Jump to content

Θερμοκρασία σε 3770Κ

Ali8inoS

Recommended Posts

Τι να πω κι εγώ που ψήνομαι με τον 3770 και την H100i !!!!

Διάλεξα την μέρα και καταμεσήμερο !!!!!!

linx50.png

capture1linx50.jpg

rcn2o6.png

στοκ, χωρίς ανεμιστηρι στην ψήκτρα

χωρίς να δουλεύουν οι μπροστινοί ανεμιστήρες

μόνο ο 120αρης πίσω με το ελάχιστο δυνατό ρεύμα... νωχελικά

Τι να πω κι εγώ που ψήνομαι με τον 3770 και την H100i !!!!

Διάλεξα την μέρα και καταμεσήμερο !!!!!!

Τα 1.45v δεν είναι κάπως καμικάζι σέττινγκ; Ψήσιμο πάντως δεν το λες δεδομένης της τάσης και των MHz...

Τα 1.45v δεν είναι κάπως καμικάζι σέττινγκ; Ψήσιμο πάντως δεν το λες δεδομένης της τάσης και των MHz...

Τα 1.45v για τον 3770 δεν είναι τίποτα.Το linx with AVX στα 5.00 είναι καμικάζι.

Δοκίμαζα ανεμιστήρες όμως στην Η100i,οπότε ήθελα να δουλεύει ψηλά. Αν το βγάζει με λιγότερο ρεύμα δεν ξέρω.

Στους 105 κόβει,όποτε είχε και άλλο περιθώριο.Απλώς το έβαλα για αυτούς που φοβούνται τους 50-60-70 βαθμούς.

rcn2o6.png

στοκ, χωρίς ανεμιστηρι στην ψήκτρα

χωρίς να δουλεύουν οι μπροστινοί ανεμιστήρες

μόνο ο 120αρης πίσω με το ελάχιστο δυνατό ρεύμα... νωχελικά

Τι θερμοκρασια δωματιου; :o

Τυπική. Εκείνης της ώρας.... Ξέρω γω; δεν έχω θερμόμετρο

Ρωτάω γιατι οι θερμοκρασιες max ειναι πολυ χαμηλες για μηχανημα χωρίς φουρφουρι και τυπικη θερμοκρασία περιοδου.

Εκτος αν μιλαμε σε iddle κατασταση οποτε παω πασο. Αν ειναι σε 100% load σε IBT/LinX w/AVX / Prime w/ AVX2 τοτε εχεις τον πιο cool 3770K evah

Ρωτάω γιατι οι θερμοκρασιες max ειναι πολυ χαμηλες για μηχανημα χωρίς φουρφουρι και τυπικη θερμοκρασία περιοδου.

Εκτος αν μιλαμε σε iddle κατασταση οποτε παω πασο. Αν ειναι σε 100% load σε IBT/LinX w/AVX / Prime w/ AVX2 τοτε εχεις τον πιο cool 3770K evah

Δεν γίνετε να μην είναι idle.Sta 1600 και used 1.2%.

Όλοι την ίδια θερμοκρασία έχουν εκεί. Δεν πανά του βάλεις 20 φουρφούρια! Αυτός εκεί θα πάει.Ανάλογα και την θερμοκρασία δωματίου.Αυτή τη στιγμή με24- 26 βαθμούς εκεί πάει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.