THANOSJ3 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2014 Καλησπέρα.. Λόγω της ακαδημαικής μου ταυτότητας έχω έναν λογαριασμό στο cyclades.okeanos.grnet Όταν δημιουργώ κάποιο Machine ενώ μου δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά όταν πατάω στο console για να μπώ μου βγάζει το εξής error και όταν πατάω να μπώ στο machine ενώ αρχίζει να φορτίζει η μπάρα πάλι το παρακάτω error.. Και τελευταίο error αυτό. Κάποιος να το χρησιμοποιεί?για το τι να αλλάξω ? Ευχαριστώ ps: Δεν ήξερα σε ποια ακριβώς κατηγορία να το βάλω γι αυτό το έβαλα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Μάρτιος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Αν πας στο Java Control Panel και στην καρτέλα Security το βάλεις medium λογικά θα είναι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Μάρτιος 3, 2014 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 πας στο Java Control Panel στην καρτέλα Security, πατας το κουμπι edit site list και προσθετεις τη διευθηνση https://cyclades.okeanos.grnet.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.