apotsi Απρίλιος 30, 2014 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 πάρε εξωτερικό usb caddy και βγάλ' το απ' έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 30, 2014 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2014 Laptop το ειπανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάϊος 1, 2014 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Laptop το ειπανεΣυμφωνω οτι ειναι λάπτοπ αλλα και το bluray μια στο τοσο φαντάζομαι λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάϊος 1, 2014 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Ναι αλλα πρεπει να το κουβαλαω μαζι μου για αυτή τη μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastoras Μάϊος 1, 2014 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2014 Μπορείς λογικά να έχεις δύο internal tray ένα με δίσκο και ένα με blueray και να το κουβαλάς με ότι θα είναι πιο χρήσιμο ανα περίπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 21, 2015 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2015 καλησπέρα, είμαι έτοιμος να περάσω στην παραπάνω λύση αλλά έχω μια απορία για το dvd drive του λάπτοπ της υπογραφής. το drive έχει αρκετά παράξενο σχήμα και δεν ξέρω πως ή που θα βρώ hdd candy ώστε να ταιριάξει με το σασί του λάπτοπ. δεν μπορώ να βρώ καλύτερη φωτό, απλά δεν είναι flat η πρόσοψη του dvd αλλά κάνει καμπύλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 22, 2015 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 Απο μεσα ειναι flat και εχει αυτο το πλαστικο που κουμπωνει πανω στην flat επιφανεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris013 Φεβρουάριος 22, 2015 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 Απο μεσα ειναι flat και εχει αυτο το πλαστικο που κουμπωνει πανω στην flat επιφανεια...Μπορώ να βγάλω το πλαστικό αυτό και να το βάλω στο HDD candy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 22, 2015 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2015 (edited) "(κόστος 10€ - μην αγοράσετε από “ελληναράδες”, το πωλούν 25€)" Σωστή η παρατήρηση μέν αλλά (μπορείς να βρείς πλέον και με 5.08$ από Κίνα και δωρεάν μεταφορικά!)... ...προσοχή δε διότι όλα τα caddy δεν είναι τα ίδια... Ακόμα και για τον ίδιο κατασκευαστή του laptop! Απλά, (όπως επέλεξα και εγώ: αγόρασα από Ελληνάρα στα 24 ευρώ), το δοκίμασα ότι δουλεύει σωστά, κουμπώνει σωστά, έχει "ejector latch" και φυσικά δεν περίμενα ένα μήνα να μου έρθει... αγνοώντας ποιό θα είναι το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα... Απλά θέλω να σας πώ ότι υπάρχουν 2nd HDD caddy και 2nd HDD caddies. Ποιό θα επιλέξουμε είναι δική μας υπόθεση, μαζί με τα ρίσκα που είμαστε διατεθημένοι να πάρουμε μακροπρόθεσμα... Προτιμήστε τα επώνυμα προιόντα όπως τα NIMITZ και πρό πάντων αυτά που ταιριάζουν γάντι στο δικό σας λαπτοπ (όχι ΔΕΝ δουλεύω στην NIMITZ ούτε προσπαθώ να πουλήσω τα προιόντα τους ) Επίσης να σας ενημερώσω (για αυτούς που δεν είχαν την τύχη να το γνωρίσουν από κοντά) ότι υπάρχει και ένα πανέμορφο καλωδιάκι στο internet που (εμένα προσωπικά) μου φάνηκε απίστευτα χρήσιμο (πέραν του caddy δλδ.) http://www.dx.com/p/usb-3-0-to-sata-22-pin-2-5-hard-disk-driver-adapter-cable-black-18cm-172080#.VOnc7PnF-YI προτιμάτε πάντα αυτά με τα 2 usb σε περίπτωση που χρειάζεστε και "extra" power εκτός από data transfer. υ.γ. το λίνκ που σας δίνω είναι επίτηδες "out of stock", αλλά με λίγο googlάρισμα θα το βρείτε με stock, με την φούλ ονομασία του: USB3.0 to SATA 22Pin Data Power Cable Adapter for 2.5" HDD Hard Disk Driver υ.γ.2 ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ - απλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε το σωστό caddy. Προσωπικά με ανώτατο βαθμό δυσκολίας το 10, του δίνω 2/10 υλοποίηση και 6/10 ώστε να βρείτε το σωστό caddy για το λάπτοπ σας..! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
menkind Φεβρουάριος 27, 2015 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 και εκεί που σκεφτόμουν να αγοράσω καινούργιο βρήκα το θέμα αυτό και με έβαλε σε σκέψη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewgx Μάρτιος 3, 2015 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Μία ερώτηση.Στο laptop που έχω (Lenovo g50-30) , στα χαρακτηριστικά λέει ότι η σύνδεση ood είναι sata 1.0Αν βγάλω το optical drive και περάσω έναν ssd δεν έχω μεγάλο περιορισμό στην ταχύτητα του ;Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση ; π.χ. να βάλω τον ssd στην θέση του σκληρού και τον σκληρό στην θέση του optical ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2015 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 ναι, να βάλεις τον ssd στη θέση του σκληρού, και το σκληρό στη θέση του optical drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάρτιος 8, 2015 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2015 Ακριβώς το ίδιο είχα κάνει στο παλιό laptop, πήρε παράταση ζωής 1 χρόνο, και το επανελαβα με το που παρέλαβα το καινούριο. Και ας άκουγα τα "καλά, ακόμα δεν τον πήρες τον υπολογιστή, τον σκαλίζεις;" από την οικογένεια! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofu1982 Μάρτιος 30, 2016 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Πολύ καλη Παρουσιαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Οκτώβριος 17, 2019 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Καλή φαση πάντως!!!Δεν το συζητω.Σιγουρα ξερδιζεισ αλλα χανεις κ ολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts