stereotype Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2014 Παιδια μολις παρελαβα τα Z523 της Logitech και ζητω τη βοηθεα σας.Οταν τα συνδεω στο laptop (Dell 5521 με Realtek HD Audio και Windows 7) δουλευουν μονο οι δορυφοροι ενω το woofer παιζει μονο πολυ χαμηλα (σχεδον δεν ακουγεται!)Τα δοκιμασα και με desktop και κινητο ως πηγες οπου το woofer δουλευει μια χαρα!Τι πρεπει να κανω? Να δοκιμασω reinstall audio driver απο site της Dell?? :help1:
Wizard! Μάρτιος 1, 2014 #2 Μάρτιος 1, 2014 Στο control panel τι ρυθμίσεις έχεις; Πρέπει να έχεις 2:1.
stereotype Μάρτιος 1, 2014 Author #3 Μάρτιος 1, 2014 Στο control panel τι ρυθμίσεις έχεις; Πρέπει να έχεις 2:1.Δεν εχει καποια επιλογη για 2.1Επισης εχω απενεργοποιημενες ολες τις βελτιωσειςΣου δινω και screenshot: http://i1311.photobucket.com/albums/s663/stereotype232323/232323_zps3079afc9.png
stereotype Μάρτιος 1, 2014 Author #5 Μάρτιος 1, 2014 Στη "Ρύθμιση Παραμέτρων" τι έχεις;Καναλια ηχου: Στερεοφωνικα (δεν υπαρχει αλλη επιλογη)Επιλογη ηχειων πληρους εμβελειας: Το εχω δοκιμασει και με "ηχεια πληρους εμβελειας" και χωρις αλλα το ιδιο αποτελεσμα...
Wizard! Μάρτιος 1, 2014 #6 Μάρτιος 1, 2014 Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, μήπως δεν υποστηρίζουν 2:1 ;Έχεις πρόχειρο το link με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος;
felix Μάρτιος 1, 2014 #7 Μάρτιος 1, 2014 Απο όσο θυμάμαι τα Ζ523 εχουν ένα ρυθμιστικό για bass level...σιγουρεψου πως έχει ρυθμιστεί σε ένα επαρκές level.....το ξέρω πως ακούγεται πολυ απλό, αλλά είπα να το υπενθυμίσω...
stereotype Μάρτιος 1, 2014 Author #8 Μάρτιος 1, 2014 Ναι, φυσικα αυτο ειναι : Λεπτομέρειες φορητού υπολογιστή Dell Inspiron 15R | Dell GreeceΜολις 6 μηνων.Αμφιβαλλω για το οτι δεν μπορει να υποστηριξει 2.1 ηχο σε external speakers. Δεν εχω δει τετοιο λαπτοπ ποτε κιολας
Volrath Μάρτιος 1, 2014 #9 Μάρτιος 1, 2014 Τα 2.1 δεν έχουν "3" κανάλια. Ένα απλό 3.5mm jack είναι, δεν έχει ξεχωριστό output για το sub. Παίρνουν σήμα και το crossover στέλνει στο sub τις χαμηλές από μόνο του, δε χρειάζεται άλλη επιλογή (μόνο η επιλογή full range speakers υπάρχει, δοκίμασε το).Αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ για να δοκιμάσω τα subwoofer.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=QpR4p41F8G4]Zack Hemsey - "Mind Heist" - YouTube[/ame]Τρέχτο και βάλε αρκετό volume. Εκεί θα δεις άμα παίζει σωστά το sub. Μετά μόνο με eq μπορείς να κάνεις δουλειά. Πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα της realtek (realtek HD audio manager) και να boostάρεις τα χαμηλά Hz.Αλλιώς από το εκάστοτε πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. (Π.χ. το foobar2000 έχει graphic eq που μπορείς να ρυθμίσεις για τη μουσική σου)
stereotype Μάρτιος 1, 2014 Author #10 Μάρτιος 1, 2014 Τα 2.1 δεν έχουν "3" κανάλια. Ένα απλό 3.5mm jack είναι, δεν έχει ξεχωριστό output για το sub. Παίρνουν σήμα και το crossover στέλνει στο sub τις χαμηλές από μόνο του, δε χρειάζεται άλλη επιλογή (μόνο η επιλογή full range speakers υπάρχει, δοκίμασε το).Αυτό το κομμάτι χρησιμοποιώ για να δοκιμάσω τα subwoofer.Zack Hemsey - "Mind Heist" - YouTubeΤρέχτο και βάλε αρκετό volume. Εκεί θα δεις άμα παίζει σωστά το sub. Μετά μόνο με eq μπορείς να κάνεις δουλειά. Πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα της realtek (realtek HD audio manager) και να boostάρεις τα χαμηλά Hz.Αλλιώς από το εκάστοτε πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. (Π.χ. το foobar2000 έχει graphic eq που μπορείς να ρυθμίσεις για τη μουσική σου)Φιλε μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες καταρχας.Εκανα τα τεστ που ειπες και με το equalizer στο foobar2000 και φαινεται ξεκαθαρα οτι το sub δεν λειτουργει σωστα οταν πηγη ειναι το λαπτοπ (το Realtek HD Audio Manager δεν το βρηκα σαν standalone app, απο οτι καταλαβα πρεπει να μπαινει μαζι με τους drivers απο το site της Realtek).Δεν ξερω τι να κανω πλεον. Οπως φαινεται, δεν υπαρχει θεμα hardware των ηχειων αφου παιζουν σωστα απο αλλες πηγες.Να δοκιμασω μηπως uninstall και reinstall των audio drivers?EDIT: Να αναφερω επισης οτι στην καρτελα Βελτιωσεις, δεν υπαρχει επιλογη για Bass Booster οπως εμφανιζεται πχ στο desktop μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.