Jump to content

skype win8.1 crash

passarhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οταν ειμαι σε κληση συνηθως κολλαει. Οταν κοιταζω τις πληροφοριες ποιοτητας κλησης δειχνει να ειναι "σκαλωμενο" το πρασινο στο ηχειο ενω το μικροφωνο λειτουργει κανονικα "παιζει" το πρασινο αυτο δλδ που δειχνει την ενταση.

Επισης οταν πεφτω απο την κληση βγαζει και καλα προβλημα στη συνδεση ενω το ιντερνετ δουλευει κανονικα.

Παρατηρησα και κατι αλλο. Οταν γραφω και στελνω το κειμενο εμφανιζει για λιγο το κυκλακι οτι δν εχει παραδοθει ακομα το μηνυμα, σκαλωνει το skype(δεν λειτουργει λεει πανω) μετα επανερχετε και παει το μηνυμα.

Δοκιμασα πληρη απεγκατασταση του skype και επανεγκατασταση αλλα το προβλημα επιμενει. Δοκιμασα τα net.framework 4,5 και 3,5 διαφορετικα ενεργα αλλα παλι τα ιδια. Δοκιμασα ηχεια-headset μηπως εχουν προβλημα αλλα επιμενει..

Τι κανω????

σσ. αυτο το προβλημα εμφανιστηκε οταν εβαλα τα windows 8.1

Εγραψα στο forum support του skype και μ ειπαν να ψαξω για πιθανα errors στο Event Viewer βρηκα ορισμενα αλλα με τα αγγλικα δν βγαζω ακρη εκει :)

Αυτό θα ανέφερα και εγώ. Να κοιτάξεις το event viewer την κατάλληλη χρονική στιγμή. Θα μπορούσες να μας πείς την χρονική στιγμή, να εξάγεις το αρχείο των συμβάντων και να το τσεκάρουμε να δούμε άν φαίνεται κάτι ύποπτο. Τί Windows έχεις (έκδοση και γλώσσα).

ΟΦΦΤΟΠΙΚ: Welcome σε ένα απο τα μεγαλύτερα και από τα καλύτερα φορουμ περι τεχνολογίας. (νέος χρήστης απότι είδα).

ευχαριστω :)

κανοντας πολλες δοκιμες με πολλα πραγματα. παρατηρησα οτι οταν εχω κλειστο το kaspersky το skype δουλευει τελεια. παιζει να φταιει αυτο ? πριν κανω format ειχα αγορασει το κασπερσκυ και ειχα ακομα 200κατι μερες. οταν πηγα να το βαλω με το cd μ ελεγε δν γινεται να το εγκαταστησω. πηρα τηλεφωνο καπου που ελεγε για τεχν υποστηριξη και μου ειπαν να κατεβασω την τελευταια εκδοση. κατεβασα την τελευταια στα αγγλικα κ απο τοτε εχω αυτο το προβλημα. οταν πηγα να το απεγκαταστησω δν το εβρισκα ουτε με το revo unsitaller ουτε στην προσθαφαιρεση προγραμματων... πως το απεγκαταστω??

εχω τα win8.1N (νομιζω αυτα ειχα βαλει) που δικαιουμαι απο τη σχολη μου. ελληνικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.