Jump to content

HELP ME!

manosone1416003187

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από manosone

Sorry pou grafw greeklish alla den mporw na grapsw ellhnika.Xerei kapoios ti ftaiei?:nothing:

Πιθανόν να έχεικολλήσει το Alt ή το Shift σου..... :p

Πες μας λίγα πράγματα, έτσι ξαφνικά το έκανε, έκανες format και δεν μπορείς πλέον να γράψεις ελληνικά.....

και το δικό μου μηχάνημα (ΓΙΝ 2000) τρώει κάτι κολλήματα στα καλά καθούμενα και δεν αλλάζει γλώσσα (κολλάει στην τελευταία που έγραφα)

φτιάχνει μόνο μετά από επανεκκίνηση ή λογκ-οφ

το φαινόμενο χωρίς καμία λογική ή συσχέτιση με οτιδήποτε άλλο

(εννοείται ότι δεν είναι θέμα υλικού ή ρυθμίσεων)

ένα άλλο σύμπτωμα είναι ότι όταν κλικάρω το ''ενέμπλ ιντικατορ ον τασκ μπαρ'' (στο ρετζιοναλ οπτιονς - ινπουτ λοκαλε) ξεκλικάρεται αυτόματα μόνο του

κάτι με κάνει να υποψιάζομαι το οφις 2003 αλλά δεν είμαι σίγουρος

ελπίζω να μην απορεί κανείς με την ελληνική απόδοση των αγγλικών λέξεων :D

Αρχική απάντηση από RootX

:OT: spc, περιττό να σου πω ότι τα "αγγλικά" σου έκαναν θραύση στο msn, :cool:

καλά, αντί να βοηθάς, κοροιδεύεις;

δεν ντρέπεσαι λιγάκι ολόκληρος αντμίν; :D

ΥΓ ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και με το ''αντμίν'' :p

λέω να κάνω και μία επανεκκίνηση (όχι ρεσταρτ ;) ) για μην συνεχίσει το δούλεμα :D

Καμ αν γκαις!Σταματηστε να δουλευεται τον κοσμο γιατι θα κανω ντιφεισμεντσ στο νταμπιγιου νταμπιγιου νταμπιγιου .δελαμπ.κομ κ θα ψαχνεσται...!.....παρ'πλα αυτα ομως πρεπει να κανω λογκ οφ επειδη θα πρεπει να κανω ενα ακομα μεμτεστ επιδη το ατι καταλιστ μου βγαζει ερρορς κ δεν μπορει να κανει κανενα μπεντσμαρκ στη φρικουενση που ειμαι τωρα κ να ειμαι στεημπλ!Σι γιου λειτερ!

Start--->Control Panel--->Regional & Language Options. Στο πρώτο tab που λέει regional options πρέπει στο standards and formats να βάλεις greek, στο ίδιο tab αλλά στο location πρέπει να λέει Greece και στο 3ο tab το advanced θα πρέπει να διαλέξεις Greek εκεί που λέει language version of the non-Unicode programs.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.