Jump to content

Forthnet - Κοροιδία

Telumetar

Recommended Posts

Η λογική αυτή είναι λίγο επικίνδυνη μακροπρόθεσμα. Χωρίς τεκμηρίωση (έγγραφες αντιρρήσεις, σύμβαση, καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές), η άρνηση πληρωμής οφειλών μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα.

......

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά. Εγώ έχω οφειλές περίπου 890 ευρώ στη Vodafone από δυο συμβόλαια που δεν τα πλήρωνα για μεγάλο διάστημα και κόπηκαν οριστικά οι γραμμές. Στον εξοφλητικό μου έβγαλαν μη αποσβεσθείσες επιδοτήσεις 250 ευρώ περίπου και για τα δυο. Εδώ και δυο χρόνια δεν έχουν παρει φράγκο, δεν έχω. Τους παίρνω τηλεφωνο και λεω να κάνουμε έναν διακανονισμό να σας δίνω από 15 ευρώ το μήνα (τόσα μπορώ) και να σας τα επιστρέψω σιγά σιγά; ¨οχι δεν γίνεται, πάμε σε δικηγορικό γραφείο.

Ωραία να πάτε. Στο όνομά μου δεν έχω τίποτα εντελώς, ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητο. Θα πάρουν παπαρια αφού δεν τα ήθελαν λίγα λίγα, τώρα δεν θα πάρουν τίποτα. Και η συνδεση nternet του σπιτιου μου ειναι στης αδερφης μου το ονομα, που δεν χρωσταει πουθενα, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια. Ευρώ από εμενα δεν παίρνουν πάντως.

Έγινε επεξεργασία από yz3427

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δε διαφωνώ με τη θέση σου, το θέμα όμως ήταν πώς χειρίζεται ο [MENTION=33728]tsomiko[/MENTION] την υπόθεσή του.

Το να συμβουλεύουμε κάποιον "μην πληρώσεις" γενικά, είναι λίγο επικίνδυνο, χωρίς να του δώσουμε και τις προϋποθέσεις για να το υποστηρίξει.

Κάθε άλλη περίπτωση, του [MENTION=30050]slalom[/MENTION], η δική σου, ή η δική μου είναι διαφορετικές οπότε πρέπει να του δώσουμε όλα τα δεδομένα. Π.χ. "αν δεν έχεις περιουσιακά στοιχεία μην πληρώσεις, δε μπορούν να σου κάνουν τίποτα". Ή "αν έχεις τις επικοινωνίες που αποδεικνύουν ότι νόμιμα αρνήθηκες να πληρώσεις την τάδε χρέωση, μην πληρώσεις και είσαι ασφαλής."

Αυτά, για να μείνουμε on topic. Με ενδιαφέρει να μάθω τι έκανε και πώς απάντησε η Forthnet.