκετά χρόνια εδώ με το που ήρθαν τα pc)) . θα κάνω και γκαλοπ να δούμε πια είναι πιο γνωστή εταιρία στο ελλάδα και συνεχίζω έχω ένα asus monitor σαν αυτό που έχεις της samsung ίδια ανάλυση 2ms GTG κλπ εδώ και 5-6 χρόνια όλα μια χαρά με εξαίρεση ένα καμένο pixel (white) που είχε από την αρχή , και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι TN τα panels ..... πάμε παρακάτω εγώ παράγγειλα αυτήν BenQ RL2455HM από την Digideli αν και δεν την έχουν αυτήν την στιγμή και δεν ξέρουν πότε θα είναι διαθέσιμη εγώ την άφησα την παραγγελία να υπάρχει , (την έχει και το eshop αλλά όπως ξέρουμε μακριά και και με καπέλο +25ευρώ και με 2 χρόνια εγγύηση έναντι των 3 χρόνων από την Digideli) δεν κάνω διαφήμιση και ούτε ξέρω τι ψάρια πιάνει το monitor γιατί δεν το έχω παραλάβει οπότε με δικιά σας ευθύνη ότι κάνετέ ! επίσης από monitor για games θα έλεγα 4 εταιρίες Samsung , LG, ASUS , BENQ , είναι σε τυχαία σειρά γιατί τις θεωρώ εξίσου καλές και τις 4ρεις η dell είναι ποιο πολύ κατεμέ για λεφτάδες και γουστάρουν να βλέπουν DELL στο γραφείο τους όταν μπαίνουν μέσα ή όταν μπαίνει κάποιος πελάτης , η ιστορία με την apple ξανα ξεκινάει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 25, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Έστειλα mail στο κατάστημα ότι θέλω να επιστρέψω την οθόνη και να πάρωπίσω τα χρήματα.Για να δούμε πως θα απαντήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 26, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2014 Σήμερα μου απαντήσανε απο το κατάστημα και μου είπαν ότι μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω.Ένα μπράβο λοιπόν στο Μsystems που απέδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι κορυφαίο κατάστημα. Το κακό είναι ότι δεν έχει ποικιλία από οθόνες,τρεις μάρκες έχει μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.