DJ-JK Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2014 Καλησπέρα παίδες, Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με CPU's μπορείτε να μου προτείνετε κάποιους επεξεργαστές (intel) για Gaming τύπου Battlefield 4? Να προτιμήσω core i5 ή core i7? Σε τιμή μπορώ να δώσω μέχρι και 200+ οπότε για καινούριο επεξεργαστή ο core i5 einai μονόδρομος. Αλλά έχω βρει κάτι μεταχειρισμένους i7 πχ τον 3770 που το πουλάει ένα παλικάρι εδώ στο lab. Με λίγα λόγια να προτιμήσω έναν καινούριο i5 4ης γενιάς ή κάποιον μεταχειρισμένο i7 παλαιότερης γενιάς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Κατά την γνώμη μου πάς εδώ Intel Core i5-4670K Box | Skroutz.gr.Μεταχειρισμένο 3770 μπορείς να βρείς στα 220-230. Αν μπορείς να τα δώσεις αξίζει, αλλά η έκδοση με Κ ώστε να μπορέσεις να τον ανεβάσεις λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-JK Μάρτιος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Ναι είναι από τους επικρατέστερους που έχω δει μέχρι στιγμής και απ ότι βλέπω παίρνει και oc αν προκύψει ανάγκη. thanks για την γνώμη σου pnick!! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 το υπολοιπο pc απο τι αποτελειται?μητρικη εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-JK Μάρτιος 5, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Θέλω να κάνω αναβάθμηση το pc μου αλλάζοντας μητρική - επεξεργαστή - ram (8 gb στα 1600) και καρτα γραφικών (λογικά την gtx 760) υπολογίζω να μου βγει περίπου στα 500 με 600 euro. Οποιαδήποτε γνώμη είναι δεκτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.