blkik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2004 Οτάν ανοίγω ορισμένες σελίδες που νομίζω έχουν κινούμενες εικόνες ο broswer δεν μου τις εμφανίζει. Εμφανίζει στην θέση τους το εικονίδιο του quicktime ή ένα παράθυρο γκρι. Σε άλλες σελίδες εμφανίζει κανονικά την οθόνη και σε άλλες μόνο ένα μεγάλο εικονίδιο του quicκtime και κολλαει.Για παράδειγμα στην σελίδα του exmortiswww.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=2427Εμφανίζει ένα μεγάλο εικονίδιο του quicktimeενω στην σελίδα της siemens εμφανίζει όλη την σελίδα εκτος των εικόνωνwww.siemens-mobile.com/cds/frontdoor/0,2241,gr_el_0_11365_rArNrNrNrN,00.htmlΤα ίδια κάνει και με firefox 1.0 και με ΙΕ 6Δοκίμασα να εγκαταστήσω τον flash player 7 και την μηχανή java της MicrosoftΕπίσης δοκίμασα να απενεργοποιήσω τον Zonealarm.Για βοηθήστε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 20, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 πρεπει να παιζει μια ρυθμιση μεσα στους browser, που λεει για το enable/disable στα animated gifμηπως ειναι κομμενο?μονο τα animated δεν βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Ναι μόνο αυτές ή βγάζει το εικονίδιο του quicktime ή ένα γκρι πλάισιοΔες την εικόνα παρακάτω Μπορεί κάποιος να μου πει τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 20, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 και μια εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 20, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 και άλλη μία Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 20, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Παιδια κανεις να με βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Ουτε οι admins/moderators? ΚάποιοςΕχώ Win Xp pro Gr Sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Κοιτα τις ρυθμισεις στον browser 'η σε κατι αλλο που τρεχεις εκεινη τη στιγμη σχετικο με internet και μπορει να σου κοβει τα animated.κατι απο εκει πρεπει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 21, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Thanks τουλάχιστον κάποιος απάντησε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 βρε το οτι δεν απαντησανε δε σημαινει οτι δεν ξερουν ή δε θελουν να απαντησουν.απλως για το προβλημα που αναφερεις μπορει να προερχεται απο 3-4 πραγματα και να χρειαζονται αρκετα ποστ του στυλ "πες μου τι σου κανει" να σου πω τι εχει...ετσι οπως το εχεις γραψει εγω τουλ. πιστευω οτι ειναι αυτο που σου ελεγα πριν για τις ρυ8μισεις, αλλα και παλι δε μπορεις να εισαι 100% σιγουρος αν δεν εισαι μπροστα στο πισι του αλλου.και εγω εχω κανει αρκετες ερωτησεις που δεν βρηκαν ποτε απαντηση, και τοτε νομιζα δεν γουσταρουν να μου απαντησουν, εε δεν ηταν ετσι (οχι οτι δεν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις πχ στον τυπαρα που ζητουσε την περασμενη εβδομαδα λινκ για να κατεβασει ...παιχνδια, ε καταλαβαινεις οτι ο τυπος θα φαει παντοφλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 21, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Εντάξει αλλα τι άλλο να δώσω για να καταλάβετε. Περιγραφή έδωσα, εικόνες έδωσα, Λειτουργικο, browsers, firewall έδωσα τι άλλο. Τι δοκίμασα είπα. Απλα θέλω να μου πείτε τι δεν δοκίμασα τι δε σκέφτηκα. Τις ρυθμίσεις τουλάχιστον του firefox τις είδα δεν έχει τέτοιο πράγμα, δεν τις πείραξα είναι default. Ασε που μου το κάνει και στους δύο browsers άρα φταίει κάτι άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Οκτώβριος 21, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Στον firefox, options, web features τι έχει ως επιλογή στο load images?Αν σου κάνει το ίδιο και στον explorer, μπας και έχεις καμία μυστήρια ρύθμιση σε κάποιο firewall, ή έχεις κανένα πρόγραμμα για επιτάχυνση της σύνδεσης internet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 local τα flashακια και τα anim. gif τα βλεπεις?οχι απο browser, απο καποιο standalone player εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 21, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Απεγκατέστησα το quicktime και ειναι μια χαρά τωραΠριν το sp2 δεν έκανε τέτοια κουλαRootx: Ειναι μόνο επιλεγμένο το Load ιimages χωρίς το for originatig web sites only Κια τα exceptions είναι άδεια .Zarras: Τώρα τα βλέπωThanks αν και θα προτιμούσα να βρω τι έφταιγε και οχι να απεγκαταστήσω το quicktime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Οκτώβριος 21, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 ασυμβατοτητα του sp2 με τη συγκεκριμενη εκδοση του Q.Time ? .....χμ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 21, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Μπορεί να είναι και έτσι αν και δεν το πολυπιστευωΑν και δεν είμαι υπερ της λυσης ποναει χερι κόψει χέρι, τον quicktime τον έκοψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.