Jump to content

Πρόβλημα με εικόνες & συγκεκριμένες σελίδες

blkik

Recommended Posts

Οτάν ανοίγω ορισμένες σελίδες που νομίζω έχουν κινούμενες εικόνες ο broswer δεν μου τις εμφανίζει. Εμφανίζει στην θέση τους το εικονίδιο του quicktime ή ένα παράθυρο γκρι. Σε άλλες σελίδες εμφανίζει κανονικά την οθόνη και σε άλλες μόνο ένα μεγάλο εικονίδιο του quicκtime και κολλαει.

Για παράδειγμα στην σελίδα του exmortis

www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2427

Εμφανίζει ένα μεγάλο εικονίδιο του quicktime

ενω στην σελίδα της siemens εμφανίζει όλη την σελίδα εκτος των εικόνων

www.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,gr_el_0_11365_rArNrNrNrN,00.html

Τα ίδια κάνει και με firefox 1.0 και με ΙΕ 6

Δοκίμασα να εγκαταστήσω τον flash player 7 και την μηχανή java της Microsoft

Επίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω τον Zonealarm.

Για βοηθήστε λίγο

βρε το οτι δεν απαντησανε δε σημαινει οτι δεν ξερουν ή δε θελουν να απαντησουν.

απλως για το προβλημα που αναφερεις μπορει να προερχεται απο 3-4 πραγματα και να χρειαζονται αρκετα ποστ του στυλ "πες μου τι σου κανει" να σου πω τι εχει...

ετσι οπως το εχεις γραψει εγω τουλ. πιστευω οτι ειναι αυτο που σου ελεγα πριν για τις ρυ8μισεις, αλλα και παλι δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος αν δεν εισαι μπροστα στο πισι του αλλου.

και εγω εχω κανει αρκετες ερωτησεις που δεν βρηκαν ποτε απαντηση, και τοτε νομιζα δεν γουσταρουν να μου απαντησουν, εε δεν ηταν ετσι (οχι οτι δεν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις πχ στον τυπαρα που ζητουσε την περασμενη εβδομαδα λινκ για να κατεβασει ...παιχνδια, ε καταλαβαινεις οτι ο τυπος θα φαει παντοφλα)

Εντάξει αλλα τι άλλο να δώσω για να καταλάβετε. Περιγραφή έδωσα, εικόνες έδωσα, Λειτουργικο, browsers, firewall έδωσα τι άλλο. Τι δοκίμασα είπα.

Απλα θέλω να μου πείτε τι δεν δοκίμασα τι δε σκέφτηκα. Τις ρυθμίσεις τουλάχιστον του firefox τις είδα δεν έχει τέτοιο πράγμα, δεν τις πείραξα είναι default. Ασε που μου το κάνει και στους δύο browsers άρα φταίει κάτι άλλο

Στον firefox, options, web features τι έχει ως επιλογή στο load images?

Αν σου κάνει το ίδιο και στον explorer, μπας και έχεις καμία μυστήρια ρύθμιση σε κάποιο firewall, ή έχεις κανένα πρόγραμμα για επιτάχυνση της σύνδεσης internet?

Απεγκατέστησα το quicktime και ειναι μια χαρά τωρα

Πριν το sp2 δεν έκανε τέτοια κουλα

Rootx: Ειναι μόνο επιλεγμένο το Load ιimages χωρίς το for originatig web sites only Κια τα exceptions είναι άδεια .

Zarras: Τώρα τα βλέπω

Thanks αν και θα προτιμούσα να βρω τι έφταιγε και οχι να απεγκαταστήσω το quicktime

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.