manosone1416003187 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 Sorry pou grafw greeklish alla den mporw na grapsw ellhnika.Xerei kapoios ti ftaiei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από manosone Sorry pou grafw greeklish alla den mporw na grapsw ellhnika.Xerei kapoios ti ftaiei? Πιθανόν να έχεικολλήσει το Alt ή το Shift σου..... Πες μας λίγα πράγματα, έτσι ξαφνικά το έκανε, έκανες format και δεν μπορείς πλέον να γράψεις ελληνικά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 και το δικό μου μηχάνημα (ΓΙΝ 2000) τρώει κάτι κολλήματα στα καλά καθούμενα και δεν αλλάζει γλώσσα (κολλάει στην τελευταία που έγραφα) φτιάχνει μόνο μετά από επανεκκίνηση ή λογκ-οφ το φαινόμενο χωρίς καμία λογική ή συσχέτιση με οτιδήποτε άλλο (εννοείται ότι δεν είναι θέμα υλικού ή ρυθμίσεων) ένα άλλο σύμπτωμα είναι ότι όταν κλικάρω το ''ενέμπλ ιντικατορ ον τασκ μπαρ'' (στο ρετζιοναλ οπτιονς - ινπουτ λοκαλε) ξεκλικάρεται αυτόματα μόνο του κάτι με κάνει να υποψιάζομαι το οφις 2003 αλλά δεν είμαι σίγουρος ελπίζω να μην απορεί κανείς με την ελληνική απόδοση των αγγλικών λέξεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 :OT: spc, περιττό να σου πω ότι τα "αγγλικά" σου έκαναν θραύση στο msn, Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από RootX :OT: spc, περιττό να σου πω ότι τα "αγγλικά" σου έκαναν θραύση στο msn, καλά, αντί να βοηθάς, κοροιδεύεις; δεν ντρέπεσαι λιγάκι ολόκληρος αντμίν; ΥΓ ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και με το ''αντμίν'' λέω να κάνω και μία επανεκκίνηση (όχι ρεσταρτ ) για μην συνεχίσει το δούλεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 20, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Καμ αν γκαις!Σταματηστε να δουλευεται τον κοσμο γιατι θα κανω ντιφεισμεντσ στο νταμπιγιου νταμπιγιου νταμπιγιου .δελαμπ.κομ κ θα ψαχνεσται...!.....παρ'πλα αυτα ομως πρεπει να κανω λογκ οφ επειδη θα πρεπει να κανω ενα ακομα μεμτεστ επιδη το ατι καταλιστ μου βγαζει ερρορς κ δεν μπορει να κανει κανενα μπεντσμαρκ στη φρικουενση που ειμαι τωρα κ να ειμαι στεημπλ!Σι γιου λειτερ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Loipon!Format ekana prin 2 mers.Meta ta xanasetara kanonika kai meta evala to SP2(epeidh exw akousei polla gia thn party tou..).Epeishs sthn taskbar den mou dixnei an grafw ellhnika h agglika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Pata αλτ και σιφτ taytoxrona k ksanaprospathise.....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Start--->Control Panel--->Regional & Language Options. Στο πρώτο tab που λέει regional options πρέπει στο standards and formats να βάλεις greek, στο ίδιο tab αλλά στο location πρέπει να λέει Greece και στο 3ο tab το advanced θα πρέπει να διαλέξεις Greek εκεί που λέει language version of the non-Unicode programs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Οκτώβριος 20, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Για να σου εμφανισει το language bar πηγαινε : Start--->Control Panel--->Regional & Language Options --> Languages ---> Details -->Language Bar ---> Show the language bar on the desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosone1416003187 Οκτώβριος 21, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Ευχαριστω παιδια..!Οπως βλεπετε...επισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.