TASOS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2014 Ενας ιδιαίτερος διαγωνισμός στο HWBOT.Θα "τρέχει" μέχρι τέλος Μαρτίου.Κάτοχοι μητρικών με Z77 chipset και μονή κάρτα γραφικών , θα διαγωνιστούν στο 3DMark Fire Strike.March's Z77 Team Fire Strike @ HWBOTΑνάλογα τη μάρκα της Z77 μητρικής σας , μπορείτε να ανεβάσετε σκόρ στην αντίστοιχη κατηγορία. Stages (6) #1: GIGABYTE Fire Strike open, 27 days left #2: MSI Fire Strike open, 27 days left #3: ASRock Fire Strike open, 27 days left #4: ASUS Fire Strike open, 27 days left #5: EVGA Fire Strike open, 27 days left #6: Biostar,ECS,Intel Fire Strike open, 27 days leftΧρησιμοποιήστε στο επίσημο background του διαγωνισμού.http://news.hwbot.org/Competitions/752_MarZ77/z77background.jpg//Η ομάδα μαςHellas Overclocking Team @ HWBOTΟποιος δέν είναι μέλος της H.O.T. (Hellas Overclocking Team) , και επιθυμεί να γίνει , μπορεί πολύ εύκολα να κάνει register.Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking.//
SpirosKGR Μάρτιος 3, 2014 #2 Μάρτιος 3, 2014 Ενδιαφέρον Υπάρχει όμως πρόβλημα για όσους έχουμε λειτουργικό Windows 8 ?
AgMa Μάρτιος 3, 2014 #3 Μάρτιος 3, 2014 Ενδιαφέρον Υπάρχει όμως πρόβλημα για όσους έχουμε λειτουργικό Windows 8 ? Note: for Windows 8 based scores you will need to include a verification link as per official Fire Strike rules!
TASOS Μάρτιος 4, 2014 Author #4 Μάρτιος 4, 2014 Για να δούμε τελικά ... ποιοί έχουν τα δυνατά συστήματα εδώ στο lab (με Z77).Ιδανική ευκαιρία αυτός ο διαγωνισμός fire-strike.
AgMa Μάρτιος 4, 2014 #5 Μάρτιος 4, 2014 Για να δούμε τελικά ... ποιοί έχουν τα δυνατά συστήματα εδώ στο lab (με Z77).Ιδανική ευκαιρία αυτός ο διαγωνισμός fire-strike.Το θέμα Τάσο είναι ότι και εγώ που είμαι με z77 και 290 θα με πατήσουν κάτω τα άζωτα, γι' αυτό ξενερώνω με τους διαγωνισμούς...
TASOS Μάρτιος 4, 2014 Author #6 Μάρτιος 4, 2014 Το θέμα Τάσο είναι ότι και εγώ με z77 και 290 θα με πατήσουν κάτω τα άζωτα, γι' αυτό ξενερώνω με τους διαγωνισμούς...Πάνω απ'όλα , πρέπει να κάνετε κέφι την προσπάθεια σας.Να γουστάρετε καταρχήν τη συμμετοχή σας σε ένα τέτοιο διαγωνισμό.Από εκεί και μετά , πρέπει να συγκρίνεις το αποτέλεσμα σου , με άλλα παραμφερή συστήματα.Τώρα , άν κάτσει και κάποια καλή κατάταξη ανάμεσα στα θηρία ... καλώς να έρθει.Υ.Σ.Απλά ενημερωτικά , έχει τεθεί αυτό το θέμα στο HWBOT , και ψάχνουν να βρούν μιά φόρμουλα για διαγωνισμούς στην enthousiast κατηγορία (χωρίς extreme ψύξη).
kakao83 Μάρτιος 5, 2014 #7 Μάρτιος 5, 2014 Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking.Τασο το βραδυ θα κανω καλυτερο που θα εχω χρονο.
TASOS Μάρτιος 31, 2014 Author #9 Μάρτιος 31, 2014 Τέλος και σε αυτό το διαγωνισμό.Η ομάδα μας έλαβε την 3η θέση στο stage4 με μητρικές ASUS , με το σκόρ του φίλου [MENTION=13991]kakao83[/MENTION]Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking.Well Done !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.