Jump to content

Watercooling σε 2 GPUs, ρακορ?

Shadowjump

Recommended Posts

Καλησπερα. Επειδη στο θεμα των GPU ειναι η πρωτη φορα που θα ασχοληθω, εχω μια reference 7970 και μια Asus Direct CU II.

Αυτην τη στιγμη εχω ενα διπλο ψυγειο GTX 240 και θα το βγαλω και θα βαλω ενα 360 και ενα 120αρι που εχω.

To Loop θα παει ως εξης: Αντλια/Τανκ -> Επεξεργαστης -> 7970 -> 120αρι -> 7970 (CU II) -> 360αρι και παλι απο την αρχη.

Η ερωτηση μου ειναι, τα ρακορ ειναι τα κλασικα που πρεπει να βαλω στις καρτες? Εχω παρει 4 για τα 2 waterblock, 13/16 σωληνα G1/4"

Επισης, εχει σημασια απο ποια τρυπα μπαινει το νερο και απο ποια βγαινει? Τα block ειναι, το ενα της EK για την CU II και της Alphacool v2 για την reference.

Πρόσεξε πρώτα στο σύστημα να μην υπάρχουν διαφόρων υλικών μέρη, δλδ ή να είναι όλα χάλκινα ή νίκελ ή αλουμινίου, αν έχεις συνδιασμό χάλκινων με νίκελ δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά αν υπάρχει αλουμίνιο θα σου κάνει ζημιά, ποτέ χαλκό με αλουμίνιο (πχ. χάλκινο waterblock με αλουμινίου tank) το ίδιο ισχύει και για τα racor. Όσο αφορά από ποιά τρύπα πρέπει να μπαίνει και να βγαίνει, αυτό θα το βρεί στις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή αλλά και να μην το ψάξεις να ξέρεις πως στην πιο κοντινή τρύπα στο κέντρο του waterblock πρέπει να μπαίνει το νερό.

• 3 weeks later...

Προσπάθησε από το live chat καλύτερα. Μπορεί να είναι χωμένος πουθενά. Εγώ με τηλ δεν κατάφερα να μιλήσω ποτέ μαζί του. Αντιθέτως από live chat είτε από σπίτι αν είναι θα μιλήσετε.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.